kiriku1
Veoma poznat
- Poruka
- 12.155
Ja ovo znam, ali nasi ljudi ne dozivljavaju muslimane kao ljude pa i ne mogu da na isti nacin shvate identicna i brojnija silovanja koje su pocinile nase snage... Jednostavno nemaju taj hriscanski kapacitet..
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ovo znam, ali nasi ljudi ne dozivljavaju muslimane kao ljude pa i ne mogu da na isti nacin shvate identicna i brojnija silovanja koje su pocinile nase snage... Jednostavno nemaju taj hriscanski kapacitet..
Kakve veze imaju hiljade civila, zena, dece i starih srpske nacionalnosti ? Zasto bi se njima za to sudilo ?Kakve veze imaju hiljade civila, zena, dece i starih? Zasto bi se njima za to sudilo, a nije ime se sudilo vec su muceni, silovani, ubijani... Znas li ti kolika je bila moc nase vojske i iskoriscena je da se civili ubiju u najboljem slucaju da se proteraju.. ZNas li te brojeve?
A muslimani imaju hrišćanski kapacitet .Ja ovo znam, ali nasi ljudi ne dozivljavaju muslimane kao ljude pa i ne mogu da na isti nacin shvate identicna i brojnija silovanja koje su pocinile nase snage... Jednostavno nemaju taj hriscanski kapacitet..
Aman covece znas li ti koliko smo muslimanskih civila pobili? Znas li koliko kuca popljackali i popalili? Kako te nije sram pred Bogom da opravdavas?I te kako MOGU! Pogotovo ako sam bio preživio ovo:
"Napad na kolonu JNA u Sarajevu, znan i kao Incident u Dobrovoljačkoj ulici, odnosi se na događaje 2. i 3. svibnja 1992. tijekom rata u Bosni i Hercegovini kada je Armija Republike Bosne i Hercegovine napala konvoj vojnika JNA koji je napuštao Sarajevo prema dogovoru o povlačenju....."
Ako bilo koji civil može da uzme oružje u ruke i glumi nekakvu 'vojsku', onda teoretski SVAKI civil postaje potencijalna vojna meta!Kakve veze imaju hiljade civila, zena, dece i starih? Zasto bi se njima za to sudilo, a nije ime se sudilo vec su muceni, silovani, ubijani... Znas li ti kolika je bila moc nase vojske i iskoriscena je da se civili ubiju u najboljem slucaju da se proteraju.. ZNas li te brojeve?
A laponci? A finci? A moj deda pokojni? A klikeri? Dva para carapa... Zuta dunja... Zir...A muslimani imaju hrišćanski kapacitet .
A ako ne moze onda je to ubijanje civila, zena, staraca i dece, a ako je to vojnik bez oruzja onda je to ubijanje zarobljenika, ako palis kucu onda je paljenje, ako pljackas onda je pljackanje, silovanje je silovanje, mucenje je mucenje, ako proteras to je proterivanje...Ako bilo koji civil može da uzme oružje u ruke i glumi nekakvu 'vojsku', onda teoretski SVAKI civil postaje potencijalna vojna meta!
Ne budi bezobrazan bote, očekivati od srba da imaju veliku empatiju a istovremeno slaviti vlastite heroje ubice , "Ne damo Nasera Orića" on je naš heroj povika Muniba . Pa malo morgen.A laponci? A finci? A moj deda pokojni? A klikeri? Dva para carapa... Zuta dunja... Zir...
Znam, 8 puta manje nego što se priča....Aman covece znas li ti koliko smo muslimanskih civila pobili? Znas li koliko kuca popljackali i popalili? Kako te nije sram pred Bogom da opravdavas?
I opet najvise...Znam, 8 puta manje nego što se priča....
Ne znam zašto to sve ponavljaš po stoti put islamski bote, to su sve isto radili i islamisti Bosne.A ako ne moze onda je to ubijanje civila, zena, staraca i dece, a ako je to vojnik bez oruzja onda je to ubijanje zarobljenika, ako palis kucu onda je paljenje, ako pljackas onda je pljackanje, silovanje je silovanje, mucenje je mucenje, ako proteras to je proterivanje...
Odmotajmo malo film unazad, do 1981-e: Za početak:A ako ne moze onda je to ubijanje civila, zena, staraca i dece, a ako je to vojnik bez oruzja onda je to ubijanje zarobljenika, ako palis kucu onda je paljenje, ako pljackas onda je pljackanje, silovanje je silovanje, mucenje je mucenje, ako proteras to je proterivanje...
