HAOS U STUDIJU: Žestoka svađa Željka Mitrovića, Čedomira Jovanovića zbog Cece i Šilerove! VIDEO

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
1589159555700.png

1589159614800.png

HAOS U STUDIJU: Žestoka svađa Željka Mitrovića, Čedomira Jovanovića zbog Cece i Šilerove! VIDEO

11.05.2020. 00:06h

Željko Mitrović vlasnik televizije Pink pokušao je najpre da smiri strasti i predložio Čedi i Ceci da se manu [kakljive teme.

- Neću da se moje rečenice izvrću i svako će odgovarati za ono što je uradio - rekla je Ceca, a onda se ponovo umešao Mitrović i rekao:
Tada ste se ogrešili o Cecu.
lg.php

- Nemoj da pričaš gluposti, o koga sam se ogrešio, a što si je onda skinuo sa programa, dobacio je Jovanović.
- Zato što ste mi vi podvalili - odgovorio je Mitrović - Bolje nemoj da otvaraš to, da ne bi ja otvorio s kim si se stvarno družio i gde si se družio:
- Što ne kažeš čoveče?, pitao je Čeda.
- Jesi li pozvnavao te ljude?, pitao ga je Mitrović-
- Jesam!
-Jesi li se družio sa njima?
- Ne!, viknuo je Jovanović
- Kako ne?, ponovo ga je upitao Željko Mitrović
- A gde?, uzvratio je pitanjem Čeda.
Ceca je dobacila: U Šilerovoj!
Čeda je ponovo pitao Mitrovića gde se se družio sa "zemunskim klanom".

- Nemoj da otvaraš temu nije dobro za tebe - dobacio je Mitrović.

- Što se smeješ bre? - pitao je besno Jovanović i dodao da je bio dva puta u Šilerovoj.

- Sa ubicama Zorana Đinđića si bio drug, s njima si pio, s njima si izlazio!, vikao je Mitrović

- Gde? - pitao je Čeda

- U Šilerovoj! - odgpvorio je Željko.

- Nemoj da lažeš, sram te bilo! Stidi se lažovu jedan zato si me pozvao u emisiju, nastavio je Jovanović.

- Rekao sam ti na vreme da se zaustaviš, završio je raspravu Mitrović.

Kurir.rs link

Ово је више од обичне ромске свађе. Многе ствари око убиства Ђинђића нису разјашњене, па ни улога Чеде; такође, ни улога Цеце у убиству Аркана није појашњена довољно. Треба да се озбиљно испитају наводи из књиге "Трећи метак", треба изнова погледати интервјуе са људима који су били блиски Ђинђићу и Аркану - Миланом Веруовићем, Михаилом Улемеком...

".....A i nemam secanje RIBICE IZ AKVARIJUMA"-Ceca 2020 - I really felt that.

Svidja mi se ovo Cecino izdanje, idemo Ceco, razvaljuj Cedu.

"Ja sada da izadjem na ulicu da pevam okupicu 50 000 ljudi.Vi ne mozete da predjete cenzus". -Ceca kaze Cedi.
STA MU RADI, ahahhahhaaha

Haha, Mitrović zamera Čedi neko druženje sa Zemuncima a isto se i ministar Lončar družio sa njima kojeg podržava. Za Cecu postoje snimci a verovatno se i Mitrović družio sa njima. Pa čitava politička estrada ih je poznavala a kao prebacuju jedni drugima. Smehotres.

Poslednja izmena:
Haha, Mitrović zamera Čedi neko druženje sa Zemuncima a isto se i ministar Lončar družio sa njima kojeg podržava. Za Cecu postoje snimci a verovatno se i Mitrović družio sa njima. Pa čitava politička estrada ih je poznavala a kao prebacuju jedni drugima. Smehotres.
Razlika je u tome sto Ceca nije rekla da ih ne zna i sto je ona bila "osumnjicena" i uhapsena a Ceda nije bio sumnjiv iako ih je i on poznavao.

Razlika je u tome sto Ceca nije rekla da ih ne zna i sto je ona bila "osumnjicena" i uhapsena a Ceda nije bio sumnjiv iako ih je i on poznavao.
Kod Cece je nezgodno to što postoji snimak gde je u njihovom društvu a i onaj njen nesrećni pokojni muž Arkan je držao kao i svaki mafijaš neki arsenal oružja u kući pa se tokom akcije Sablja to sve pronašlo. Čeda je bio oprezniji a i sasvim je moguće da je uništio dokaze iz Šilerove, na primer verovatno postoje snimci na kojima je on zajedno sa Zemuncima. U svakom slučaju sad su i Čeda i Ceca deo Vučićevog režima i ova svadja je verovatno dogovoreni spin da narod priča o novom rijalitiju kako bi se senka bacila na protest oko izbora ispred skupštine.

