Hajde sad neka muškarci pitaju, a žene da odgovaraju VIII

A kakve su to kineske uši? 🤔
Bebo ej znaš šta to su neke fuš igle sa tako malim onim otvorom za konac da bukvalno ne mpžeš da provučeš ni najtanji konac.
A pošto vidim da ti to ne znaš.To znači da si u svađi sa iglom i koncem.A to znači da ti muž ide pocepanih čarapa.Da Daaaa..
Slikaj muževljeve čarape.

Poslednja izmena:
Bebo ej znaš šta to su neke fuš igle sa tako malim onim otvorom za konac da bukvalno ne mpžeš da provučeš ni najtanji konac.
A pošto vidim da ti to ne znaš.To znači da si u scađi sa iglom i koncem.A to znači da ti muž ide pocepanih čarapa.Da Daaaa..
Slikaj muževljeve čarape.
Ja to ne krpim no bacam. Čarape 0,80 feninga jbt....ne bi se zaebavala. Čim progledaju fijuuuu u koš.

Ja to ne krpim no bacam. Čarape 0,80 feninga jbt....ne bi se zaebavala. Čim progledaju fijuuuu u koš.
Pa znao sam pa znao sam .
A šta mu to kupuješ majke ti?
One sintetičke.Što smrde noge.
Jel ti znaš.130 dindži jedan evro su pamučne čarape.svejedno ovi nazuvci ili što gej hrvati kažu stopice(boožee) ili dokolenice isto je 130 din.

Pa znao sam pa znao sam .
A šta mu to kupuješ majke ti?
One sintetičke.Što smrde noge.
Jel ti znaš.130 dindži jedan evro su pamučne čarape.svejedno ovi nazuvci ili što gej hrvati kažu stopice(boožee) ili dokolenice isto je 130 din.
Pamučne bolan, nego to je jeftino kod nas. Uvoze iz Turske pa kad je na komad onda su skuplje. Ja kupujem sinu i mužu pa kupim po 2 paketa a po 24 para u paketu. I tako me dođe jeftinije.

Ja volim samo bele sive i crne a najviše sive.Ili bele.Mislim kako kad.
E pa ima i ovome mana, dođu po paketu tri para nekih na pruge i redovno ih izbjegava 😂 nakupila sam tih prugastih koje neće da nosi. Moraću u crveni krst odnijeti.
IMG_20221017_103039.jpg

Шта ви, драге даме, у ствари хоћете од нас?
:cool:
Shvatite ovo

prestanete sa glupostima "ciji je veci" kao price o "kvalitetu" kada je prvih cetiri centimetara jedino bitno za uzivanje.
To "ciji je veci" moze ozbiljno da povredi nekada do obicnog lekara odvede nekada do operacije nekada na duze lecenje povreda.
Ponizavanja o dubini plus velicini da prestanu zato sto nemaju nikakvog osnova u biologiji vec se rade da bi se neko osecao lose manje vredno ponizeno dok neko uziva u tome.
Screenshot_20221024-051322_Chrome.jpg

Screenshot_20221024-051445_Chrome.jpg

Када сте схватиле да живите без свести о смислу постојања?
Pre nekih 10 godina...
Naravno, ne suptilno, sama od sebe, nego zivot bum-tras-patos...od tad, sto jednostavnije, to bolje. Mnogo ljudi sebi daju na vaznosti, iako smo u rangu mrava na planeti, toliko smo bitni, gledano u sirem kontekstu.

Back