- Poruka
- 29.300
Učini nešto.Što da baciš? To ti je za ventilaciju![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Učini nešto.Što da baciš? To ti je za ventilaciju![]()
A kakve su to kineske uši?Nema gde da se kupe igle sa normalnim ušima samo kineske.Koja raspad država.
Idi brate idi tamo na slike od mozaika na pdf muškarci idi aaa idi da vidiš šta mi je rekla.I ja sam joj onda odgovorio.Ah ne mogu moderatore da ignorishem, cool fora...
Ako nemaš iglu pofarbaj prst sivim flomasterom....ili možda super lijepak pa zalijepi rupu....ili heftaricom uhvati. Vidiš...sve se može kad se hoće.Učini nešto.
Bebo ej znaš šta to su neke fuš igle sa tako malim onim otvorom za konac da bukvalno ne mpžeš da provučeš ni najtanji konac.A kakve su to kineske uši?![]()
Ja to ne krpim no bacam. Čarape 0,80 feninga jbt....ne bi se zaebavala. Čim progledaju fijuuuu u koš.Bebo ej znaš šta to su neke fuš igle sa tako malim onim otvorom za konac da bukvalno ne mpžeš da provučeš ni najtanji konac.
A pošto vidim da ti to ne znaš.To znači da si u scađi sa iglom i koncem.A to znači da ti muž ide pocepanih čarapa.Da Daaaa..
Slikaj muževljeve čarape.
Pa znao sam pa znao sam .Ja to ne krpim no bacam. Čarape 0,80 feninga jbt....ne bi se zaebavala. Čim progledaju fijuuuu u koš.
Pamučne bolan, nego to je jeftino kod nas. Uvoze iz Turske pa kad je na komad onda su skuplje. Ja kupujem sinu i mužu pa kupim po 2 paketa a po 24 para u paketu. I tako me dođe jeftinije.Pa znao sam pa znao sam .
A šta mu to kupuješ majke ti?
One sintetičke.Što smrde noge.
Jel ti znaš.130 dindži jedan evro su pamučne čarape.svejedno ovi nazuvci ili što gej hrvati kažu stopice(boožee) ili dokolenice isto je 130 din.
u jbt to je onda skroz okeej.Pamučne bolan, nego to je jeftino kod nas. Uvoze iz Turske pa kad je na komad onda su skuplje. Ja kupujem sinu i mužu pa kupim po 2 paketa a po 24 para u paketu. I tako me dođe jeftinije.
E pa ima i ovome mana, dođu po paketu tri para nekih na pruge i redovno ih izbjegavaJa volim samo bele sive i crne a najviše sive.Ili bele.Mislim kako kad.
Pošali ih meni poslaću ti pare.E pa ima i ovome mana, dođu po paketu tri para nekih na pruge i redovno ih izbjegavanakupila sam tih prugastih koje neće da nosi. Moraću u crveni krst odnijeti. Pogledajte prilog 1239693
Biće skuplja poštarina no čarapePošali ih meni poslaću ti pare.
Ne cujes kao al osamuti taj parfem. Jel da?Možeš bre brate kako ne možeš.Samo ih kuliraš.
Ja samo kažem @-Jelena- nečujem te od parfema.
Ne cujes kao al osamuti taj parfem. Jel da?![]()

Shvatite ovoШта ви, драге даме, у ствари хоћете од нас?
![]()
Pre nekih 10 godina...Када сте схватиле да живите без свести о смислу постојања?
to odmah da ti kazem, ne. Vise njih mi reklo...da li se zadovoljavate malim?