HAJDE DA OSNUJEMO FORUM RAZVEDENIH ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cica43:
Cao, evo da se javim na mesto gde pripadam:)
Citam poslednje postove da vidim gde se stalo pa primecujem da se neki javljaju i ukratko predstavljaju. Ok, evo i ja cu par reci o sebi a i o tome kako vidim svrhu ovog foruma.
Prvo, ja sam odavno razvedena,nemam decu i to je za mene bila stvarno lagana tema.Osnovno sto mislim da brak mora da sadrzi je uvazavanje i to sam imala i tokom braka i pri razvodu a i kasnije sa bivsim muzem. Nisam poznavala dovoljno sebe i svoje duboke unutrasnje potrebe niti bila svesna kakva osoba moze da bude stvarno moj partner tako da je meni sa vremenom postalo jasno da sam na pogresnom koloseku i da pocinjem da kompromisiram sa sobom preko one opasne crte gde pocinjemo da zaboravljamo sta smo od sebe hteli i kuda smo krenuli. Onda sam godinu dana posvetila tome da svog tadasnjeg muza ubedim da nema svrhe i da je bolje da svako krene svojim putem. Sve je ispalo ok i ja sam osoba zadovoljna sobom, svojim zivotom tj, volim sebe, volim svoj zivot, svoj posao itd itd.. ljude koji su u mom bliskom krugu ...Nadam se da cu imati srece da mi zivotne situacije i dalje dozvoljavaju da dozrevam ravnomerno bez prevelikih iskusenja ali , Boze moj.. Sta bude bice, verovatno tako treba.
Sto se druzenja tice.. imam iskustvo sa druzenjima sa krstarice. Imali smo vise okupljanja sa kanala 44+ i to ima svrhe kada se druzis i zezas na netu, upoznas sa neke strane neke ljude i sa istima mozes da pricas kasnije uzivo. Ovo su bila druzenja sa chata i tamo je svakako malo neobaveznije, vise smeha, dogodovstina a time i vise tema za opet jedno opusteno druzenje i caskanje.
Ja ne poznajem ekipu sa ove teme ali ima vremena. Trebalo bi da postoji neko , kako kazete, domacin ili domacica ,neko koga vecina zna pa da pokrene akciju. Secam se da je bilo nekih sastajanja forumasa na Adi, ja licno nisam bila ali su se ljudi okupljali, svirali gitaru itd, pricali.
Dakle, sve je ispalo , po pricama kasnije, jako fino i verovatno bi moglo da bude opet.
Eto, da ne duzim, pozdrav svima:)
Nema clanarine? :)
Ljudi za Adu cim padne Sava imamo splav, ako naravno bude zainteresovanih. Nista zakup, dogovor svaki moguci. :razz:

ja sam za sve opcije..splav..restoran..rostilj negde u prirodi...samo treba definitivno odrediti mesto..i datum..
mozda je za one koji organizuju neko okupljanje u restoranu malo nezgodna varijanta da rezervisu , kad nikad nisu sigurni koliko ce ljudi doci...znam da sam ja svojevremeno na jednom sajtu bila organizator raznih okupljanja..i to je bio jako nezahvalan posao...
u svakom slucaju blizi se kraj aprila, a zbog praznika cemo imati valjda i malo vise vremena da se druzimo..))
pozdrav..)))

Због чега ми се чини да сви користе компјутере у фирмама, и да немају МООООДА да се јављају и друже се са нама викендом?
Зашто сви лажу?
Да ли је лаж оно што Вас чини живима?
Да ли постојите било где, осим преко нета и тастатуре?
Где сте сви ви који сте тражили окупљање?
ДА ЛИ ЛАЖЕТЕ СЕБЕ ИЛИ ДРУГЕ ???????????????????????????????????????
Где су ти који нас затрпавају бедастоћама?
Ми, разведени, имали смо и имаћемо живот. А ВИ?
ФОЛИРАЊЕ, ЗАИСТА ПОЧИЊЕШ ДА БИВАШ ФОЛИРАНТ!
Ради, или се одјави. избор је твој! Не ФОЛИРАЈ ни себе, а ни друге!

