ma sigurnoMOžda je i on policajac pa tako može da te zeza i sve tvoje podatke.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma sigurnoMOžda je i on policajac pa tako može da te zeza i sve tvoje podatke.
o tome sam razmisljala al bas kad bude nam legala plata ja cu biti na posluČekaj platu kod bankomata![]()
ma neka odem u zatvor samo da mi ne uzme pare s raucna mnogo je to paraI ti ćeš u zatvor onda![]()
Uplaćuju ti na račun a kartica ti je samo sredstvo identifikacije za novčane transakcije.kako da dignem platu bez kartice ahaahah plus kartica mi je vec u firmi tj oni mi uplacuju na karticu na sta ce mi uplatiti ako blokiram karrticu?
Ma neće, bez panike.ma neka odem u zatvor samo da mi ne uzme pare s raucna mnogo je to para
ma u Srbiji svaka banka ti izda novu karticu za 5 dana...ej kad su meni dali za 5 dana, to onda znaci svima...inace bi meni za 10 dana...Promeniš karticu i prijaviš policiji. Tako se radi u civilizovanom svetu.
Karticu blokiraš a platu digneš u bsnci dok ti ne stigne nova kartica.
Račun je samo povezan na karticu i ništa više.
Zna on kada svima ležu pare pa čeka.pa on sad samo preti jer nemam para na racunu kad budem imala onda moze da me ...
plata mi leze na racun , ali taj racun ima broj a taj broj je na kartici to je sve povezano , on svaakko nema fizicki moju karticu nego on kaze da ima broj navodnoKakve ima veze kartica i plata? Plata ti leže na ručun, a banku na kraju krajeva možeš obavestiti, a oni će već policiju.
Ma kakvi u intezi se čeka 15-20 dana prave ih u kini verovatno.ma u Srbiji svaka banka ti izda novu karticu za 5 dana...ej kad su meni dali za 5 dana, to onda znaci svima...inace bi meni za 10 dana...
Tako da ne mora da menja racun, naravno , nego samo karticu i dobice broj ako nije internet kartica, totalno razlicit od dotadasnjeg...
A cak i da ima samo jedan racun, moze da se dignu pare sa tekuceg racuna bez kartice...
Gospođo / gospođice, u braku ste?ma neka odem u zatvor samo da mi ne uzme pare s raucna mnogo je to para
aliu on navodno ima broj mog racun tj akrtice onaj 16 cifreni ili kokko vecUplaćuju ti na račun a kartica ti je samo sredstvo identifikacije za novčane transakcije.
neGospođo / gospođice, u braku ste?
![]()
Trči u banku šta čekaš!plata mi leze na racun , ali taj racun ima broj a taj broj je na kartici to je sve povezano , on svaakko nema fizicki moju karticu nego on kaze da ima broj navodno
pa kakav je psiho ne bi me cudilo crko daZna on kada svima ležu pare pa čeka.
Ode plata!aliu on navodno ima broj mog racun tj akrtice onaj 16 cifreni ili kokko vec
kako kakve veze... pa podizem platu naa bankomatu uz pomoc kartice a ina kartici se nalazi broj kartice koji on navpdn imaKakve ima veze kartica i plata? Plata ti leže na ručun, a banku na kraju krajeva možeš obavestiti, a oni će već policiju.
toga se bojim stvarno znaci lik je bolestan napisao je kaze ovo tvoje debilisanje po serveru , samo se prosipas dodatno jer mogu da te ukanalim jos vise , kae videces polako i kaze nerviraj me dodatno slikacu ti broj kartice onda neces za accaount plakatiOde plata!
Aaaa meni pise u nemackoj , bas intezine kartice....a ove ostale su u Srbiji..Ma kakvi u intezi se čeka 15-20 dana prave ih u kini verovatno.
A nece to moci tako.....tu ne moras da brines...prvo zato sto ti za podizanje kesha trebaju bas smart kartice...a treba ti i tvoj pin, drugo ti mozes da menjas pin, trece ima slika kod mnogih bankomata, ali ne svih , to je tacno a trebalo bi svih ....kako kakve veze... pa podizem platu naa bankomatu uz pomoc kartice a ina kartici se nalazi broj kartice koji on navpdn ima
Pazi, nema on ništa jer je retardiran, a ti naivna.plata mi leze na racun , ali taj racun ima broj a taj broj je na kartici to je sve povezano , on svaakko nema fizicki moju karticu nego on kaze da ima broj navodno
Blokiraj karticu i rijesen problem. Sta se tipa tice napravi screenshot poruka ili ako postoji mogucnost prijavi lika admina klikom s poruke koju ti je poslao.toga se bojim stvarno znaci lik je bolestan napisao je kaze ovo tvoje debilisanje po serveru , samo se prosipas dodatno jer mogu da te ukanalim jos vise , kae videces polako i kaze nerviraj me dodatno slikacu ti broj kartice onda neces za accaount plakati