Haradinaj:Uzeću Srbiji sve do Niša, hvala Nemačkoj

kosovo mu visi u vazduhu a on hoce tamo neki nis..znaci gubi kosovo..:D

каква је ово ботовска метафора?

- - - - - - - - - -

U Nisu se vec godinama unazad prodaju nekretnine Albancima sa Kosmeta tako da ovo nisu prazna naklapanja. Naravno u Srbiji je to tabu tema.

Ко те ово слагао а ти наивно поверовао?

- - - - - - - - - -

А да не помињем фалсификована документа а нарочито лична документа која продају наше службе Шиптарима... по систему "пара врти где бургија неће"...

Немој мито да помињеш фалсификована документа, јер то нису фалсификована документа, већ уредна документа српских власти становништву српске територије КиМ.

каква је ово ботовска метафора?

- - - - - - - - - -

Ко те ово слагао а ти наивно поверовао?

- - - - - - - - - -

Немој мито да помињеш фалсификована документа, јер то нису фалсификована документа, већ уредна документа српских власти становништву српске територије КиМ.

da ima kosovo u rukama ne bi spominjao nis..a i sam kaze da je upravo to razlog zasto bi u nis.. nemoc..nemoc..:D

Svi se prave ludi I kao da ne cuju sta je na pocetku rekao, a to je da su Srbi oteli albancim Nis i Cupriju. Ovo je centralna tacka njegove izjave, znaci sustina. A ne ovo kako ce oni Srbiji da uzmu Nis.
Ovo je rezultat rada izdajica medju nasim istoricarima koji zarad nekog statusa u drustvu vec 150 godina uce nasu djecu da smo se mi doselili na ove prostore i oteli Albancima zemlju. To sam ucio ja, moj otac, moj djed.
I sada nemojmo se vise cuditi za ovakve izjave, ovo nasi istoricari podrzavaju. Znaci albanci imaju istorijsko pravo na nasu teritoriju, to su fakti. Na osnovu onoga sto nas nasi istoricari uce, takvo je stanje.
Dok ne najurimo tu bagru sa nasih katedri za nauku necemo se oloboditi. Pocevsi od Radica pa nadalje.

Svi se prave ludi I kao da ne cuju sta je na pocetku rekao, a to je da su Srbi oteli albancim Nis i Cupriju. Ovo je centralna tacka njegove izjave, znaci sustina. A ne ovo kako ce oni Srbiji da uzmu Nis.
Ovo je rezultat rada izdajica medju nasim istoricarima koji zarad nekog statusa u drustvu vec 150 godina uce nasu djecu da smo se mi doselili na ove prostore i oteli Albancima zemlju. To sam ucio ja, moj otac, moj djed.
I sada nemojmo se vise cuditi za ovakve izjave, ovo nasi istoricari podrzavaju. Znaci albanci imaju istorijsko pravo na nasu teritoriju, to su fakti. Na osnovu onoga sto nas nasi istoricari uce, takvo je stanje.
Dok ne najurimo tu bagru sa nasih katedri za nauku necemo se oloboditi. Pocevsi od Radica pa nadalje.

Iluzorno je slušati "njega"!!
Ko je on?
Lik koji ije nekada imamo mišiće a nije imao mozga ni da bude budala.
Pelivanski dres zamenuo je sa krvatom i Arnani odelim.
Zar Deač nije srpska luka?:D

Poslednja izmena:

Back