Ostavljanje peškira na plaži preko noći, srpski "izum" ili ipak ne

Ima jedna iugrica zove se leteci kriterijum, gde iumas npr 50 pokusaja i onda imas ograniceni damage i sad, dodjes do neke pozicije, broja, i tamo ili je neko pre tebe pocinio neki damage i uzece nagradu ili ga ti prepisas....Ali ako ga prepisas a svako ko je naisao ostavi broj damagea koji misli da je ok da prepishash...iako taj neko nece da prepisha, ali ako prosek ostavljenih usmerenja bude veci od onog koga si prepishao , onfa zadravas nagradu , a ako bude manji od njegovog, znaci da si bio bezobrazan i oduzima ti se nagrada..

fora je da imas ogranicen broj tih lokacija gde mozes da ucestvujes za nagradu...
Tako se vezbabrzo pravljenje kompromisa i procena sta je fer a sta nije fer..
I kakve ovo ima veze sa peskirima po plazama :( ?

Bile su guzve na najboljim plazama u herceg novom, bas guzva do daske ali je bilo ili varijanta od 7h ujutro , kad je poluprazno ili dodjes pa vidis i nema cao ...
Nema sanse da je moglo da ti ostavis peskir i da to znaci reserved....
a super je bila plaza zabavna i za omladinu opustena i to se trazilo bas , ali rezervacija nikako , a mogao si da dodjes nocu , u 2 posle muzike negde tu pikiras sa devojkom...pa pricate, sta god da radite...mrakic....
Tako je drug :kafa: nocno kupanje it’d...

Za ponudjeno , Cg definitivno nije jeftino, cak ni kao paradajz turisti...

Ali i ne treba da bude jeftino jer tamo idu lenjivci mahom, tj snobovi i onikoji su lokal cg patriote...
Za mladje devojke , idu one koje vole nasilne momke.. njima prija taj dodatni dozivljaj na letovanju...
To sam cuo od srpskih censkih turista, a uverio sam se da i one pripadaju tom sloju da zele nasilne momke...copine...

Tacno je da kukaju kako su mi ovaj i onaj bivsi nasilni , ali sve je to uklopljeno u tu njihovu emociju..

Mada ja sam placao dan 100e minimalno u Grckoj , ali drugi je to dozivljaj...

Back