ok,idemo redom:
to jovana_p:
sa ovim knjigama nista nije ocigledno!

:wink: kako znaju- to je bas dobro pitanje,ma sve same pretpostavke
i sama JKR je sama rekla da je zavsila sedmu knjigu i da ce zadnja rec u njoj biti "scar"(oziljak)
sad, na internetu su mnoooge glasine u vezi ovoga.cula sam vise puta nesto ovako(ali to su samo nagadjanja)
Hari se bori sa Voldijem i uspeva da ga ubije

ali i sam gine u sukobu

.nad njim(Harijem) stoje Hermiona i Ron, i Hermiona kaze:"Vidi,Hari vise nema oziljak"
ovo je pomalo(pomalo???) depresivan kraj i ipak ne verujem da ce biti ovako(mislim na to da Hari
umre,stvarno bi bilo ... glupo) ali 'znajuci' JKR niko ne moze da tvrdi.vrlo je lako da Hari pogine
takodje,JKR je rekla da ako(pazite: AKO) Hari prezivi i AKO citatelji budu hteli( i to se dovodi u pitanje?) ona ce pisati o Hariju i dalje
to slatka_89: mislim da sam vec pomenula,Dambldor je ispricao Hariju prorocanstvo koje povezuje njega i Voldija.sad,koliko to ima veze sa smrcu Harijevih roditelja-odlucicete sami(kad procitate knjigu)
Hari nema kumu(Sirijus nije bio ozenjen) zanimljivo je to da je Sirijus bio u daljem srodstvu sa Melfojevima(tacnije sa Narcisom Melfoj,majkom Draka Melfoja)jadan Sirijus,kakvu je rodbinu imao