- Poruka
- 95.501
Sto bre, Amerika je bila kul tada sad ne bih nosio ni da mi plate.
још 70-тих смо изгубили културни рат ...
Сећам се како су старији пљували америчку суб-културу са којом су нас покорили...
После од 80те је само инерција...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto bre, Amerika je bila kul tada sad ne bih nosio ni da mi plate.
Tako mali a vec domaci izdajnikJbt kad rece haltere, doduse ja sam kao dete imao tregerice ali to je bilo kul tamo krajem 80tih pocetkom 90tih i to tregerice u boji americke zastave.
Znas li kako se oblace programeri i administratori sistema na svom radnom mestu?![]()
![]()
![]()
Žutoj?Pogledajte prilog 1418041
Šta mislite, u kojoj boji su mu halteri?
vidi ga , sav u štrafte, halter u komadu
Meni je lep.Volim kad muškarac ima stila.vidi ga , sav u štrafte, halter u komadu![]()
pa i ja volim ženu kada je u štrafteMeni je lep.Volim kad muškarac ima stila.![]()
Muškarcima lepše stojipa i ja volim ženu kada je u štrafte![]()
...........i izazivaju povracanje.Halteri na zenskim nogama su seksi.
Na muskim su uznemirujući![]()
Mislim da je tih haltera za muške čarape bilo dok su pederima još uvijek uredno punili ludare.mene bi ta guma/lastis od haltera pocupkala sve dlake ... inace bih nosio...
malo sutrakoji debilizam jbt
stvarno kuda ide ovaj svet
E na to sam mislio u prijašnjem upisu.Znam da su ranije korisceni drzaci za carape kod gospode jer su im stalno spadale carape ali je to izaslo davno iz upotrebe.
Ne bih sada mogao ni da zamislim da koristim tako nesto.
Nadao sam se da je u pitanju seksi tema![]()
Халтер вуче кошуљу на доле, а чарапе на горе. То му је намена.Халтери за кошуље???
Па зар их не држимо увучене у хупеее??
Свашта
A-haaa...Халтер вуче кошуљу на доле, а чарапе на горе. То му је намена.
Reci..."nosim ih pa sta!"Ово наравно није никаква пропаганда мушких халтера. Свако носи или не носи оно што хоће. Али уколико је ситуација таква да неко жели да му у сваком положају, стојећем или седећем, кошуља и чарапе буду затегнуте, онда није тако бесмислен као што изгледа на први поглед. Некада су спикери рецимо користили трик да седну на доњи део сакоа како би био затегнут све време док су у програму.