S
Simona_89
Gost
E bash smo mi vesela druzhina kada pretpostavke ne mozhemo da iznesemo na papir.
Tihana:Nejasne informacije u vezi... cega?
Petu nisam procitala, nazalost
Bellatrix je rodjaka Sirijusa Bleka,koja ga je,na neki nacin,ubila.A novu profesorku je ,ako sam lepo razumela,poslao (iz Ministarstva magije) Kornelijus Fadz da 'kontrolise' Dambldora(ne znam da li je to vec neko rekao na ovom forumu) i da ubedjuje sve na Hogworts da se voljeni Voldi nije vratio...mene samo interesuje da li je Hari ubio Bellatrix?mada je bolje po njega da nije!Tihana:Petu nisam citala tako da pojma nemam... ko je Bellatrix? Cujem da ima mali milion novih likova, da je profesorka Odbrane od mracnih sila zensko (profesorka) da je mraaaaaacno.... sta je od svega toga tacno?
verovatno bi bilo bolje da,ako nemas nista pametnije ili zanimljivije da odgovoris na ovu temu,uopste nista ne pises! :xbundeva:Nije, nju je smazao macak Garfild.
sa kog sajta si skinula knjigu?da li mozes da mi posaljes mail-om?!Simona_89:Ej ,
Znate shta?
Imam program Kazaa Lite pa sam skinula verziju knjige koja se TOTALNO poklapa sa delovima iz novina "DANAS".
Tako proverite...
Mada je knjiga na engleskom ali nije shteta s obzirom da je free.
mozda je bolje da ti niko ne kaze(dovoljno je da svi znaju da umire Sirius Black),i ovako ces moci da kupis knjigu za 10-ak dana u knjizarama tj. od 1. septembra,pa da ne pokvarimo uzivanje i tebi i drugima koji ce da procitaju ono sto se ovde iznese :wink:Zvezdica:E, a sta je sve bilo u petoj? Ok, nemojte se smejati.. Imam petu na kompjuteru, ali me bole oci da citam sa ekrana...