38imak
Elita
- Poruka
- 20.132
Plus je odmah tu prekoputa Toronto, da mogu da trolujem Marsija i njegove WOKE komsije u Torontu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Banujte me iz Ustanicke Srbije u Bafalo, da tamo cistim spomenik Tesli, ali pod uslovom da mi date godisnju kartu za utakmice Buffalo Bilsa, i imamo dogovor.![]()
Не. Вук Мамити ради за ЦИА. Војвода, можда пошто није доказано то никада и мантра је, ради за своју Државу и Народ.А обојица раде за ДБ, који су испали из ОЗНАе и Црвеног терора...
![]()
Бар ми Херцеговци знамо да је радио за УДБУ док је још био у СарајевуНе. Вук Мамити ради за ЦИА. Војвода, можда пошто није доказано то никада и мантра је, ради за своју Државу и Народ.
Na Balkanu su etnonacionalizmi glupa stvar. Ako pogledamo genetiku, videcemo jedan buckuris haplogroupa.
Posto su Srbi, Bosnjaci, Hrvati i Crnogorci Sloveni, trebalo bi da imaju dominantnu R1a haplogrupu. Imaju je izmedju 20 i 30 posto. Dominira im I2. Kod Albanaca dominira E-V13 sa tacno 50 posto. I sada ja vas pitam, ako zelimo svi da budmo posteni, moramo se odreci 70-75 posto populacije i ispisati iz ih Srba, Bosnjaka, Hrvata i Crnogoraca, a 50% ispisati iz Albanaca.
Toliko je bilo kolonizatora i vojski na Balkanu da je svako ostavio svoj trag. Cak su i stanovnistva medjupokrajinska i medjudrzavna izmesana geografski, ne samo etnicki. Pola Bosnjaka iz Podrinja, Posavine i Tuzlanskog basena vodi poreklo direktno iz Srbije - i to Sumadije i zap. Srbije. Pola Beograda i Vojvodine su dinarski Srbi. Bosnjacko stanovnistvo Bihacke regije je poreklom iz Like. Slavonci (Srbi i Hrvati) su zapravo po regionalnom poreklu Bosanci, i to oni Bosanci iz vremena Tvrtka. Crnu Goru su kolonizovala plemena iz Hercegovine, sa Kosova i severa Albanije. Crna Gora i Herceovina su kolonizovale sve i svasta. U Dalmaciji se ne zna ko je Italijan, ko Vla', ko ovaj, ko onaj...
To je sve mogla da ispegla jugoslovenska ideja i drzava Jugoslavija, ali vec 1918. je bilo kasno. Da je formirana 30 godina ranije, moglo bi nesto d' s' uradi.
Ма шта ми наприча...Бар ми Херцеговци знамо да је радио за УДБУ док је још био у Сарајеву
Bio je predmet obrade UDBE a ne radnik UDBE što nije isto.Naprotiv,mnogo je različito.Бар ми Херцеговци знамо да је радио за УДБУ док је још био у Сарајеву
Радио ја за њих иначе не би могао тако лајатиBio je predmet obrade UDBE a ne radnik UDBE što nije isto.Naprotiv,mnogo je različito.
Војвода је био гоњен од титоистичког антисрбског режима.Радио ја за њих иначе не би могао тако лајати
Не можеш ти знати боље од нас Херцеговаца ко је ШешељВојвода је био гоњен од титоистичког антисрбског режима.
Могу.Не можеш ти знати боље од нас Херцеговаца ко је Шешељ
Al teritorija nije važna.Granice nisu važne.Samo želim da me Srbi maltretiraju, kradu i ubijaju u granicama Velike Srbije.
Издајници су они који раде против своје земље, спречавају њен развој, блокирају путеве, дижу револуције, желе дестабилизацију и то све за нечији рачун.
Једном речју- опозиција тј опорба у Србији!
Dakle, posto je individualazim zapadnjacko/USA/cionisticko/reptilska propaganda; dosta je toga, vreme je za ozbiljne kolektivisticke price.
Ko vam je u zivotu najvise pretio i pljackao vas?
Mene Srbi.
Ko je najvise ubijao i silovao u vasem gradu?
Pa Srbi.
Ko je najvise urlao, zagadjivao zivotnu sredinu, trazio mito za operacije vase babe i oca, ili da vam oprosti saobracajni prekrsaj?
Opet, Srbi.
Ko je onda vas najveci naprijatelj u zivotu, Ustase, Balije, Siptari, Englezi, migranti, Ameri, ili...Srbi?![]()
Samo želim da me Srbi maltretiraju, kradu i ubijaju u granicama Velike Srbije.
Al teritorija nije važna.Granice nisu važne.
Složio bih se s Kamijem ali to ipak ne znači da treba primati u zemlju šipce, Arape, crnce i ostale mujage.
Floskula da se ljudi mogu deliti samo na dobre i loše je primenljiva kada u ponudi imaš ljude sa istog ili sličnog kulturološkog podneblja, recimo bele Evropljane, Severnoamerikance, Ruse, Australijance i sl. Tu onda njih možeš da deliš na one s kojima bi se družio i one s kojima ne bi. To isto važi i u slučaju Srba. Da ne idem sad u sitna crevca i raspravljam o kulturološkim razlikama između Vojvođana i Bosanaca.
Ali u slučaju ovih drugih ne možeš da se oslanjaš na taj kriterijum dobar čovek-loš čovek. To što su oni možda dobri i neće da te pljačkaju i terorišu ne znači da će da se suzdržavaju od puštanja svoje neslušljive muzike koju ćeš i ti morati da trpiš samo zato što živiš pored njih, ili da ih gledaš kako se šetaju okolo goli samo zato što su i u svojoj staroj domovini radili isto tako i ne žele da menjaju taj običaj.
Dakle, oni tamo, mi ovde i ograničiti kontakte na poslovne i turističke.
Сипају.Jeste. Da li se granice sipaju u traktor?
Сипају.
Замисли како је било док нисмо имали националну државу.Samo želim da me Srbi maltretiraju, kradu i ubijaju u granicama Velike Srbije.
Он је доследни заговорник капитализма.Све би распродао
Isto!Složio bih se s Kamijem ali to ipak ne znači da treba primati u zemlju šipce, Arape, crnce i ostale mujage.
Svi su nas voleli.I svi bi nas opet voleli da nemamo državu ali mi smo tvrdoglavi.Замисли како је било док нисмо имали националну државу.