Nemoj da kmečiš,rano je...Tek češ videti šta će ti tvoj Vučić potpišati!

Što se tiče nas u Voši-nama svejedno-vladali nama Srbi ili Šiftari!

Most u NS se gradi već 11 godina i Vučić obećo biće do novembra,al ne reče koje godine...
Brze pruge takođe!
A da nisu samo lupetanja iz ljutnje,govori i naoružanje i mobilizacija u Albaniji...A ovde se i ne zna ko je predsednik pa
ovlašten da vodi rat! Ybš ovo...

- - - - - - - - - -
Picolo dobija nervne slomove dok se pojaviš...Mnogo si joj ostao dužan!
Moja logika kaze da svima to odgovara...cim se niko ne buni...
Ja se bunim kad shvatim, onda pojasnim drugima, oni mi kazu ne seri, ja opet se bunim, organizujem, oni mi kazu ne seri i pocnu da udaraju po glavi i ekonomiji...
Onda se povezu kao crevca i budu jedinstveni, i onda ja kazem, dobro , dosta je.....hvala gospodo pobedili ste...
I posle toga koegzistiram, ali sam jasno odbacen od drustva...
Kao i ovde na forumu....To sto se cini da sam ja ucesnik na forumu, to je samo privid....
U prevodu ne stojim iza svojih izjava, postupaka, bilo cega...to radi onaj koji je odbacen...fejkira sve onima od kojih je odbacen...trazili ste gledajte...
Tako i Srpsko drustvo....odbacilo je ogroman, ogroman broj kvalitetnih ljudi, prvo stalo na tim koji su bili najglasniji u odbacivanju, a onda su oni prepishani od jos nekvalitetnijih ali i manje nacitanih, jer vise argument nacitanosti nije bio potreban kad si eliminisao one kojima je znanje vrednost....
Matori vode igru, a njih u sustini zabole tuki za sve, samo gledaju da bude mirno dok ne umru...
Srenja garda se uvek obezbedjuje na dva sedista, jedno ovde jedno u inostranstvu...
A novi narastaji su samo spartanska vojska, koja ne ume da ratuje nego da kmeci i da se ruga...i svasta nesto kad padne mrak...
Ja cak mislim da i tebi Dragoljube to odgovara, osim ovog sto vise ne cene neke citate i fino sklopljene floskule iz knjiga....
Sve ostalo je odlicno za onog ko nije u agoniji ili nemastini ili nuzdi...
- - - - - - - - - -
Ма све је то тачно, али српска анти-политика од Осме седнице је највише крива за то.
САП Косово и Метохија је пре укидања аутономије, значи по (генијалном) Уставу из 1974, и комплетно са свим инцидентима у вези иреденте осамдесетих, било дизниленд за данашње, Рамушево Косово.
Агенти БНД су били креатори те анти-политике, а изводили су је Милошевић и његови кулови, све мислећи да раде "праву ствар".
Зато се Рамуш и захваљује НЕМАЧКОЈ.
Ma kriv je kralj sto je hteo da mu Jugoslavija bas bude toliko velika....mogao je koji metar manje a da bude lakse....