Hajde da se druzimo

ali eto..te rupe...a grad mi se kao grad mnoogo svidja..lijepo se osjecam ovdje.....sasvim se solidno snalazim mogla bih zivjeti u Chicagu to je sigurno...jezik mi nije perfektan a svi me opet dobro razumiju...sta znam....ljudi koje sam upoznala su sasvim ok...
... imam dva kretena izuzetka...al' i host mama me stvarno zena upozorila da su ljudi vrlo cudni i sarkasticni ponekad...onako s visine pitaju me nesto o politickoj situaciji za vecerom...a reko ja sam apoliticna pa cu se suzdrzati od komentara...ova zena tako nadmena ,ima nekih 50-god ja mislila ima 65,nenjegovana... ja lastiku za kosu platim vise nego sto vrijedi sav njen outfit,a sto kupim za 3 mjeseca kozmetike ona nije potrosila od koledza pa na ovamo zaklela bi se,tvrdica americka....mislim se jado jadna,i ti da mi budes nadmena...moja je pra- baba bila gospodja za tebe..a rodila se tamo dje vuk postu nosi ...pogledaj se...mislim da su primijetili prezriv pogled iako sam se trudila da ga neutralisem fatajuci zjale i ignorisuci ih...

Uuuuu, bas te je iznervirala ta gospodja... :D Ja jos nisam srela nikog ko razgovara sa mnom o politici... ali sam zato juce bila u jednoj kuci, ali to nije kuca, to je zamak, a unutra..... covece, odlepila sam! Kao kod ovih slavnih sto je sredjeno.A ta keva izgleda super i ima 4 dece i kuci je stalno i non stop na telefonu.... bas mi je ostavila neki utisak a ni sama ne znam zasto? Zove se Marija! :)

Uuuuu, bas te je iznervirala ta gospodja... :D Ja jos nisam srela nikog ko razgovara sa mnom o politici... ali sam zato juce bila u jednoj kuci, ali to nije kuca, to je zamak, a unutra..... covece, odlepila sam! Kao kod ovih slavnih sto je sredjeno.A ta keva izgleda super i ima 4 dece i kuci je stalno i non stop na telefonu.... bas mi je ostavila neki utisak a ni sama ne znam zasto? Zove se Marija! :)

pa draga meni uvjek ostavi utisak kad neko ima djecu i ne izgleda kao punjena mecka i uopste njegovane ljude volim..ma nebitno ne mozemo svi biti fit,al njegovani da,i kad neko ima dosta i polaze na sebe prvo ,pa na svoju djecu, kucu..kola...putovanja ....sve to bogami fascinira,jer mi smo iz te price da bismo i umijemo i znamo al' ne mozes ni 18h da radis neke stvari da izguras...i tako mi je krivo zbog toga...i onda ti neki americki budjavci koji prave zajedno godisnje sigurno 300.000 ako ne i vise a izgledaju kao iz naftalina sole pamet...pif!

Joj, meni ovo strasno malo para... ja necu uspeti da ustedim ni za odmor br.1! Bas sam razocarana! Znam, znam a znala sam i pre nego sto sam stigla da novac necu zaraditi na ovaj nacin ali ovo je sada moj zivot i njemu nema para!!! :sad:

I jeste li se ti i Marina na kraju nasle? Vidi se sa njom, ona ima neke Nemice sa kojima izlazi pa ako ti nedostaje druzenje i zezanje po mraku :D.... eto prilike! :)

nijesmo draga:lol:,al' nadam se da hocemo..ja nijesam slobodna ovaj vikend :sad2:sem malo sjutra ujtru i to cu prespavati ja mislim...zvala sam prekjuce i ostavila voice mail jer se nije javljala...

Cisto sumnjam! Ostali smo sami, nigde nikoga.... a i sta ce nam.... :D

imas pravo.....evo ja sam sad depilirala nausnice da budem slatka...sama za sebe..i ako se sjutra probudim ranije da odem do crkve,da ne ubodem koga...to ne bi bilo lijepo..ida mi nema ovoga kompa ne bi to sa kim imala podijeliti..izrasli bi novi a niko ne bi znao ni za moj predjasni trud.......eto tako.jos malocu i da vas napustim ali vrlo kratko da odem po neku tortu....pa se opet vracam...a joggirala bih malo izjutra a nemam patike da valja..isla da kupim..sve neki fuj modeli...puno briga,puno obaveza,kao sto i sami vidite...nego pisi Lisa nesto ,pricaj sta se radi u NJ...

Back