Moguće je i da Čeda zna da Vučić poseduje neke snimke koje on nije uspeo da uništi tj da BIA to poseduje. Pored koristi od Fidelinke trenutno Čeda ima korist i u tome što mu Vučić ne vadi tu prljavštinu. Verovatno plaća neki reket Vučiću i još plus ga hvali gde god stigne. Iako Čeda neće preći cenzus na sledećim izborima i dalje će visiti po režimskim televizijama kao nekakav analitičar.

Kod Cece je nezgodno to što postoji snimak gde je u njihovom društvu a i onaj njen nesrećni pokojni muž Arkan je držao kao i svaki mafijaš neki arsenal oružja u kući pa se tokom akcije Sablja to sve pronašlo. Čeda je bio oprezniji a i sasvim je moguće da je uništio dokaze iz Šilerove, na primer verovatno postoje snimci na kojima je on zajedno sa Zemuncima. U svakom slučaju sad su i Čeda i Ceca deo Vučićevog režima i ova svadja je verovatno dogovoreni spin da narod priča o novom rijalitiju kako bi se senka bacila na protest oko izbora ispred skupštine.
Mislim da ste vi svi paranoicni.

Ceci treba da se bakce sa Cedom zbog Vucica??
Ceca postoji i pre AV a verovatno i posle a nikad nije krila koaga zna.

Mislim da je ovo sve izmaklo kontroli.

Ceda je sam priznao da ih zna.
A sigurno nije Ceca skupljala oruzje.

Mislim da ste vi svi paranoicni.

Ceci treba da se bakce sa Cedom zbog Vucica??
Ceca postoji i pre AV a verovatno i posle.

Mislim da je ovo sve izmaklo kontroli.

Ceda je sam priznao da ih zna.
A sigurno nije Ceca skupljala oruzje.
Zbog čega je Ceca visila po SNS mitinzima tokom 2017 i otvoreno podržavala Vučića? Šta će to njoj ako ona nema neku korist od toga?

I šta će ona uopšte u političkoj emisiji?

Svo troje dogovorili tu glupu svadju po nalogu SNS.

Poslednja izmena:
Zbog čega je Ceca visila po SNS mitinzima tokom 2017 i otvoreno podržavala Vučića? Šta će to njoj ako ona nema neku korist od toga?

I šta će ona uopšte u političkoj emisiji?

Svo troje dogovorili tu glupu svadju po nalogu SNS.
Ti stvarno verujes da bi Ceci mogao AV da daje naloge ahahahhhahaa.

Ceca se druzi sa Dacicem (SPS) pevala je ispred skupstine 2007. kad su zuti vodili Srbiju. Konstantno je popularna.
Ona je popularnija od svih politicara zajedno.
Sve ih je prezivela i sve ce ih preziveti.
Vise imaju koristi oni od nje nego ona od njih.

A sto je podrzala AV?
Pa zuti su je bezrazlozno hapsili.
Naravno da ce da ga podrzi i ja bih ga podrzala da sam ona.

Ti stvarno verujes da bi Ceci mogao AV da daje naloge ahahahhhahaa.

Ceca se druzi sa Dacicem (SPS) pevala je ispred skupstine 2007. kad su zuti vodili Srbiju. Konstantno je popularna.
Ona je popularnija od svih politicara zajedno.
Sve ih je prezivela i sve ce ih preziveti.
Vise imaju koristi oni od nje nego ona od njih.

A sto je podrzala AV?
Pa zuti su je bezrazlozno hapsili.
Naravno da ce da ga podrzi i ja bih ga podrzala da sam ona.
Nije ona toliko čista koliko ti misliš, posle tog hapšenja i puštanja iz zatvora postala je dobra sa svakom vlašću pa i ovom. Ipak je ona bila žena jednog od najvećeg balkanskog mafijaša i vrlo je moguće da je mnoge poslove nasledila i preuzela tu kriminalnu organizaciju. Sumnjam da se Arkanov klan raspao posle njegove smrti i vrlo je moguće da se povezao sa Zemuncima pa otud i druženja srpske majke sa Legijom i Spasojevićem.

