HAJDE DA OSNUJEMO FORUM RAZVEDENIH ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ggolub:
Materijalni faktor jeste kamen spoticanja. Ako sam sa bogatijom od sebe - onda sam inferioran, a ako sam sa siromasnijom - pitam se da li je sponzorusa.
Veza koja bi iskljucivala finansije tesko je ostvariva, ljudi razlicitog imovinskog stanja imaju razlicite potrebe i prohteve. Zamisli samo odlazak na more... jedno bi u Grcku ili Spaniju, jer je tamo naviklo da ide i moze to sebi da priusti, a drugo mora da podigne kredit da bi otislo do Dobrih Voda kod Bara... ili nece ici zajedno, ili ce doci do sponzorisanja. Sta god da se uradi, crvic pocinje da gricka, a ravnopravnost se gubi.
Hemija je samo tren Golube, koji se desi ili ne desi, taj dan. Živiš u nadi da ti se "desilo", a žta posle:)? kada počne da isplivava ono zbog čega smo se razvel :(.

mahamaja:
Bravo Foliranje za podrsku Levodesno;-) Lepo je videti na ovim stranicama kako se dve:confused: zene solidarisu:!:
Bice mi iskreno drago kada se upoznam sa Dve tako fine zene:lol:
Ps. Nadam se da poziv vazi i mene, posto nista ne dobih na PP:cry: kao ostali ucesnici ove teme. :sad:
Позив важи за све који испуњавају критеријуме са прве стране.
Да поновимо :
ДАТУМ 30.04.2006.
ВРЕМЕ 11 часова
МЕСТО Београд
ЛОКАЦИЈА "Код грчке краљице" Кнез Михајлова, према Калимегдану
Добро дошли!

mar_comm:
Да поновимо :
ДАТУМ 30.04.2006.
ВРЕМЕ 11 часова
МЕСТО Београд
Добро дошли!
Hvala Mar-kom:-D na dobrodoslici , kad nema nase domacice:wink:

levodesno:
Hemija je samo tren Golube, koji se desi ili ne desi, taj dan. Živiš u nadi da ti se "desilo", a žta posle:)? kada počne da isplivava ono zbog čega smo se razvel :(.
Zato i pisem o "hemiji sa produzenim dejstvom", koju niko nije ni video ni doziveo, ali je svi sanjaju i svi se nadaju da postoji. Nada nas je odrzala... ;)
Neko mi nekad rece (sad cu i ja: rece mi jedan coek...) da je brak tegla govana, sa tankim slojem meda po povrsini. Med se brzo pojede, a ostatak se razvlaci dugo, dugo...
Doduse ima i onih koji vole da jedu govna, ali oni nisu predmet mog zanimanja.

ggolub:
Zato i pisem o "hemiji sa produzenim dejstvom", koju niko nije ni video ni doziveo, ali je svi sanjaju i svi se nadaju da postoji. Nada nas je odrzala... ;)
Neko mi nekad rece (sad cu i ja: rece mi jedan coek...) da je brak tegla govana, sa tankim slojem meda po povrsini. Med se brzo pojede, a ostatak se razvlaci dugo, dugo...
Ti si baš lep primer pronašao:)? Nemoj tako Golube, pa ok smo već tu tegglu jednom pojeli, hajde da se potrudimo da jedemo nešto osvežavajuće. Pogledaj ispred sebe, udahni punim plućima, zakorači oštrim korakom, nije sve tako crno kao što misliš. Veruj mi!

ggolub:
Брак је ипак нешто далеко лепше и узвишеније.
Складан однос два бића различитих полова (мада ми ови "EURO-PLJANI више некако преферирају исти пол), који драговољну заснивају и ступањем у брак пред Црквом и државом потврђују.
ggolube, не љути се, али нико те није тукао по ушима да се жениш.
"Тражили сте-гледајте" или "очи бирале, очи плакале", како ти се више свиђа.
Мораш се и ти једном отргнути, опростити (нормално не и заборавити), и потражити неку другу срећу.
Све ружно се једном, кад-тад, мора или завршити или прекинути нечијим попуштањем.
Радуј се и када пада киша, јер после ње, ипак, долази сунце!
Храбро, а ми смо ту да ти макар мало, у оквиру могућности, пружимо подршку!
Поздрав!

ggolub:
Nastavak... 8)
Citam ovo sto sam malopre napisao, pa sam sebi delujem mnogoooo mracno! :shock:
Nije sve tako crno... 8) 8)
Samo bih strasno voleo da najzad sretnem osobu sa kojom cu moci ne samo da pricam, nego i da cutim, a da nam bude lepo. A takvih sigurno ima, samo se kriju, sve izgubljene bitke i pirove pobede kroz koje smo prosli teraju nas da stojimo u gardu cak i kad nema nikog oko nas.

