Halteri

Sto bre, Amerika je bila kul tada sad ne bih nosio ni da mi plate.

још 70-тих смо изгубили културни рат ...

Сећам се како су старији пљували америчку суб-културу са којом су нас покорили...

После од 80те је само инерција...

Znas li kako se oblace programeri i administratori sistema na svom radnom mestu? :D :D :D
1695820099339.png

Узбудљиво ми је када провири голи женски глежањ. Али одвратно ми је када мушкарац прекрсти ноге и види му се оно длакаво бледуњаво парче коже изнад чарапа. Набавио сам пре неколико година халтер који истовремено држи кошуљу затегнутом, а чарапе подигнуте. Уредан си како год да седнеш, а сам халтер се не види.
Не носим то више, него сада радије дужа кошуља преко панталона и такође дуже чарапе.
Мислим да је то прва увела америчка морнарица за свечане униформе тако да кошуља никада не може да буде зарозана, као ни чарапа.
Вероватно је тога било и раније, због истих практичних разлога.

mene bi ta guma/lastis od haltera pocupkala sve dlake ... inace bih nosio...

malo sutra :D koji debilizam jbt :eek:

stvarno kuda ide ovaj svet
Mislim da je tih haltera za muške čarape bilo dok su pederima još uvijek uredno punili ludare.
Prije nekih stotinjak godina možda, mislim da sam vidio takve čarape na nekim starim slikama, valjda nisu tada imale elastina u sebi.

Какве везе има ова тема са мужеложницима? Давно ми је собарица нашег порекла у Паризу причала да по њеном искуству већих швалера од Италијана нема. Малтене не излазе из собе и само доводе партнерке. А баш они често користе такве мушке халтере. Или неко баш воли поглед да на голуждраве мушке пилиће или прасеће ноге (зависно од дебљине) када их прекрсти пута тебе? Мени се баш то гади.

Ово наравно није никаква пропаганда мушких халтера. Свако носи или не носи оно што хоће. Али уколико је ситуација таква да неко жели да му у сваком положају, стојећем или седећем, кошуља и чарапе буду затегнуте, онда није тако бесмислен као што изгледа на први поглед. Некада су спикери рецимо користили трик да седну на доњи део сакоа како би био затегнут све време док су у програму.

Ово наравно није никаква пропаганда мушких халтера. Свако носи или не носи оно што хоће. Али уколико је ситуација таква да неко жели да му у сваком положају, стојећем или седећем, кошуља и чарапе буду затегнуте, онда није тако бесмислен као што изгледа на први поглед. Некада су спикери рецимо користили трик да седну на доњи део сакоа како би био затегнут све време док су у програму.
Reci..."nosim ih pa sta!"

Back