Hajde sad neka muškarci pitaju,a žene da odgovaraju VII

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ima to i svoje za i protiv
za je ovo sto kaze lans konfor, felksibilno radno vreme, i sl cake
a protiv je sto te to zakuca u kuci sam sa sobom, idenjem na posao i bitisanjem sa kolegama cinis sebi dan ipak ispunjeniji, bio si sa ljudima, komunicirao, imas taj socioloski momenat, koji je bitan....kuci kad se zabagujes pred kompom nemas to
e sad ako si neki introvert onda moze i da ti godi, ali ako si ipak neko ko ima potrebe za socijalizacijom moze vrlo brzo to da dosadi...

To je istina. Drugo, ne gubiš vrijeme u prevozu i možeš da radiš odakle hoćeš, oni ne znaju gdje si. To su pozitivne strane, ali negativna strana je da si izolovan, nisi u kontaktu sa kolegama, informacijama, odnosno mnogo manje nego kad si u kancelariji.

da, tu se slazem...mada ti mozes da se orgaizujes kako zelis , one ne mogu da znaju da li radis sama ili u drustvu, elem mozes da rasporedis vreme kako ti odgovara .

Ne znam gdje ona tema gdje žene pitaju, pa da iskoristim ovu, mogu i muškarci da odgovore. Ako biste na poslu dobili mogućnost da posao koji ste do sada radili iz kancelarije od sada možete da radite od kuće, da li biste pristali ili ne i koji su razlozi?
Iz moje perspektive mnooogoo sati rada danju i nocu proteklih godina, odsustva od kuće i kućnih čarolija kada bi bilo moguce trqzila bih od poslodavca da radim 3 dana na terenu a dva kod kuće.. to bi meni bila prava mera. Ukucani ne bi mnogo osetili moje odsustvo a i ja bih mogla da budem u pidzami nor celo pre podne.. e sad drugi je par rukava sto moj posao ne moze da se radi kod kuće.

Odlicno :)
Šta mislite o seksu ?
Volim ga :)
Ne znam gdje ona tema gdje žene pitaju, pa da iskoristim ovu, mogu i muškarci da odgovore. Ako biste na poslu dobili mogućnost da posao koji ste do sada radili iz kancelarije od sada možete da radite od kuće, da li biste pristali ili ne i koji su razlozi?

Ja sam prihvatila to kad sam rodila decu, i preporodila se.
U kancelariju bih se vratila samo ako bih morala.
Kuci uradim 10x vise posla, nekad i u pidzami... Kad mi se izlazi i komunicira sa ljudima, izadjem...
Volim da budem gospodar svog vremena i imam fleksibilno radno vreme

To zavisi koji je tip posla. Nije svaki pogodan za rad od kuce.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back