Hajde sad neka muškarci pitaju, a žene da odgovaraju VIII

Neko ih je izbelio (ne znam da li zbog toga) te se desilo da je ostao bez gornjih sa desne strane sto se vidi ° para za nove da se zasrafe stave nema ° nemoj to sebi da radis rizik je prevelik.
Koliko bi stajali tako previse beli ako nisi od ovih npr.

ako nisi Fahreta Amidzic Dara (oni bas belo belu boju imaju) ....

Screenshot_20221007-190034_Chrome.jpg

^Zive se normalni robija zivoti (obaveze kuca stan vikendica gde je vec ko) dorucak rucak vecera sudovi ves masina spavanje te ponovo iz dana u dan.

O tome se pise ° neko ima luksuz da putuje van drzave ima centralno grejanje ima dobru hranu (junetina svinjetina mangulica recimo) para da renovira obnavlja namestaj kupuje novu odecu obucu to je drugo °neko zivi normalno obicno nema ni za drva ni za ugalj ni za grejanje ° sve je zivot koji se razlikuje po kolicini para sansi da se malo duze zivi ako si bogat te imas za privatnog lekara za srce plus ostalo.

Koga interesuje zabava ne trazi je na forumu vec da pare za ono sto zeli te se zabavlja bilo da je to luksuz putovanja na Zlatibor Kopaonik bilo da je luksuz odlaska negde kraj mora okeana bilo da je kupovina u zlatari ° luksuz imati kola ° para bez jednako je zabave bez.

Poslednja izmena:
Зашто је овај ПДФ толико незабаван да не кажемо смарачицкен
Da.Ni ja ne volim baš ovde da svraćam.Osećam se pomalo neprijatno.Dođem često ovde i onda gledam i ne vidim ništa što bi mi privuklo pažnju ili zaintrigiralo me da nešto napišem.
Nekakav zatvoren krug nekog sivila.Nešto.Odbojno deluje skoro sve. :/
Valjda je to u svakom slučaju do forumašica.I ako kažeš nešto ili pitaš.Vrlo brzo shvatiš da di pogrešio što si pitao,kazao.

^Ako je drug rodjak prolaznik na ulici nesto tako da mirise na osvezavajuce citruse ° presece ostro miris kada se oseti.

Privatno dovoljan je dozodorans ° ne dopada mi se ideja da me neki parfem svaki put kad zamirise podseti na tu osobu.

(Stvarno treba da postoje jeftine mogucnosti nekih osvezavajucih mirisa° u modi su neko vreme bili teski slatki zagusljivi slatkasti prodjem kraj nekog mučnina me uhvati koliko je gadno).

Poslednja izmena:

Back