Hapšenja zbog paljenja ambasade SAD

• Začetnik teme Začetnik teme lzr
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Treba ih osuditi i da plate novcanu naknadu od milion i po evra koliko je država Srbija platila vladi SAD ,a ukoliko ne uplate taj novac u roku od tri meseca u skladu sa ZKP im zameniti novčanu kaznu kaznom zatvora od 1000 din po danu , pa dok ne odsluze tih milion i kusur evara ili dolara ,ili im uracunati u kaznu zatvora zbog izazivanje opste opasnosti,terorizma i unistenja tudje stvari .

Treba ih osuditi i da plate novcanu naknadu od milion i po evra koliko je država Srbija platila vladi SAD ,a ukoliko ne uplate taj novac u roku od tri meseca u skladu sa ZKP im zameniti novčanu kaznu kaznom zatvora od 1000 din po danu , pa dok ne odsluze tih milion i kusur evara ili dolara ,ili im uracunati u kaznu zatvora zbog izazivanje opste opasnosti,terorizma i unistenja tudje stvari .

Vlada SAD duguje Srbiji 100 milijardi dolara koliko je steta od bombardovanja
A steta od paljenja skupstine je naplacena iz dzepova gradjana a jos niko nije odgovarao

A sta su ocekivali Amerikanci da im na ambasadu bacamo cvece! Ta ambasada je leglo spijuna, bila i ostala. americke ambasade su svuda po svetu javne filijale CIE i svi to znaju. Ti momci koji su je palili , bili su u pravu! Treba je spaliti ponovo.

Amerikanci i EU su nas mlade u Srbiji ostavili bez bilo kakve perspektive. Ako nam roditelji nisu politicari, tajkuni i kriminalci (koji decu skoluju po privatnim skolama i u inostranstvu) vec obicni gradjani, mozemo da biramo ili da budemo robovi ili da ginemo da to ne budemo!

To je ono sto nas ceka u demokratskoj Srbiji, da budemo sluge deci danasnjih politicara, tajkuna i kriminalaca! Pa nismo mi bas svi sisali vesla, ne opijamo se svi, ne drogiramo se svi mada razumem i one koji to rade! Razumem jer znam da je mnoge od njih demokratska vlast indirektno navukla na to. Neki su poklekli (oni mentalno slabiji), neki nisu i nece. Nismo svi podjednako jaki!

Kada su ovi dolazili na vlast imali smo po 10 - 12 godina, neki ni toliko, neki malo vise!O politici nismo imali pojma, nemamo ni sad ali vidimo sta se radi, imamo oci, imamo usi! Vidimo da rade iskljucivo po stranom diktatu i iskljucivo u svom licnom i porodicnom interesu. Da se cela generacija samoubije ne bi ih bilo zao jer nemaju dusu, prodali su je djavolu! Tako licmerno deluju kad izjavljuju saucesca povodom nekih dogadjaja kao skoro u Novom Sadu, sloze neke tuzne face a posle 5 minuta kad se iskljuce kamere briga ih za sve, piju, vesele se pevaju. I znaju da im ne verujemo ali i to ih je briga, Vazno im je da im veruju njihovi mentori Amerikanc i Nemcii jer sve dok im oni veruju za njih nema zime. 12 godina nas lazu, mazu i rade sta hoce i sasvim je normalno da su proizveli u nama toliko negativne i rusilacke energije. Mi bez posla, roditelji nam bez posla a i onai koji rade ne mogu da zarade dovoljno ni za njihove namete i harace a kamo li za hranu i nesto drugo! Pa sta onda mogu da ocekuju od nas, da im ljubimo njihove lopovske ruke, da im govorimo hvala, da se nadamo da cemo ako budemo imali srece kad se uclanimo u neku od njihovih lopovski stranaka i partija dobiti neku mrvicu, koru hleba i malo vode ( ima medju nama i takvih koji se i tome raduju i pristaju na to) da cemo tad cutati i okretati glavu od njihovih prevara i kradja jer to im je jedina sansa da nastave po starom!

Dzabe njima zastita i EU i Amerike, bes koji se gomila u nama i koji se sve teze kontrolise doci ce im glave, dzabe ce im tad biti i panduri i zandari i telohranitelji!

Vlada SAD duguje Srbiji 100 milijardi dolara koliko je steta od bombardovanja
A steta od paljenja skupstine je naplacena iz dzepova gradjana a jos niko nije odgovarao
To je druga priča ,ovo više i nema veze sa SAD jer je pomenuta zgrada u vlasništvu države Srbije , a SAD su tu podstanar , a i njima je šteta isplaćena , ovde je oštećeni država Srbija koja je štetu platila i čijeg državljanina su huligani likvidirali sojim protivpravnim delovanjem,tako da ne postoji nijedan razlog da se počinioci ne privedu pravdi , nije im to ćaća kupio da pale zgrade i ljude u njima kad im se ćefne .

