Policija u Kruševcu zabranila Prajd karavan: Skup održan u Kragujevcu

Citirao sam Zakon o javnom okupljanju da bih istakao mogućnost zabrane skupa iz tačke 1 - Kada postoji ugrožavanje morala, a javno okupljanje pedera svakako ugrožava moral društva jer oni na takvim skupovima javno promovišu nastarnosti.
Ovo se, naravno, odnosi na mogućnost zabrane od strane vlasti, što bih podržao i nema veze sa tim da su batinaši uzrok zabrane.
Batinasi i olosi koji bi da prebijaju ljude zbog seksualne orijentacije, su uvreda za moral drustva, i treba ih hapsiti uvek i svuda.

Batinasi i olosi koji bi da prebijaju ljude zbog seksualne orijentacije, su uvreda za moral drustva, i treba ih hapsiti uvek i svuda.
Ne funkciniše moderno liberalno društvo kako ti zamišljaš.Radi se o autokratskim i lopovskim federima i samim tim se ne mogu pozivati na ljudska prava.Ti bi pao na svakom prijemnom ispitu svakog fakulteta i svake više škole.

Samo na k.... misliš. Ne tripujem ja šta je ugrožavanje morala. O tome šta je moralno odlučuje većina u društvu, a većina smo mi, normalni ljudi.
Ne dozvoljavamo da nam moralne norme definiše izopačena, nastrana manjina.
Yeah right🤣 Druže, malo se ti informiši o demokratiji i kako funkcioniše. Za tebe je naci Nemačka pojam demokratije jer, jbg većina...

Back