- Poruka
- 72.838
SlikarkoVazi sve sam slikala

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SlikarkoVazi sve sam slikala
Ni to ti ne garantuje bezbednost.Svi relevantni gejmerskim servisi imaju opciju dvostruke verifikacije.
To je ono kad preko mobilnog potvrdjuješ svoje prisustvo i aktivnosti.
Battle.net, EA App, Steam, EPIC, Ubisoft connect, Xbox... I y
To sam i napisao da karticu moze iskoristiti,samo ako ima PIN.Drugacije ne.Zašto pišeš bezveze?
PIN se može iskoristiti samo ako imaš nečiju fizičku karticu u ruci i nalaziš se na bankomatu.
PIN je gola kita.
Evo, par upisa iznad sam objavio IBAN, PIN mi glasi 2711.
Pozivam svakog hakera s Krstarice da me opljačka, ako treba, objelodanim i broj kartice.
Kome pođe za rukom da me opelješi ima moju plaću, plus poljubim ga u guzicu.
Neću ga prijaviti muriji, časna pionirska.
Ma ko to pametanDa netko ima fotografirane obje strane kartice, postojala bi mogućnost da napravi štetu.
U tom slučaju imao bi broj kartice, datum isteka i CVV.
Ne bi mogao dizati novac bez pina, ali bi mogao kupovati online na stranicama koje ne traže dodatnu autorizaciju u vidu push poruke, šifre ili otiska prsta, međutim, takvih stranica je jako, jako malo.
Ljudi najčešće nasjednu na phishing i smishing.
To je ono kada dobiješ mail a još češće SMS gdje te traže da utipkaš kompletne kartične podatke.
Evo ja sam u zadnjih pola godine sigurno desetak puta zaprimio smishing.
Dođe SMS u kojem piše da moram platiti neke dodatne troškove pošiljke ili sl. glupost.
Dogodilo mi se u par navrata da sam stvarno čekao neku pošiljku, ali znam prepoznati takve stvari, pa samo blokiram broj.
U tim SMS-ovima postoji link na koji klikneš i vodi te na lažnu stranicu gdje možeš upisati kartične podatke.
Ako to napraviš, bogin si.
Samo klikanje na link ne znači puno, iako bi se i to trebalo izbjegavati, ali ako ukucaš podatke s kartice, pozdravi se s parama.
Tako da oni novinski članci gdje netko kaže kako je samo kliknuo na link ne piju vodu, napravili su oni malo više, ali ih sram priznati da u medijima ne ispadnu magarad.
Može jedino za online kupnju.To sam i napisao da karticu moze iskoristiti,samo ako ima PIN.Drugacije ne.
Nije zgodno dati i racun i PIN na netu,Mnogi mogu to da iskoriste.Inace kada nema PIN-a teze se moze sta uraditi sa racunom.Može jedino za online kupnju.
Nije baš čest slučaj zbog toga što je danas u većini slučajeva potrebna dodatna autorizacija, ali može se.
PIN isključivo služi za bankomate i (ponekad) pos uređaje u obaveznoj kombinaciji s fizičkom karticom.Nije zgodno dati i racun i PIN na netu,Mnogi mogu to da iskoriste.Inace kada nema PIN-a teze se moze sta uraditi sa racunom.
kada se ima PIN i tekuci racun,moze se napraviti dupla kartica,kao sto rade lopovi i da se iskoristi i u banci i bankomatu.PIN isključivo služi za bankomate i (ponekad) pos uređaje u obaveznoj kombinaciji s fizičkom karticom.
Online je beskoristan, tamo je CVV bitan.
Moj pin je 2711.
Bez da imaš moju karticu, ne možeš mi ništa.
Ajd dobro, ako ti tako kažeš, iako mislim da su veće šanse da mi u centru Zagreba s palme padne kokos na glavu, nego da se to dogodi.kada se ima PIN i tekuci racun,moze se napraviti dupla kartica,kao sto rade lopovi i da se iskoristi i u banci i bankomatu.
A neće zatražiti PIN, bar kod nas, za iznos manji od 60 KMMože jedino za online kupnju.
Nije baš čest slučaj zbog toga što je danas u većini slučajeva potrebna dodatna autorizacija, ali može se.
Ja s tvojim PIN-om bez tvoje kartice ne mogu ništa, ali s karticom bez pin-a bi i mogao napraviti neku štetu, npr. raditi online transakcije i kupovati u trgovini u nadi da pos uredjaj neće zatražiti pin.
Naisao sam negde na netu,gde su napravljene lazne platne kartice u velikom procentu.I to sve zbog koriscenja racuna online.kao sto sam napisao racun i PIN zajedno.Ljudi su jos uvek naivni i ne shvataju sta sve moze da se uradi danas.Ajd dobro, ako ti tako kažeš, iako mislim da su veće šanse da mi u centru Zagreba s palme padne kokos na glavu, nego da se to dogodi.
Meni traži nasumično, možda svaki šesti, sedmi put.A neće zatražiti PIN, bar kod nas, za iznos manji od 60 KM
Ne traži pin tamo gde se stalno kupuje.A neće zatražiti PIN, bar kod nas, za iznos manji od 60 KM
A nije danas da je bar danas...Nema vanje ceo dan čekića pored bankomata![]()
Ne sekiraj se ništa, taj lik može po kur*ac u guzicu, a ne tvoju plaću.A nije danas da je bar danas...
Čeka da joj legne plata pa će da je klepi i minus.
Sreća pa će i ona u zatvor jer mu je 'sovala pa joj plata i ne trebaČeka da joj legne plata pa će da je klepi i minus.
Ahahahahahah sto je neverovatnoAl da igraš igrice i još plaćaš za to karticom .. radi dakle ima više od 15 godina što mi je prosto neverovatno.![]()
Ahaaa na osobnu karticu mislis na licnu kartu? I da li to sto imam kredit ima uticaja na to? Msm svakako mogu da ih pitam u banciNe sekiraj se ništa, taj lik može po kur*ac u guzicu, a ne tvoju plaću.
Uostalom, što te spriječava da odmah zamijeniš karticu?
IBAN na koji ti sjeda plaća ionako ostaje isti, mijenja se broj kartice, CVV i (možda) datum isteka.
I dalje možeš na dan kada ti legne plaća otići u poslovnicu na šalter i podići novac s osobnom i starom karticom.