HAJDE DA OSNUJEMO FORUM RAZVEDENIH ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
JA DOLAZIM! I foliranje dolazi - cule smo se. A vi ostali kako ocete.

Svi su mi nesto kurazni kad pisu, prozivaju organizatora za "neorganizovanost", nalaze kojekakve mane...... a sad kad treba da se dodje - nema nikoga! Neverovatno! Ustvari, i nije. To smo mi.
Ovo se ne odnosi na one koji imaju opravdane razloge za nedolazak.

Ajd, pa do vidjenja u Grckoj kraljici!

I, poljubicu te, brate mar_comm, samo dodji!

Dragi moji,

Društvo malo ali odabrano:) ko voli nek izvoli:) čekam vas zajedno sa Olli u nedelju, 30.04.2006.god. u 11-h. u restorani " Grčka kraljica". Kad udjete u restoran bacite pogled sa leve strane...tu će se okupljati...). Samo hrabro, ništa ne boli:) svaki početak je težak, pa i ovaj naš. Nadam se da će mo za mesec dana omasoviti našu družinu...i da će mo biti forum za primer. Ovo je moje zadnje obraćanje vama koji ste potvrdili vaš dolazak, a vrata su otvorena i onim članovima koji su bili u dilemi, ili koji nisu bili sigurni iz opravdanih razloga.
Ako se zagubite moliv vas obavezno upišite kontakt telefon: 064-856-8-158

Srdačno od Vaše Kaće

foliranje:
Ako ste raspoloženi za temu: Kako posle razvoda? Ima li nade za nas? Da se upoznamo pa onda družimo:) čekamo vas:).
Као предлог, није лоше.
Валда нас неће спаковати под "Хоби - Разно".
Просто је невероватно да су разведени (којих је све више и више), Администраторима нешто као хоби, необавезно, занемарљиво - разно ????

Vragolasta Amfibija:
hej,sto ste simpaticni :-D

a sto su vas stavili u ovo slepo crevo foruma..?
ako ,,bar imete svoj mirr...

poooooz :-D
Halo ljudi, zar ne vidite da piše fajront:)? mi smo se preselili na poznanstva:) skoro svi:)? jer ne želimo da smo u slepom crevu? mi smo važni u ovom društvu? begaj te na temu: kako i kuda posle razvoda? da se upoznamo a posle toga družimo...da vas vidim tamo. kiss od domaćice teme:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back