To je druga priča ,ovo više i nema veze sa SAD jer je pomenuta zgrada u vlasništvu države Srbije , a SAD su tu podstanar , a i njima je šteta isplaćena , ovde je oštećeni država Srbija koja je štetu platila i čijeg državljanina su huligani likvidirali sojim protivpravnim delovanjem,tako da ne postoji nijedan razlog da se počinioci ne privedu pravdi , nije im to ćaća kupio da pale zgrade i ljude u njima kad im se ćefne .

Moze kad bude isti tretman za one sto su zapalili skupstinu

:dontunderstand: како друга прича,ти њима запалиш амбасаду и платиш 1,5 милион.Они теби униште пола државе и ништа.Или су има наши опростили тих 100 милијарди.

Selektivni posao
Mene vise brine sto se cekalo 4 godine ,al sta je tu je .
:dontunderstand: како друга прича,ти њима запалиш амбасаду и платиш 1,5 милион.Они теби униште пола државе и ништа.Или су има наши опростили тих 100 милијарди.
Pa druga je prica , steta za ambasadu vec isplacena SAD , dok ovi nasi jos nisu ni popisali precizno i egzaktno sta je sve unisteno u bombardovanju 99.,a kamoli da su podneli neki ostetni zahtev sa konkretnom cifrom ,iako je vec 13 godina proslo .
Jebaga SAD su mnogo efikasnije u naplati svojih potrazivanja .

Poslednja izmena:
Ово је потез који држава прави како би ухапсили неке од вођа тадашњих нереда... Те вође тадашњих нереда ће, на чудан начин, приволети да друкају полицији све што ће се од демонстрација организовати у будућности, те ће самим тим ова власт себи осигурати још минимум један мандат

Pa druga je prica , steta za ambasadu vec isplacena SAD , dok ovi nasi jos nisu ni popisali precizno i egzaktno sta je sve unisteno u bombardovanju 99.,a kamoli da su podneli neki ostetni zahtev sa konkretnom cifrom ,iako je vec 13 godina proslo .
Naravno da te to brine a ne to sto je proslo 12 godina od paljenja skupstine i niko nije osumnjicen
Zahtevi i tuzbe protiv NATO su podneti odmah nakon bombardovanja al ih je djindjic odmah povukao,logicno

Потребно је регрутовати нове, младе људе, који ће да друкају мурији све што се дешава по граду ... Таман посла да ће било ко од њих да буде у притвору дуже од 48 сати ... Па и она намештена хапшења Вацића и Обрадовића ;) .... Не чини ли ти се да је све то исценирано, како би се скренула медијска пажња на глупости?

Ма све је пописано,само је неко примио паре да ћути,или је пало неко пребијање дуга.:think:

Ja znam da mene i moju generaciju ceka najmanje jos jedan rat na ovim prostorima, znam da mi ne odlucujemo o tome ni kad ce biti ni kako ce se zavrsiti ali da ga ne mozemo izbeci kao sto ni predhodne generacije nisu mogle izbeci njihove ratove, to znam! Svi ratovi su ovde dolazili onda kad su veliki to hteli, svaki mir je bio samo predah - mali ili veliki odmor!

Amerika je ta koja namerno provocira paljenje svojih ambasada po svetu! Niko ih nigde palio ne bi da oni ne rade to sto rade!

Naravno da te to brine a ne to sto je proslo 12 godina od paljenja skupstine i niko nije osumnjicen
Zahtevi i tuzbe protiv NATO su podneti odmah nakon bombardovanja al ih je djindjic odmah povukao,logicno
Ma nisu podneti zahtevi vec si u nekom provincijskom sudu osudili Solanu , Klintona i Blera na 20 godina robije ... a kada je pokrenut postupak pred MKS u Hagu on je odbijen sa obrazlozenjem da SRJ tada nije bila clan UN ,mada je to isto bila tuzba za ratne zlocine nad civilima , a ne za naknadu materijalne stete . Ovde se jos ne zna ni koliko ljudi je tacno poginulo u bombardovanju , ko da se radi o Kosovskom boju i Napoleonovim ratovima , a ne o vremenu kada su postojale moderne baze podataka , komunikacije ,internet ,maticne knjige i sve ostalo .

Ma nisu podneti zahtevi vec si u nekom provincijskom sudu osudili Solanu , Klintona i Blera na 20 godina robije ... a kada je pokrenut postupak pred MKS u Hagu on je odbijen sa obrazlozenjem da SRJ tada nije bila clan UN ,mada je to isto bila tuzba za ratne zlocine nad civilima , a ne za naknadu materijalne stete . Ovde se jos ne zna ni koliko ljudi je tacno poginulo u bombardovanju , ko da se radi o Kosovskom boju i Napoleonovim ratovima , a ne o vremenu kada su postojale moderne baze podataka , komunikacije ,internet ,maticne knjige i sve ostalo .

Tuzilastvo tadasnje SRJ je podnelo prijave protiv celnika NATO i EU ali s obzirom na dolazak na vlast njihovih pulena te tuzbe su povucene odmah
Sta ih sad sprecava da insistiraju na tome? Ona zgrada generalstaba jos zvrji kao avetinja i to u neposrednoj blizini amer ambasade
Sto ameri ne daju pare da se obnovi ta zgrada koju su porusili

Back