hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.284
možda da se mi smuvamo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Šta mislite o seksu ?
Ne znam gdje ona tema gdje žene pitaju, pa da iskoristim ovu, mogu i muškarci da odgovore. Ako biste na poslu dobili mogućnost da posao koji ste do sada radili iz kancelarije od sada možete da radite od kuće, da li biste pristali ili ne i koji su razlozi?
To je istina. Drugo, ne gubiš vrijeme u prevozu i možeš da radiš odakle hoćeš, oni ne znaju gdje si. To su pozitivne strane, ali negativna strana je da si izolovan, nisi u kontaktu sa kolegama, informacijama, odnosno mnogo manje nego kad si u kancelariji.
Ne znam gdje ona tema gdje žene pitaju, pa da iskoristim ovu, mogu i muškarci da odgovore. Ako biste na poslu dobili mogućnost da posao koji ste do sada radili iz kancelarije od sada možete da radite od kuće, da li biste pristali ili ne i koji su razlozi?
ja već 20 godina radim od kuće i ne bih tu ništa menjao
Iz moje perspektive mnooogoo sati rada danju i nocu proteklih godina, odsustva od kuće i kućnih čarolija kada bi bilo moguce trqzila bih od poslodavca da radim 3 dana na terenu a dva kod kuće.. to bi meni bila prava mera. Ukucani ne bi mnogo osetili moje odsustvo a i ja bih mogla da budem u pidzami nor celo pre podne.. e sad drugi je par rukava sto moj posao ne moze da se radi kod kuće.Ne znam gdje ona tema gdje žene pitaju, pa da iskoristim ovu, mogu i muškarci da odgovore. Ako biste na poslu dobili mogućnost da posao koji ste do sada radili iz kancelarije od sada možete da radite od kuće, da li biste pristali ili ne i koji su razlozi?
a kog je tipa posao, nešto za kompom, neki zanat...?
Odlicno

Volim gaŠta mislite o seksu ?

Neke kolege rade ponedjeljak i petak od kuće, a tri dana iz kancelarije i to mi je super odnos, tako nešto bi mi odgovaralo.
on ne zeli decu,sta biste uradile?