mahamaja:
Ljudi za Adu cim padne Sava imamo splav, ako naravno bude zainteresovanih. Nista zakup, dogovor svaki moguci. :razz:
Ja se prijavljujem za kafu na Adi i bez splava a kad padne Sava neces moci da nas se otreses:)
Inace, ovaj vikend....... imala sam rusvaj sa novim namestajem i preuredjivanjem :(
Znaci, imam opavdanje.
Nego, hajde da pisemo o tome sta mislimo kakve su mogucnosti upoznavanja u kasnijim godinama kada ostanemo solo Kada vise nema okupljanja i druzenja kao u mladosti ili na faksu. Faks je, recimo, bio zagarantnovano mesto gde nalazis masu ljudi raspolozenih da se druze i komuniciraju a i, samo po sebi, to su slicni ljudi.
A sada?
Kada pricam sa prijateljima , narocito van Bg koji misle da u Bg odmah uvece na ulici sreces gomilu interesantnog naroda, uvek pominjem restorane po Nemackoj, Francuskoj i sl gde se mnogo opustenije i otvorenije komunicira uvece po restoranima u kojima se slusa muzika i igra. Neposrednije ponasanje i lakse upoznavanje.
Kod nas ima nesto u mentalitetu sto cini da sa kim dodjes u restoran, sa njim jedino pricas, druzis se i vratis se . Ima nesto i od balkanskog sindroma gde je blam prici zeni a i i zeni nije zgodno da tek tako prihvatati poziv za druzenje.. sve je to kod nas nekako iskomplikovano i sa dozom podozrenja. Zasto?
Ostaje eventualno net kao velika pijaca gde je metez raznoraznog sveta :)

Poštovani,
Ako ste pomislili da sam se "izgubila", obaveštavam vas da nisam. Molim vas da mi potvrdite vašu želju za zajedničkim okupljanjem: 30.04.20006.god. u restoranu "GRČKA KRALJICA" u Beogradu, koji se nalazi na karaju Knez Mihailove ulice sa leve strane u 11-sati.
Kontakt tel je: 064-856-8-158... Srdačno od Kaće:).

foliranje:
Poštovani,
Ako ste pomislili da sam se "izgubila", obaveštavam vas da nisam. Molim vas da mi potvrdite vašu želju za zajedničkim okupljanjem: 30.04.20006.god. u restoranu "GRČKA KRALJICA" u Beogradu, koji se nalazi na karaju Knez Mihailove ulice sa leve strane u 11-sati.
Kontakt tel je: 064-856-8-158... Srdačno od Kaće:).
Потврђујем присуство!
(пази приликом ку.цања, чудне су конотације)

Cica43:
Ja se prijavljujem za kafu na Adi i bez splava a kad padne Sava neces moci da nas se otreses:)
Inace, ovaj vikend....... imala sam rusvaj sa novim namestajem i preuredjivanjem :(
Znaci, imam opavdanje.
Nego, hajde da pisemo o tome sta mislimo kakve su mogucnosti upoznavanja u kasnijim godinama kada ostanemo solo Kada vise nema okupljanja i druzenja kao u mladosti ili na faksu. Faks je, recimo, bio zagarantnovano mesto gde nalazis masu ljudi raspolozenih da se druze i komuniciraju a i, samo po sebi, to su slicni ljudi.
A sada?
Kada pricam sa prijateljima , narocito van Bg koji misle da u Bg odmah uvece na ulici sreces gomilu interesantnog naroda, uvek pominjem restorane po Nemackoj, Francuskoj i sl gde se mnogo opustenije i otvorenije komunicira uvece po restoranima u kojima se slusa muzika i igra. Neposrednije ponasanje i lakse upoznavanje.
Kod nas ima nesto u mentalitetu sto cini da sa kim dodjes u restoran, sa njim jedino pricas, druzis se i vratis se . Ima nesto i od balkanskog sindroma gde je blam prici zeni a i i zeni nije zgodno da tek tako prihvatati poziv za druzenje.. sve je to kod nas nekako iskomplikovano i sa dozom podozrenja. Zasto?
Ostaje eventualno net kao velika pijaca gde je metez raznoraznog sveta :)
Cico u pravu si, mada sam ja godinama vezana za reku, sto poslovno, sto privatno, pa tu se druzenja desavaju malo vise, i ima generacija od-do. I dobro je sto ljudi mogu da se i na ovaj nacin upoznaju, ovde se nalaze po interesovanjima, vide da nisu smi u vremenu i prostoru sto se tice zivotnih situacija. A vidim da nas Foliranje okuplja, pa eto lepog pocetka, nadam se, i novih poznanstava.

