Hakovan profil u igri

Pazi, nema on ništa jer je retardiran, a ti naivna.
Brojevi na sredini kartice s prednje strane i onaj trocifreni broj s poleđine ti je bitan za kupovinu preko interneta ( ako to ima, može samo da pokupuje s neta ono što je poručio, a ti to uvek možeš da stopiraš ako primetiš i obavestiš matičnu banku)

Na bankomat ne može, jer ne zna šifru, kao i da uđe u aplikaciju od tvoje matične banke, jer isto treba šifra. To sve nema.

Uglavnom, zašto bi uopšte neko ko je došao u posed brojeva kartice, obaveštavao oštećenu stranu o tom činu, sem ako nije retardiran, a ti naivna.? 🤔😵‍💫
Djecja posla :mrgreen:

Pazi, nema on ništa jer je retardiran, a ti naivna.
Brojevi na sredini kartice s prednje strane i onaj trocifreni broj s poleđine ti je bitan za kupovinu preko interneta ( ako to ima, može samo da pokupuje s neta ono što je poručio, a ti to uvek možeš da stopiraš ako primetiš i obavestiš matičnu banku)

Na bankomat ne može, jer ne zna šifru, kao i da uđe u aplikaciju od tvoje matične banke, jer isto treba šifra. To sve nema.

Uglavnom, zašto bi uopšte neko ko je došao u posed brojeva kartice, obaveštavao oštećenu stranu o tom činu, sem ako nije retardiran, a ti naivna.? 🤔😵‍💫
pa kontam da me zaplasi a i video je da sam pisala o njemu u igri a ocigledno mu se to ne svidja , posto je bolestan u glavu , kontam da i kad mi legne plata on nece znati kad se to desilo? onda ja mogu brze bolje da podignem pare i voila!

pa kontam da me zaplasi a i video je da sam pisala o njemu u igri a ocigledno mu se to ne svidja , posto je bolestan u glavu , kontam da i kad mi legne plata on nece znati kad se to desilo? onda ja mogu brze bolje da podignem pare i voila!
Ukoliko želiš da ti je novac siguran, samo ga prebaci meni na račun.
IBAN glasi:

HR3623600003118095665

Slobodno uplati cijelu plaću, sigurno je.

Bez pina,moze da se skine neka sitna suma.I to je dosta poostreno po pitanju kradje.
Zašto pišeš bezveze?
PIN se može iskoristiti samo ako imaš nečiju fizičku karticu u ruci i nalaziš se na bankomatu.
PIN je gola kita.
Evo, par upisa iznad sam objavio IBAN, PIN mi glasi 2711.
Pozivam svakog hakera s Krstarice da me opljačka, ako treba, objelodanim i broj kartice.
Kome pođe za rukom da me opelješi ima moju plaću, plus poljubim ga u guzicu.
Neću ga prijaviti muriji, časna pionirska.

Pre pola meseca ili vise , ukraden mi je akaunt u igri , u pitanju je SAMP (gta multiplayer) , moja je krivica bila sam naivna i ... neki iz Srbije lik je u pitanju , medjutim , kako sam ja pocela da budem paranoicna kako on nekako ima moj mejl i detalje kreditne kartice, on je poceo da pise kako ima moj broj kartice i da ce mi uzeti sve pare,,, ako nastavim da ga spominjem i pisem o njemu u igri. Mene zanima postoji li mogucnost da on stvarno ima te podatke, jer ja jesam placala nesto preko igrice sa karticom preko paypala, mada to bi trebalo da je poverljiv i zasticen podatak, ali ne znam .. da li su to sve prazne pretnje , s obzirom da su mi jos neke osobe u igri rekle da je lik bolesnik , bas se brinem ne znam sta da radim da menjam karticu ne mogu jer mi uskoro leze plata
Kad kupuješ nešto ili dobijaš SMS za potvrdu ili dobijaš info na e-mail koji je na account-u

Dalje, na svim gejmerskim servisima možeš da obrišeš i zabraniš čuvanje broja kartice.
Obzirom da ne kupuješ igre svaki dan nije problem otkucati broj kartice ponovo u novoj narudžbenici.

A onda dolazimo i do lepote korišćenja Windows 11 24H2 koji obavezno šalje tvoju geolokaciju svakom servisu da ne bi sumnjali odakle je transakcija ili logovanja.

Jednom nisam isključio VPN i oba gejmerska servisa su "preduzela mere" - jedan je tražio autentikaciju preko aplikacije na mobilnom a drugi mi je poslao e-mail kako "se neko logovao u Belgiji na moj profil"

Kad kupuješ nešto ili dobijaš SMS za potvrdu ili dobijaš info na e-mail koji je na account-u

Dalje, na svim gejmerskim servisima možeš da obrišeš i zabraniš čuvanje broja kartice.
Obzirom da ne kupuješ igre svaki dan nije problem otkucati broj kartice ponovo u novoj narudžbenici.

A onda dolazimo i do lepote korišćenja Windows 11 24H2 koji obavezno šalje tvoju geolokaciju svakom servisu da ne bi sumnjali odakle je transakcija ili logovanja.

Jednom nisam isključio VPN i oba gejmerska servisa su "preduzela mere" - jedan je tražio autentikaciju preko aplikacije na mobilnom a drugi mi je poslao e-mail kako "se neko logovao u Belgiji na moj profil"
VPN ne znam da ko iskljucuje, to je bas bas mera opreza.. ne bi mi palo na pamet

Ja ni nemam vpn ,bar msm da nemam

A i svakako broj kartice bilo gde na placanju ne pise ceo nego samo poslednje 4 cifre

Ako ces samo u vezi teme pisi
Phehehehe...

:per:

Ovako... nitko ti neće ukrasti plaću osim ako nisi uslikala obje strane kartice i nekome poslala fotografije.
Ovisno o banci, tu još postoje dodatne provjere.
Moj savjet je da nakon što ti plaća legne, ukoliko želiš biti 100% sigurna, kontaktiraj banku i reci kako želiš novu karticu zbog toga što sumnjaš da ti je stara kompromitirana.
U pravilu izmjenu naplate sve to 5 - 10 eura, ali ćeš biti sigurna.

Back