Hari Poter

T

Tihana

Gost
Ljuuudi koji vam je fazon da kazete sta ce biti? Ja priznajem da sam bila znatizeljna, i misljah da ce biti Ron ili Hermiona (samo ne Hermiona, mislila sam), ali sam cekala da to procitam.... ovako... blesavo... Inace ko je nestrpljiv da procita ili obezbedi sebi primerak a ne da mu se da cita na engleskom, mozete naruciti kod izdavaca putem pretplate za 800 dinara, nije propaganda, ne radim za njim (imam 15 god) samo je preporuka....

Anne

Početnik
Poruka
39
Moilm sve koji su procitali knjigu da se jave na ovu temu veceras oko 22:00 da mi nesto razjasne(ako su voljni)!P.S.I kad se pretplatite na knjigu,ne dobijate je ranije, vec kad izadje u septembru!tako da ni pretplata nije previse utesna za znatizeljne!

T

Tihaan

Gost
Ma znam da ne dobijas ranije nego kad izadje iz stampe, ali bar imas osiguran primerak, ne moras da trcis po knjizarama ... a i jeftinije je :) mislim da ce po izlasku iz stampe biti oko 1400 tako da je usteda gotovo 50%
Anne, da li mislis na petu knjigu ili...?

T

Tihana

Gost
Ja licno mislim (ali ko mene pita?) da nije u redu sto se pravio film, kako Hari Poter, tako i Gospodar prstenova. Naime, dok citate knjigu, sami u glavi stvarate svoju sopstvenu viziju svega, likova, dogadjaja... i koliko je onda razlicitih ,,filmova'' postojalo? Na milione! A onda dodje neki budza - reditelj - koji svoj ,,film'' stavi u 3D i tako upropasti ideje svima ostalima. Bar sam se ja tako osecala, jer niko, niko nije bio onakav kakvim sam ga zamisljala. Naravno niko mi ne brani da ja i dalje zamisljam likove kao i ranije, ali... nije to to. A glumci: Daniel je ocajan glumac, vidi se da je njegov govor uvezban, da on to radi mehanicki, dok je Ema Watson sjajna

T

Tihana

Gost
Petu nisam citala tako da pojma nemam... ko je Bellatrix? Cujem da ima mali milion novih likova, da je profesorka Odbrane od mracnih sila zensko (profesorka :)) da je mraaaaaacno.... sta je od svega toga tacno?

Anne

Početnik
Poruka
39
Tihana:
Petu nisam citala tako da pojma nemam... ko je Bellatrix? Cujem da ima mali milion novih likova, da je profesorka Odbrane od mracnih sila zensko (profesorka :)) da je mraaaaaacno.... sta je od svega toga tacno?
Bellatrix je rodjaka Sirijusa Bleka,koja ga je,na neki nacin,ubila.A novu profesorku je ,ako sam lepo razumela,poslao (iz Ministarstva magije) Kornelijus Fadz da 'kontrolise' Dambldora(ne znam da li je to vec neko rekao na ovom forumu) i da ubedjuje sve na Hogworts da se voljeni Voldi nije vratio...mene samo interesuje da li je Hari ubio Bellatrix?mada je bolje po njega da nije! :)

S

Simona_89

Gost
Ej ,
Znate shta?
Imam program Kazaa Lite pa sam skinula verziju knjige koja se TOTALNO poklapa sa delovima iz novina "DANAS".
Tako proverite...
Mada je knjiga na engleskom ali nije shteta s obzirom da je free.

Anne

Početnik
Poruka
39
Simona_89:
Ej ,
Znate shta?
Imam program Kazaa Lite pa sam skinula verziju knjige koja se TOTALNO poklapa sa delovima iz novina "DANAS".
Tako proverite...
Mada je knjiga na engleskom ali nije shteta s obzirom da je free.
sa kog sajta si skinula knjigu?da li mozes da mi posaljes mail-om?! :D plz

Gost
Bio sam na jednom sajtu koji je kao znao sta ce biti u kojoj knjizi(to ni JKR ne zna :shock: )!
Uglavno najgore je sto su dosta toga pogodili oko pete knjige!
Jel neko procitao celu petu?
Ja citam na engleskom(a na kom bi drugom :P ) i stigao sam do nekog 20 poglavlja///

Anne

Početnik
Poruka
39
ja sam procitala knjigu na engleskom (celu naravno,sad chitam trechi put),a o shestoj znam ovo:
Hermiona postaje asistent(ocigledno),
Veslijevi blizanci otvaraju prodavnicu "Veslijevske charobnjache ludorije"
Dambldora vishe nema-ili ga je Fadz otpustio ili Voldi ubio(ali bice da je ovo drugo)
Hari :evil: pokusava da se suprotstavi Voldiju i ubije ga-ali ne uspeva! :D

Anne

Početnik
Poruka
39
Zvezdica:
E, a sta je sve bilo u petoj? Ok, nemojte se smejati.. Imam petu na kompjuteru, ali me bole oci da citam sa ekrana...
mozda je bolje da ti niko ne kaze(dovoljno je da svi znaju da umire Sirius Black),i ovako ces moci da kupis knjigu za 10-ak dana u knjizarama tj. od 1. septembra,pa da ne pokvarimo uzivanje i tebi i drugima koji ce da procitaju ono sto se ovde iznese :wink: