HANIOTI ILI PEFKOHORI??? - halkidiki, greec -

ima na samom ulasku dva supermarketa.avratidis i masoutis jedan je sa leve jedan sa desne strane magistrale.mislim da na strani masoutisa ii ma i jedna poveca piljarnica. CENE SU OK .naravno nesto malo vise nego u nasim radnjama -mleka i mlecnih proizvoda.ostalo je u granicama normale. Ima i picerija capri gde je pica porodicna negde oko 11.5e i stvarno je ekstra ima da jede 4odraslih.stari deo grada je lep i drugaciji od ovogdo plaze.

Kakav je Hanioti u odnosu na Paraliju?
Mene zanima plaza,shoping...cene po restoranima...

U Paraliji nisam bila niti imam zelju, ali za Hanioti mogu da kazem da je najlepsi u tom delu Grcke, a i cene su nesto jace. Meni licno se Pef uopste ne svidja.
Sto se tice sopinga, nista specijalno sto nema kod nas.
Dominira kineska roba.
Meni je Grcke dosta.

Nema tu neke velike razlike, Pefkohori i Hanioti su slična mesta, uostalom blizu su pa se možete šetkati opušteno. Najbitnije je da je more čisto, nije hladno, plaže su sasvim pristojne. Hanioti je više za porodice kao što neko reče, mada ne mora da znači. Ima i tu da se izađe. Što se šopinga tiče, to zaboravite. Kineska roba, duplo skuplja nego kod nas. Za šoping ako ste sopstvenim prevozom, pravac Solun. Lep odmor želim svima! I ukoliko je neko u nedoumici, može slobodno da me kontaktira u vezi bilo čega, dugo sam godina bio dole :)

Hanioti je lep mali gradic sa trgom i ulicama zvezdasto rasporedjenim oko njega...radnjica puno, roba skupa ...kafica takodje dosta i skupo...recimo espreso je oko tri eura...plaza nije velika i dosta zbudzena ali ima i pomalo mesta gde se lezaljke ne placaju...Pef. je mnogo bolji...pre svega veci je, veci izbor radnji i roba je tu po pristojnoj ceni...dva velika supermarketa odlichno opremljena...kafici kafanice ok. sa sasvim ok. cenom., moze se ruchati za pet eura...plaza velika i za svakog ima mesta...ko ne zeli da placa lezaljke ima prostora da se udalji...more lepo i chisto sa dugim shetalishtem pored...a na par kil. se nalazi chuvena plaza Ksenija koja je predivna sa sitnim peskom i bistrom vodom:ok:

Back