"Nego, hajde da pisemo o tome sta mislimo kakve su mogucnosti upoznavanja u kasnijim godinama kada ostanemo solo"
Могућности за упознавање су, по мени, велике, али, на жалост, јалове. Исувише смо оптерећени и спутани навикама, обавезама, чувањем угледа, па смо, због тога, приморани да се чак иако смо слободни, материјално независни, стамбено обезбеђени, у позицији да неке дубље контакте морамо или крити или избегавати због оног чувеног "шта ће свет да каже", "шта ће деца мислити о нама" и сл. - нарочито у мањим местима.
Жељан сам да прочитам и друге коментаре, друга искуства.
Поздрав!

mar_comm:
"Nego, hajde da pisemo o tome sta mislimo kakve su mogucnosti upoznavanja u kasnijim godinama kada ostanemo solo"
Могућности за упознавање су, по мени, велике, али, на жалост, јалове. Исувише смо оптерећени и спутани навикама, обавезама, чувањем угледа, па смо, због тога, приморани да се чак иако смо слободни, материјално независни, стамбено обезбеђени, у позицији да неке дубље контакте морамо или крити или избегавати због оног чувеног "шта ће свет да каже", "шта ће деца мислити о нама" и сл. - нарочито у мањим местима.
Поздрав!
mar_comm u pravu si, ovo je goruce pitanje, i ne bitno od velicine mesta, jer je sve globalno selo, pa i Bg. Ja sam licno u tom problemu, pa da cujemo i druge :)

mar_comm:
Поздрав!
Sa aspekta jedne dame, moram priznati da si velikim delom u pravu.No, ima i za to lek. Posle razvoda, nije ti potrebna veza u gradu u kome živiš:(? Deci ne prikazij vezu sve dok ne budeš siguran da je to...to...sto si želeo.Na ovaj način ćeš rešiti i problem sa okruženjem :( sta će reći svet).
Da budem iskrena, danas je teško naći i ženu i muškarca bez problema koji se zove:"borba za egzistenciju", a to znači da su minimalne šanse da sretneš osobu koja će bez opterećenja ući u neku vezu.

levodesno:
Sa aspekta jedne dame, moram priznati da si velikim delom u pravu.No, ima i za to lek. Posle razvoda, nije ti potrebna veza u gradu u kome živiš:(? Deci ne prikazij vezu sve dok ne budeš siguran da je to...to...sto si želeo.Na ovaj način ćeš rešiti i problem sa okruženjem :( sta će reći svet).
Da budem iskrena, danas je teško naći i ženu i muškarca bez problema koji se zove:"borba za egzistenciju", a to znači da su minimalne šanse da sretneš osobu koja će bez opterećenja ući u neku vezu.
Moja iskustva:
Mnogo lakse ulazim u veze sa puno mladjim zenama, nego sa onima mojih godina, bas zbog tih opterecenja koja ste svi pomenuli. Medjutim, takve veze su dobre za jednu noc i dve setnje, cisto da se nahrani sujeta :-( One i ja nemamo o cemu da pricamo, interesovanja su nam potpuno razlicita, njima treba tata, a ne ja. Poprilicno frustrirajuce...
Sad kad pomislim na ozbiljnu vezu najezim se, ne zato sto je ne bih voleo, nego zato sto ne znam da li bih bio sposoban za to. Imao sam vezu sa jednom vrlo finom zenicom i prekinuo sam je zato sto nisam mogao da gledam kako ona sve vise pruza, a ja ne mogu da joj adekvatno odgovorim. Nisam hteo da je jos vise povredim, sto bi se sigurno desilo da smo ostali duze zajedno. Posle sam se opekao na jednoj sponzorusi koja mi je u pocetku delovala OK. Slicnih godina, oboje razvedeni, velika deca, sve je bilo super dok nisam ukapirao da sam dobar samo onoliko koliko se materijalno "otvaram". Zgadila mi se :evil:
Pocinjem da se pitam sta nije u redu sa mnom, gledam emotivne oklopnjace svud oko sebe, trazim resenje...
Nastavice se... u sledecem broju (zivotu?)

Nastavak... 8)
Citam ovo sto sam malopre napisao, pa sam sebi delujem mnogoooo mracno! :shock:
Nije sve tako crno... 8) 8)
Samo bih strasno voleo da najzad sretnem osobu sa kojom cu moci ne samo da pricam, nego i da cutim, a da nam bude lepo. A takvih sigurno ima, samo se kriju, sve izgubljene bitke i pirove pobede kroz koje smo prosli teraju nas da stojimo u gardu cak i kad nema nikog oko nas.

