Cao, evo da se javim na mesto gde pripadam

Citam poslednje postove da vidim gde se stalo pa primecujem da se neki javljaju i ukratko predstavljaju. Ok, evo i ja cu par reci o sebi a i o tome kako vidim svrhu ovog foruma.
Prvo, ja sam odavno razvedena,nemam decu i to je za mene bila stvarno lagana tema.Osnovno sto mislim da brak mora da sadrzi je uvazavanje i to sam imala i tokom braka i pri razvodu a i kasnije sa bivsim muzem. Nisam poznavala dovoljno sebe i svoje duboke unutrasnje potrebe niti bila svesna kakva osoba moze da bude stvarno moj partner tako da je meni sa vremenom postalo jasno da sam na pogresnom koloseku i da pocinjem da kompromisiram sa sobom preko one opasne crte gde pocinjemo da zaboravljamo sta smo od sebe hteli i kuda smo krenuli. Onda sam godinu dana posvetila tome da svog tadasnjeg muza ubedim da nema svrhe i da je bolje da svako krene svojim putem. Sve je ispalo ok i ja sam osoba zadovoljna sobom, svojim zivotom tj, volim sebe, volim svoj zivot, svoj posao itd itd.. ljude koji su u mom bliskom krugu ...Nadam se da cu imati srece da mi zivotne situacije i dalje dozvoljavaju da dozrevam ravnomerno bez prevelikih iskusenja ali , Boze moj.. Sta bude bice, verovatno tako treba.
Sto se druzenja tice.. imam iskustvo sa druzenjima sa krstarice. Imali smo vise okupljanja sa kanala 44+ i to ima svrhe kada se druzis i zezas na netu, upoznas sa neke strane neke ljude i sa istima mozes da pricas kasnije uzivo. Ovo su bila druzenja sa chata i tamo je svakako malo neobaveznije, vise smeha, dogodovstina a time i vise tema za opet jedno opusteno druzenje i caskanje.
Ja ne poznajem ekipu sa ove teme ali ima vremena. Trebalo bi da postoji neko , kako kazete, domacin ili domacica ,neko koga vecina zna pa da pokrene akciju. Secam se da je bilo nekih sastajanja forumasa na Adi, ja licno nisam bila ali su se ljudi okupljali, svirali gitaru itd, pricali.
Dakle, sve je ispalo , po pricama kasnije, jako fino i verovatno bi moglo da bude opet.
Eto, da ne duzim, pozdrav svima

Nema clanarine?