Hajde da pokazhemo Srbiju u boljem svetlu svetu!

Ја сам сазнао и схватио СВЕ ЊЕНЕ ТАЈНЕ и СВЕ ЊЕНЕ ЛЕПОТЕ, и љубоморно чувам МОЈУ СРБИЈУ у свом срцу. Не желим да њену непревазиђену и нестварну лепоту ДЕЛИМ са злим људима. Нити да је показујем као удавачу да буде "на извол'те" целом свету, да се на тај начин њена лепота претвори у "нешто обично",
"нешто већ виђено". Не! Што мање знају и о Србији и о Србима - то боље за нас.8-)

U to ime
@Mito.........CARE........dva ladjana Lava i girice a moze i papalini....res.....normalno...:)

A bez pesme.nista...............;)

MOJA ZEMLJA

Moja zemlja, sva u plavom
i sa brda i sa mora
Moja zemlja, vecna slavom
a na licu, osmeh bora.

Moja zemlja, oltar sveti
u radjanju decjeg placa
A i onaj sto joj preti
ne zna samo, da nas jaca.

Moja zemlja, potok bistri
a i sljivik, tecna ploda
Sa osmehom, tugu cisti
cuvajuci, tajnu roda....................

ZK

U to ime
@Mito.........CARE........dva ladjana Lava i girice a moze i papalini....res.....normalno...:)

A bez pesme.nista...............;)

MOJA ZEMLJA

Moja zemlja, sva u plavom
i sa brda i sa mora
Moja zemlja, vecna slavom
a na licu, osmeh bora.

Moja zemlja, oltar sveti
u radjanju decjeg placa
A i onaj sto joj preti
ne zna samo, da nas jaca.

Moja zemlja, potok bistri
a i sljivik, tecna ploda
Sa osmehom, tugu cisti
cuvajuci, tajnu roda....................

ZK

Дивна песма заиста...

Pa pokazaćemo tako ako svako sredi svoj kutak, ako svako počisti svoje dvorište, (ako skreneš pažnju zgodnoj komšinici da libresse sa krilcima ne treba da leti kroz Podbaru:evil:i da ta krilca nisu "zbog toga"), ako na svom radnom mestu daš sve od sebe i odradi korektno, ako pri izlasku iz kuće nabaci osmeh i poželi nekome dobro jutro ili dobar dan...
a film o lepoti Srbije nije potreban, Srbija je lepa, samo je treba čuvati čistom i održavati....

Back