Lisa L
Primećen član
- Poruka
- 696
......i kako je vreme prozlazilo, tako su ulice postale cistije, sa manje rupa.... sve se popravilo samo od sebe! 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
......i kako je vreme prozlazilo, tako su ulice postale cistije, sa manje rupa.... sve se popravilo samo od sebe!![]()

Uuuuu, bas te je iznervirala ta gospodja...Ja jos nisam srela nikog ko razgovara sa mnom o politici... ali sam zato juce bila u jednoj kuci, ali to nije kuca, to je zamak, a unutra..... covece, odlepila sam! Kao kod ovih slavnih sto je sredjeno.A ta keva izgleda super i ima 4 dece i kuci je stalno i non stop na telefonu.... bas mi je ostavila neki utisak a ni sama ne znam zasto? Zove se Marija!
![]()
I sta je na kraju bilo sa onim telefonom sto udara po tvom dzepu?

I jeste li se ti i Marina na kraju nasle? Vidi se sa njom, ona ima neke Nemice sa kojima izlazi pa ako ti nedostaje druzenje i zezanje po mraku.... eto prilike!
![]()
,al' nadam se da hocemo..ja nijesam slobodna ovaj vikend
sem malo sjutra ujtru i to cu prespavati ja mislim...zvala sam prekjuce i ostavila voice mail jer se nije javljala...ti nedostaje druzenje i zezanje po mraku....
![]()
Ljudi,vi ste se preselili ovde!?A ja vas cekam na starom mestu!!

..he he...to je bio i moj prvi utisak, kada sam dosao u NY....prljavo, ulice raspad, pune rupa...prva misao mi je bila...Pa kako cu ovde da vozim rolere![]()
Pa da... mi smo bili ozbiljni a ti nisi shvatila nasu poruku nimalo ozbiljno!![]()

Ja se izvinjavam sto nisam ozbiljno shvatila ovaj predlog!
Ali dobro je ovo,prosirujemo vidike,upoznajemo nove ljude i sirimo nas lobi!!![]()
Cisto sumnjam! Ostali smo sami, nigde nikoga.... a i sta ce nam....![]()