OPET FILOZOFIRAM, A OBECAO SAM SEBI DA NECU! :evil: :evil:

Vidi se da sam radio ceo dan...presaltujte se na veselije teme, od mene slaba vajda veceras!
Over & out (za sada...) :)
Pokušaj Golube da staneš čvrsto na noge, da definišeš šta hoćeš i šta nećeš:)? onda će sve biti lakše:

ggolub:
Natera me Cica da se zamislim...
Jesmo se udaljili od teme.
Onda, da se vratimo na pravi put! Ja pocinjem (ili nastavljam - kako vam vise odgovara)...
Interesuju me vasa iskustva sa decom. Imam problem sa mladjim sinom kog pubertet trese pa razbija. Slabo uci, izbegava sve obaveze koje ima, sav je u nekom pomerenom svetu. Komunikacija nam je sve gora.
Sa starijim sinom nisam imao takve probleme. Navikao sam da kazem nesto, da se isvadjamo ako treba, ali na kraju zajedno dodjemo do nekog zakljucka i resenja koje zajedno ispostujemo.
Ovo sad za mene predstavlja potpuno novu situaciju. Sta god da kazem, dete se slozi, na recima je sve u redu, a onda tera po starom.
Pokusavam da sa bivsom dragom osmislim taktiku, ali bi mi dobro dosla i neka ideja sa

strane...
Želiš li jedan pravi odgovor:)?

Poštovani,
Kao dobar organizator ispunila sam obećanje i pokušala sam da organizujem naše prvo druženje. Prelistala sam celu temu i poslala na sve adrese poruke, da potvrde svoj dolazak
Bili ste svedoci euforične želje za druženjem, prozivali su domaćicu. No, ja dobro poznajem naš narod. Iz principijelnih razloga sam sve ovo odradila, jer sam obećala. Neki članovi si potvrdili svoj dolazak, neki su se kulturno izvinuli jer imaju obaveze, neki su u nekoj vezi već, neki će možda doći...ali nisu sigurni i tako to:).
Svoj dolazak su potvrdili: 1. mar-com
2. mahamaja
3. lily66
4.Golub
5. Olika
6. Foliranje-domacica

Njih četvoro: jugoslovenka, Cica43, The Edge i Emotivac bi rado došli ali nisu sigurni.
Neki su rekli da imaju porodičnih problema a drugi pak da im finansijski razlozi to ne dozvoljavaju.
Molim Vas da vas se Vas petoro, ako ste u mogućnosti izjasnite, da li ima smisla za nas 6 organizovati druženje. Sta god vi predložite ja ću prihvatiti.

Srdačno od Vase Kaće

Драго Фолирање,
Окупљање и дружење, би требало одржати.
Као и на оним годишњицама матуре, 25 година сам их организовао (чак и за време бомбардовања) и често долазио у дилему сличну овој.
Да ли има смисла, зашто, за кога, када и они који су били најупорнији у захтевима, најактивнији у обавештавањима, на крају не дођу.
Потребно је, ако ни због чега другог, а оно због себе самог. Тада сам увек био сигуран да сам ја урадио праву ствар, све што сам могао, а други, они који не дођу, то је већ њихов проблем. И не треба улазити у анализу ко и зашто није или неће доћи. Једноставно, то је то, ми смо такви. На форуму је ситуација још много тежа, компликованија. Сигурно има и правих фолираната, стекао сам утисак да фолирање није фолирант. Приметио сам да се по неки/е никови у порукицама служе час мушким, а касније женским родом и обрнуто. Други за себе кажу да су разведени, а само су незадовољни браком, можда желе да се разведу али немају или храбрости или могућности. Трећи траже везу независно да ли су у браку или не. Разне опције су и могуће и вероватне, и због тога, док се окупљање не одржи, нећемо знати на чему смо.
И даље мислим да је идеја паметна и да је треба спровести до краја, па макар само ти и ја пили кафицу у башти „Грчке краљице“!

