- Poruka
- 498
Ma da. Zato i imas devojku i nisi po ceo boziji dan i noc na forumu.
Tako je imam devojke i nisam na forumu cao dan, malo pre sam se registrovao da vam ovo kazem

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma da. Zato i imas devojku i nisi po ceo boziji dan i noc na forumu.
a ne,ovaj put se nisam zezala
mislila sam na seks i kako je dobro kad ti iskusan muskarac otkriva neki novi svet![]()
pa sledi pitanje jel mislite da imate pokriće za hvalospeve o sebi ?
Smokvo, al ti iskusni od 60 i kusur je pitanje dal mogu da ti prenesu to iskustvo![]()
Sigurno necu na forumu da ubadam na slepo pa sa dobijem mucak![]()
Ahahaa, ovde ces sigurno dobro da upoznas nekog![]()
Sta hoces da kazes, da svi ovi ovde sto pisu o svojim velikim ljubavnim vestinama i dostignucima, mozda se precenjuju i malo lazuckaju?
Moram da promenim forum!
Sta hoces da kazes, da svi ovi ovde sto pisu o svojim velikim ljubavnim vestinama i dostignucima, mozda se precenjuju i malo lazuckaju?
Moram da promenim forum!
Samo pacenika nekog mogu da navatam eventualno : )))
Nemoj zbog mene dsa ides, salila sam se, ovde su svi onakvi kakvim se predstavljaju da jesu : ))
Moram da otvorim novi nalog i krenem u samopromociju sebeNemoj zbog mene dsa ides, salila sam se, ovde su svi onakvi kakvim se predstavljaju da jesu : ))
Pa ja ovde ne trazim bas nista, nema potrebe da glumim zarad nekog cilja.Nemam ga. Mozda sam malo sarkasticnija jer u realu ne mogu da kazem svima sve u lice. Naljutili bi se.večito pitanje...pošto jana kaže da su muškarci ovde sve sami foliranti, ja bi pito vas jel se predstavljate onakvom kakve jeste u realu ?
Ja numem da glumim zato nisam simpaticna ljudima, ljudi vole da ih gledas u oci i lazes : ))))