- Poruka
- 50.129
Ne vidim apsolutno ni jedan razlog sto bih slavila i prihvatala praznik koji potce od druge vere, ako ja toj veri ne pripadam, bez obzira u kojoj drzavi zivim. I da zivim u USA, ne bih slavila Noc vestica.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne vidim apsolutno ni jedan razlog sto bih slavila i prihvatala praznik koji potce od druge vere, ako ja toj veri ne pripadam, bez obzira u kojoj drzavi zivim. I da zivim u USA, ne bih slavila Noc vestica.
Zašto nećeš da se amerikanizuješ i satanizuješ i ''slaviš užase'' zombiranih? Evo neće uvesti ''karantin''...... treba rituale sprovesti...Имам отпор, баш.
Као и према Св.Валентину или Дану заљубљених.
Добро је знати, проучавати, али не и преузимати.
Vazda smo bili podvodljiv narod koji voli samo gluposti da kopira od naprednijih naroda.nije naše i ne pripada nam i ne pada mi na pamet da seckam bundeve, palim svece u njima za noc veštica
ono sto treba je da budemo svoji i da negujemo svoju tradiciju a ne da kopiramo tudje
Vazda smo bili podvodljiv narod koji voli samo gluposti da kopira od naprednijih naroda.
Pogledajte prilog 789355
Ako misliš na ovu moju tvrdnju, verovatno bi se o tome moglo diskutovati. Mada ja ne znam ni jednu pametnu stvar koju smo mi "ukrali" od tog zapada. A glupe znam mnoge.nije bas tako
samo smo mi skloni stalno nekoj kritici, svi nam valjaju sem nasih
Јеси исекла бундевицу за сликавањеHir vi go agen![]()
Или по нашки "ајмо јопе".Hir vi go agen![]()
Ili "vozi miško"Или по нашки "ајмо јопе".![]()
Bundevica ce u pituЈеси исекла бундевицу за сликавање![]()
Metlice, ti koja se ovde predstavljas kao vestica, sta imas reci na sve ovo? Sta da slavimo?Bundevica ce u pitu![]()
Nisam znala da se noć veštica praznuje u Srbiji. To je onda više stvar pomodarstva!poslednjih godina me grebucka, ali ovih dana mi iskreno bas smeta
najava proslave halloween-a u srbiji
postujem ga kao dan koji obelezavaju amerikanci.da zivim u usa, dubila bih i ja tikvu
dok zivim u srbiji mogu da odem samo kod prijatelja na slavu tog dana
da li ste ga usvojili ili imate otpor?
da li se osecate kao da vam neko na silu, podmuklo uzima nesto sto je bilo vase, tradicionalno i na silu vam gura nesto sto vam nije blisko
da li mislite da je ta izdubljena tikva mnogo ozbiljnija od obicnog maskembala
Pogledajte prilog 515936Pogledajte prilog 515937
Ofarbam cici u crno i ne treba mi viseА костим?
Мада, теби не треба![]()
На Првој, емисија, са оном тупавом Наташом.Зар то још излази?