комшија
Stara legenda
- Poruka
- 96.548
HAOS U STUDIJU: Žestoka svađa Željka Mitrovića, Čedomira Jovanovića zbog Cece i Šilerove! VIDEO
11.05.2020. 00:06h
Željko Mitrović vlasnik televizije Pink pokušao je najpre da smiri strasti i predložio Čedi i Ceci da se manu [kakljive teme.
- Neću da se moje rečenice izvrću i svako će odgovarati za ono što je uradio - rekla je Ceca, a onda se ponovo umešao Mitrović i rekao:
Tada ste se ogrešili o Cecu.
- Nemoj da pričaš gluposti, o koga sam se ogrešio, a što si je onda skinuo sa programa, dobacio je Jovanović.
- Zato što ste mi vi podvalili - odgovorio je Mitrović - Bolje nemoj da otvaraš to, da ne bi ja otvorio s kim si se stvarno družio i gde si se družio:
- Što ne kažeš čoveče?, pitao je Čeda.
- Jesi li pozvnavao te ljude?, pitao ga je Mitrović-
- Jesam!
-Jesi li se družio sa njima?
- Ne!, viknuo je Jovanović
- Kako ne?, ponovo ga je upitao Željko Mitrović
- A gde?, uzvratio je pitanjem Čeda.
Ceca je dobacila: U Šilerovoj!
Čeda je ponovo pitao Mitrovića gde se se družio sa "zemunskim klanom".
- Nemoj da otvaraš temu nije dobro za tebe - dobacio je Mitrović.
- Što se smeješ bre? - pitao je besno Jovanović i dodao da je bio dva puta u Šilerovoj.
- Sa ubicama Zorana Đinđića si bio drug, s njima si pio, s njima si izlazio!, vikao je Mitrović
- Gde? - pitao je Čeda
- U Šilerovoj! - odgpvorio je Željko.
- Nemoj da lažeš, sram te bilo! Stidi se lažovu jedan zato si me pozvao u emisiju, nastavio je Jovanović.
- Rekao sam ti na vreme da se zaustaviš, završio je raspravu Mitrović.
Kurir.rs link
Ово је више од обичне ромске свађе. Многе ствари око убиства Ђинђића нису разјашњене, па ни улога Чеде; такође, ни улога Цеце у убиству Аркана није појашњена довољно. Треба да се озбиљно испитају наводи из књиге "Трећи метак", треба изнова погледати интервјуе са људима који су били блиски Ђинђићу и Аркану - Миланом Веруовићем, Михаилом Улемеком...