OPET FILOZOFIRAM, A OBECAO SAM SEBI DA NECU! :evil: :evil:

Vidi se da sam radio ceo dan...presaltujte se na veselije teme, od mene slaba vajda veceras!
Over & out (za sada...) :)

ggolub:
Nastavak... 8)
Citam ovo sto sam malopre napisao, pa sam sebi delujem mnogoooo mracno! :shock:
Nije sve tako crno... 8) 8)
Samo bih strasno voleo da najzad sretnem osobu sa kojom cu moci ne samo da pricam, nego i da cutim, a da nam bude lepo. A takvih sigurno ima, samo se kriju, sve izgubljene bitke i pirove pobede kroz koje smo prosli teraju nas da stojimo u gardu cak i kad nema nikog oko nas.

OPET FILOZOFIRAM, A OBECAO SAM SEBI DA NECU! :evil: :evil:

Vidi se da sam radio ceo dan...presaltujte se na veselije teme, od mene slaba vajda veceras!
Over & out (za sada...) :)
Tvoji rezoni su ispravni Golube,
Nije ni čudo što smo posle razvoda uglavnom "uzdražani"? Priča o ženskim "sponzorušama" je već svima poznata, ali veruj mi...sve je više "muških" sponzoruša. Kada dvoje udju u vezu, logično je da jedno drugom daju što imaju, ali ne mogu da budem pored muškarca, koji prvo vidi u meni svoj "interes", pa tek onda ženu. Vrlo mi je neprijatno ako se muškarac pored mene oseća inferiorno, jer je izgubio posao.
Život je lep ako ga osmislimo. Ako smo jedan period života "protračili" sa pogresnim-om, treba se potruditi da ostatak života proživimo dostojni čoveka. Život komplikuju "budale". Oni neka "uživaju" u svojoj ulozi...neka leče komplekse. Ja, znam da negde postoji moje drugo JA, moja druga polovina. Pokušaću da je prepoznam i da joj krenem u susret. Na to imam pravo...posle svega :)?

levodesno:
Tvoji rezoni su ispravni Golube,
Nije ni čudo što smo posle razvoda uglavnom "uzdražani"? Priča o ženskim "sponzorušama" je već svima poznata, ali veruj mi...sve je više "muških" sponzoruša. Kada dvoje udju u vezu, logično je da jedno drugom daju što imaju, ali ne mogu da budem pored muškarca, koji prvo vidi u meni svoj "interes", pa tek onda ženu. Vrlo mi je neprijatno ako se muškarac pored mene oseća inferiorno, jer je izgubio posao.
Život je lep ako ga osmislimo. Ako smo jedan period života "protračili" sa pogresnim-om, treba se potruditi da ostatak života proživimo dostojni čoveka. Život komplikuju "budale". Oni neka "uživaju" u svojoj ulozi...neka leče komplekse. Ja, znam da negde postoji moje drugo JA, moja druga polovina. Pokušaću da je prepoznam i da joj krenem u susret. Na to imam pravo...posle svega :)?
Materijalni faktor jeste kamen spoticanja. Ako sam sa bogatijom od sebe - onda sam inferioran, a ako sam sa siromasnijom - pitam se da li je sponzorusa.
Veza koja bi iskljucivala finansije tesko je ostvariva, ljudi razlicitog imovinskog stanja imaju razlicite potrebe i prohteve. Zamisli samo odlazak na more... jedno bi u Grcku ili Spaniju, jer je tamo naviklo da ide i moze to sebi da priusti, a drugo mora da podigne kredit da bi otislo do Dobrih Voda kod Bara... ili nece ici zajedno, ili ce doci do sponzorisanja. Sta god da se uradi, crvic pocinje da gricka, a ravnopravnost se gubi.