Pa onda smo ista govna... Ponavljam zato sto ljude kod nas zabole djoka i zato sto nemaju pojma sta se radilo, zato sto ne postoji ni jedan procenat ljudi koji iskreno zali zbog toga...Ne znam zašto to sve ponavljaš po stoti put, to su sve isto radili i islamisti Bosne.
Covece pa ti ne postujes zakletvu pred Bogom, a od nekog trazes da postuje ovu Titovu...Odmotajmo malo film unazad, do 1981-e: Za početak:
"Ja (ime i prezime) svečano se obavezujem da ću braniti nezavisnost, ustavni poredak, nepovredivost i celokupnost Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije i da ću čuvati i razvijati bratsvo i jedinstvo naših naroda i narodnosti. Uvek ću svesno i disciplovano izvršavati obaveze i dužnosti branioca Svoje socijalističke samoupravne domovine i biti spreman da se borim za njenu slobodu i čast, ne žaleći da u toj borbi dam i svoj život...."
Šta ima da se žali, sami su prevagnuli tas na stranu raspada Jugoslavije , ne misleći na svoje interese ako već nisu mislili za druge.Pa onda smo ista govna... Ponavljam zato sto ljude kod nas zabole djoka i zato sto nemaju pojma sta se radilo, zato sto ne postoji ni jedan procenat ljudi koji iskreno zali zbog toga...
Zašto bi recimo Srbi žalili jer je svinjarija bilo na svim stranama, a uglavnom su samo SRBI pokupljeni od vojno-političkog vrha do sitnih izvršitelja, a ostali imaju status heroja!? Da Ratkovi kod Srebrenice NISU POBILI one koje je TREBALO pobiti, ti bi se svi izvukli NEKAŽNJENO.....Pa onda smo ista govna... Ponavljam zato sto ljude kod nas zabole djoka i zato sto nemaju pojma sta se radilo, zato sto ne postoji ni jedan procenat ljudi koji iskreno zali zbog toga...
Pročitaj ponovo i razmisli, ko je imao PRAVO da se pridržava te zakletve i ZAŠTO?Covece pa ti ne postujes zakletvu pred Bogom, a od nekog trazes da postuje ovu Titovu...
Za malo, skoro kao sto je isto bombardovanje fasista i fasisticko ubijanje srba i jevreja. Tako je i ovo poredjenje ubijanja nicim izazvano nad srbima u bosni, a tebe da bude sramota svoje vere i svojih staraca.Pa onda smo ista govna... Ponavljam zato sto ljude kod nas zabole djoka i zato sto nemaju pojma sta se radilo, zato sto ne postoji ni jedan procenat ljudi koji iskreno zali zbog toga...
Ne njega je sramota slavnog oslobađanja Srebrenice, čudan neki čovekZa malo, skoro kao sto je isto bombardovanje fasista i fasisticko ubijanje srba i jevreja. Tako je i ovo poredjenje ubijanja nicim izazvano nad srbima u bosni, a tebe da bude sramota svoje vere i svojih staraca.
Njemu izgleda nije jasno, ili se pravi GLUP? Da nije bilo Radovana i Ratka, i skoro 2 MILIONA 'bosanskih' Srba bi isto na traktorima završilo u Srbiji! A ni njih Zloba ne bi mogao naseliti na Kosovo jer je IZDAO i PRODAO Kosovo amerima za vojnu bazu....Ne njega je sramota slavnog oslobađanja Srebrenice, čudan neki čovek
Generale prodadoše te srbijanci.
Može malo 'vojne' doktrine!? Krajišnici su postavili balvane, a to je ostavilo Zagreb na slobodi pa se se Hrvati mogli na miru TRI godina pripremati za Oluju! A Ratkovi su odmah udarili OPSADU Sarajevu pa su se mujkani borili sa pukim preživljavanjem i NIJE im ni padalo na pamet jačati nekakvu vojsku za 'bosansku' Oluju.....Ni ti ne verujes u to sto pises, a ako verujes onda imas neki kratak spoj....
A ti nisi komunista? Sto ovi tvoji srbi u americi kazu da jesi i bombarduju ti drzavu?Србијанци не владају од 1945.
Србија је још увек окупирана и несуверена
Продаше га његови, деришта бољшевизма конвертовани у неолиберале - интернационала