Cica43:
VAISTINU VASKRESE :)

Btw, ako budem u Bg doci cu naravno pa makar samo jedna osoba dosla. Popicemo kaficu i ispricati se, sto da ne. Cini mi se da nije vazno koliko ce ljudi doci, nekad prevelika guzva i smeta.
Kiss svima:)

VAISTINU VASKRESE.
Ja bih dosao ali nikako ovog meseca ne bih mogao.Moram naterati i Elendila mog starog prijatelja nego i on je u nekoj guzvi.U svakom slucaju treba se druziti pa makar koliko vidim i Vas pet, sledeceg meseca mozda bude i vise bitno je da se krene i jednom odrzi to okupljanje.Pozdrav i puno srece!Srecni Praznici

emotivac2:
VAISTINU VASKRESE.
Ja bih dosao ali nikako ovog meseca ne bih mogao.Moram naterati i Elendila mog starog prijatelja nego i on je u nekoj guzvi.U svakom slucaju treba se druziti pa makar koliko vidim i Vas pet, sledeceg meseca mozda bude i vise bitno je da se krene i jednom odrzi to okupljanje.Pozdrav i puno srece!Srecni Praznici
Елендилов Хобитон је 240 км. од БГ. Рече ми и да је оперисан, тако да се на њега, ових дана, не може рачунати.
Мислим да ће сви прихватити извињење, можда следећи пут, када се будемо окупили , ја нећу моћи да дођем.
Сви остали,
ВИДИМО СЕ !

The Edge:
Ja sam i dalje u igri (oko 80% verovatnoće), samo... koliko nas je preostalo? :roll:

Bilo bi poželjno da domaćica izađe sa konačnim da ili ne. (krajnji rok - recimo, petak)

I ja dolazim 100%! I slazem se sa mar_comm-om - neka dodje nas nekoliko i super. Ko ne dodje - steta za njega. A i mozda bolje da nas ne bude previse - bolje cemo se druziti i ispricati i upoznati medjusobno kad nas je manje.

Tako, ja danas zovem foliranje i licno cu sa njom da se ispricam a vi kako hocete.

VIDIMO SE U GRCKOJ KRALJICI!!! COKIM VAS SVE KOJI CETE DA DODJETE!!!

The Edge:
Ja sam i dalje u igri (oko 80% verovatnoće), samo... koliko nas je preostalo? :roll:

Bilo bi poželjno da domaćica izađe sa konačnim da ili ne. (krajnji rok - recimo, petak)
The Edge,
Domaćica je poslala bar 30 poruka:( neki su potvrdili svoj dolazak, neki se izvinuli i rekli da imaju porodične probleme i da ne mogu, neki su u dilemi a jedan od njih si i ti? neki me nisu udostoili ni odgovora? pretpostavljam da je to ona kategorija koja je promenila nik pa sada ne otvaraju poštu.( sta bi još domaćica trebala da uradi? da budem sigurna u tvojih 80 posto? e samo to što ne mogu:).

olika:
I ja dolazim 100%! I slazem se sa mar_comm-om - neka dodje nas nekoliko i super. Ko ne dodje - steta za njega. A i mozda bolje da nas ne bude previse - bolje cemo se druziti i ispricati i upoznati medjusobno kad nas je manje.

Tako, ja danas zovem foliranje i licno cu sa njom da se ispricam a vi kako hocete.

VIDIMO SE U GRCKOJ KRALJICI!!! COKIM VAS SVE KOJI CETE DA DODJETE!!!

Да ли је то претња или је обећање ?
Било како било, држим те за реч !

mar_comm:
Да поновимо :
ДАТУМ 30.04.2006.
ВРЕМЕ 11 часова
МЕСТО Београд
Добро дошли!

Znaci raspoznavanja??
Ocemo li da nosimo :Politiku" ispod miske?
Ili da porucujemo: "Deset u pola sa lukom?" :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back