Uf, dosta komplikovano, zar ne?
Jaaaako tesko je steci poverenje u drugu osobu tipa - tebe interesujem samo ja a ne i da kompenzujes nesto sto nisi imao/la do sada. Ne mora to da bude samo za novac, moze i za sigurnost, socijalni status, zbog usamljenosti itd. Jako je tesko steci utisak o takvoj zrelosti druge osobe, osobe kojoj ne trebes ti ili neko da bi postala celovita, nego, kako negde bese napisano lepo, da moze tu celovitost da deli sa tobom.
Ali ako pogledamo na cinjenicu da se svi zale na slicne stvari ne mozemo a da ne pomislimo da smo i mi nekome sa te druge strane koja ne ispunjava.
I sta sad?
I ja cesto iz dosade i neverice da ce doci ono pravo bice za mene uzmem nesto sto zadovoljava neke moje potrebe. Dakle upotrebljavam nekog. Upotrebljavam a to znaci da je tu dok mi odgovara a cim ne moze adekvatno da glumi u mom filmu - kraj. Kraj bez emocija, bez bure, bez rasprava.
U poslednje vreme bas cesto nailazim na osobe koje umeju da razmisljaju, imaju lep stepen mudrosti, imaju lepu lepezu otvorenih pitanja i zrelih razmusljanja. Pa cak i bez raznoraznih danasnjih problema. Ali zasto, ako imamo slicna misljenja i dobre stavove, ako smo privlacni jedni drugima iznutra.... zasto nema tog osecaja? Osecaja - to je to, hocu sa ovom osobom da podelim dosta toga???
Eto dobila sam priliku, upoznajem interesantne ljude. I sta ? Nemam pojma kakav je to unutrasnji glas koji treba da se javi i kaze to je to. A mozda i ne znamo sta je veza iliti odnos koji izravnava sva pitanja, razresava sve probleme.. koji daje mir i ispunjenje. Mozda.. kad bi prepoznali to umece kod druge osobe..mozda bi i prisli. Mozda smo emotivno utroseni, naceti... zbunjeni...
Da li postoji veza u kojoj nije vise bitno da li su Havaji ili Fruska gora, da li je glad ili bogatstvo.. u kojoj imas ono unutrasnje postignuce, onaj metafizicki osecaj druge polovine koji je dragoceniji od svih okolnosti, koji ima snagu da je iznad svega??
Izgleda da je to previse ili je tesko da se nadju dve osobe koje bi se usudile da u to veruju?

ggolub:
Materijalni faktor jeste kamen spoticanja. Ako sam sa bogatijom od sebe - onda sam inferioran, a ako sam sa siromasnijom - pitam se da li je sponzorusa.
Veza koja bi iskljucivala finansije tesko je ostvariva, ljudi razlicitog imovinskog stanja imaju razlicite potrebe i prohteve. Zamisli samo odlazak na more... jedno bi u Grcku ili Spaniju, jer je tamo naviklo da ide i moze to sebi da priusti, a drugo mora da podigne kredit da bi otislo do Dobrih Voda kod Bara... ili nece ici zajedno, ili ce doci do sponzorisanja. Sta god da se uradi, crvic pocinje da gricka, a ravnopravnost se gubi.
Golube,
Sve se to brzo percipira, sve se brzo oseti i onda uzmeš ili ostaviš. Što pre to bolje. No, mene "proganja" jedan drugi problem kod muškaraca:)? Zbog čega je jedan broj kvalitetnih muškaraca bez inicijative i onda kada prepoznaju taj kvalitet? Došli smo u fazu da dama mora da inicira, da izvodi slalom da bi pokrenula muškarca, koji je kvalitetan a inertan.
Danas je tesko sresti ženu koja je bogata, ali je zato samostalna. Ta samostalnost ne podrazumeva razvijanje kompleksa inferiornost, sem ako već u startu muškarac prećuti da je bez posla:(. Sve ostalo se lako prevazidje, pa čak i odlazak u Grčku ili Dobrih Voda. Zar to ne može biti, setnja...odlazak na bazen i slično:)? Zar nije lepše uživati u običnim stvarima:)? i konačno, to može biti kutak 3 sa 3. Valjda smo u ovim godinama to prevazišli? Pa, život je tako jednostavan ako ga sami ne komplikujemo.

zarez:
U jednom krevetu???
d014.gif
Dok prelistavam temu naidjoh na ovu sličicu:).

levodesno:
Golube,
Sve se to brzo percipira, sve se brzo oseti i onda uzmeš ili ostaviš. Što pre to bolje. No, mene "proganja" jedan drugi problem kod muškaraca:)? Zbog čega je jedan broj kvalitetnih muškaraca bez inicijative i onda kada prepoznaju taj kvalitet? Došli smo u fazu da dama mora da inicira, da izvodi slalom da bi pokrenula muškarca, koji je kvalitetan a inertan.
Danas je tesko sresti ženu koja je bogata, ali je zato samostalna. Ta samostalnost ne podrazumeva razvijanje kompleksa inferiornost, sem ako već u startu muškarac prećuti da je bez posla:(. Sve ostalo se lako prevazidje, pa čak i odlazak u Grčku ili Dobrih Voda. Zar to ne može biti, setnja...odlazak na bazen i slično:)? Zar nije lepše uživati u običnim stvarima:)? i konačno, to može biti kutak 3 sa 3. Valjda smo u ovim godinama to prevazišli? Pa, život je tako jednostavan ako ga sami ne komplikujemo.
Neko ce zameriti ako se negde ovaj post izgubi:)?

foliranje:
Neko ce zameriti ako se negde ovaj post izgubi:)?