Nije ona toliko čista koliko ti misliš, posle tog hapšenja i puštanja iz zatvora postala je dobra sa svakom vlašću pa i ovom. Ipak je ona bila žena jednog od najvećeg balkanskog mafijaša i vrlo je moguće da je mnoge poslove nasledila i preuzela tu kriminalnu organizaciju. Sumnjam da se Arkanov klan raspao posle njegove smrti i vrlo je moguće da se povezao sa Zemuncima pa otud i druženja srpske majke sa Legijom i Spasojevićem.
Arkan je bio mašina,zver od čoveka. ali njegova moć se zasnivala na vezama sa državom inače mu kvaliteti ne bi mnogo pomogli.Ceca je jedna ćurka kao i ogromna većina žena Smešno je i pomisliti da je ona mogla da preuze te poslove.Kod nas ne postoje klasicne mafije.Postoje državni kriminalci ,kakav je bio i Arkan i kakav je bio Dušan Spasojević.Dušan Spasojević je bio Đinđićev kriminalac.Problem je u tome što Đinđić nije razumeo prirodu kriminalaca i njihovu nepredvidljivost.

Moguće je i da Čeda zna da Vučić poseduje neke snimke koje on nije uspeo da uništi tj da BIA to poseduje. Pored koristi od Fidelinke trenutno Čeda ima korist i u tome što mu Vučić ne vadi tu prljavštinu. Verovatno plaća neki reket Vučiću i još plus ga hvali gde god stigne. Iako Čeda neće preći cenzus na sledećim izborima i dalje će visiti po režimskim televizijama kao nekakav analitičar.
Ne da je moguće nego je 100% tačno.I ne samo njega,svako ko mu služi izlazkom na šaradu zvanu izbori ima nekog putera na glavi.Ko zna šta je serGeju našao.Malobrojni su oni koje ne može da uceni a to možemo videti po žestini borbe koju ti malobrojni vode protiv nečastivog.Tu se posebno izdvaja prepošteni,uvaženi Gospodin Boško Obradović.

Legija joj je kum logicno da ih je poznavala sve , sustina je sto ona to ne krije . Cedo je taj sto krije , zato se i iznervirao .

Ne da je moguće nego je 100% tačno.I ne samo njega,svako ko mu služi izlazkom na šaradu zvanu izbori ima nekog putera na glavi.Ko zna šta je serGeju našao.Malobrojni su oni koje ne može da uceni a to možemo videti po žestini borbe koju ti malobrojni vode protiv nečastivog.Tu se posebno izdvaja prepošteni,uvaženi Gospodin Boško Obradović.
A Bosko , koliko je para zaradio od drzave prodajuci im svoje Ljoticevsko stivo ili sta vec izdaje?

Ne znam kako se SNS nije toga setio , to bi im bio dobar argument......

Mada kad vidim neke priloge na TV nekad pomislim da nas citaju :D

Izvini brate ali citam ovaj forum i upadaju mi u oci tvoje poruke :) moram da te pitam bil' ti popusio Obradovicu ? (shvati ovo kao salu, a ne kao uvredu) Ako Bosko pobedi vec vidim tebe u skupstini kako menjas Orlica i Martinovica u hvaljenju predsednika :D

Sergeju je našao neku drogu garant.

Ili neku kradju preko fondacije.

I onaj Šapić drpa preko fondacije vrlo moguće ili preko Novog Beograda.

Od ovih što će izaći na izbore izgleda su samo Radule i Jovanović DSS čisti.

Poslednja izmena:
Izvini brate ali citam ovaj forum i upadaju mi u oci tvoje poruke :) moram da te pitam bil' ti popusio Obradovicu ? (shvati ovo kao salu, a ne kao uvredu) Ako Bosko pobedi vec vidim tebe u skupstini kako menjas Orlica i Martinovica u hvaljenju predsednika :D
Kad ovako nešto napišem,pišem da nerviram stoku.U više navrata sam isticao kako nisam idolopoklonik i sutra neki potez da povuče sumnjiv,Boško bi izgubio moju podršku.Moju lojalnost ima država i njen interes,i niko više.

Legija joj je kum logicno da ih je poznavala sve , sustina je sto ona to ne krije . Cedo je taj sto krije , zato se i iznervirao .
Ne može Ceca da krije kada postoji snimak gde su svi za istim stolom. Da nema snimka negirala bi i ona kao Čeda. Tj rekla bi da je znala samo Legiju a ne čitav klan. Ceci je u suštini krivo što se izgleda Čeda nije snimao a i ako jeste uništio je snimke. Kako god, jedni saradnici mafije pljuju druge saradnike i zato mi deluje kao besmislena ali dogovorena svadja da loži raju kako je Ceca čista a Čeda crn a oboje crni ko čemer a Mitrović najcrnji.

Back