Па, добро, где сте сви Ви, већ сам изгубио сваку наду да ћемо се уозбиљити.
Тема поново ради и драго ми је што Вас читам.
Поздрав "Фолирање", недостајала си нам свима!
Где је "Југословенка"? Послови обезбеђења дају и омогућавају и неке тренутке доколице, па би могла да се баш и огласи неким интригантним коментаром, на које смо навикли.
Теардроп је, хвала на питању, добро и здраво, што и Вама жели, али је спречена да присуствује окупљању. Пренећу јој утиске.
Цица 43 је заинтересована, (надам се да ће доћи).
Елендилов Хобитон је далеко, па нам се неће придружити, али имамо његову моралну подршку.
Поздрав !

Cica43:
Uf, dosta komplikovano, zar ne?
Jaaaako tesko je steci poverenje u drugu osobu tipa - tebe interesujem samo ja a ne i da kompenzujes nesto sto nisi imao/la do sada. Ne mora to da bude samo za novac, moze i za sigurnost, socijalni status, zbog usamljenosti itd. Jako je tesko steci utisak o takvoj zrelosti druge osobe, osobe kojoj ne trebes ti ili neko da bi postala celovita, nego, kako negde bese napisano lepo, da moze tu celovitost da deli sa tobom.
Ali ako pogledamo na cinjenicu da se svi zale na slicne stvari ne mozemo a da ne pomislimo da smo i mi nekome sa te druge strane koja ne ispunjava.
I sta sad?
I ja cesto iz dosade i neverice da ce doci ono pravo bice za mene uzmem nesto sto zadovoljava neke moje potrebe. Dakle upotrebljavam nekog. Upotrebljavam a to znaci da je tu dok mi odgovara a cim ne moze adekvatno da glumi u mom filmu - kraj. Kraj bez emocija, bez bure, bez rasprava.
U poslednje vreme bas cesto nailazim na osobe koje umeju da razmisljaju, imaju lep stepen mudrosti, imaju lepu lepezu otvorenih pitanja i zrelih razmusljanja. Pa cak i bez raznoraznih danasnjih problema. Ali zasto, ako imamo slicna misljenja i dobre stavove, ako smo privlacni jedni drugima iznutra.... zasto nema tog osecaja? Osecaja - to je to, hocu sa ovom osobom da podelim dosta toga???
Eto dobila sam priliku, upoznajem interesantne ljude. I sta ? Nemam pojma kakav je to unutrasnji glas koji treba da se javi i kaze to je to. A mozda i ne znamo sta je veza iliti odnos koji izravnava sva pitanja, razresava sve probleme.. koji daje mir i ispunjenje. Mozda.. kad bi prepoznali to umece kod druge osobe..mozda bi i prisli. Mozda smo emotivno utroseni, naceti... zbunjeni...
Da li postoji veza u kojoj nije vise bitno da li su Havaji ili Fruska gora, da li je glad ili bogatstvo.. u kojoj imas ono unutrasnje postignuce, onaj metafizicki osecaj druge polovine koji je dragoceniji od svih okolnosti, koji ima snagu da je iznad svega??Izgleda da je to previse ili je tesko da se nadju dve osobe koje bi se usudile da u to veruju?
Ja to zovem "hemija sa produzenim dejstvom"...
Hemija proradi i tresne te pri prvom pogledu na neku osobu, odjednom je sve jasno i jednostavno, raspale se strasti, a onda pocne polako da se hladi, sve dok ne odes na temu za one koji su usamljeni u braku... :(
Hemija sa produzenim dejstvom stalno odrzava visoku temperaturu u vezi, donosi novu zaljubljenost svako jutro, sklad i harmoniju... :-)
Sve u svemu, "hemija sa produzenim dejstvom" je urbana legenda - svi znaju da postoji, ali je niko do sad nije video...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back