HAARP

haarp utice na klimu...

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
haarp.jpg

Zipa kad balvan napiše "antene emituju frekvenciju"... odma' znaš da je bežao sa časova fizike. Ekvivalent toj izjavi je otprilike izjava da "sijalica emituje dužinu".

.............au al smo načitani.

Naravno da se podrazumeva da se emituju talasi odredjene frekvencije, a taj izraz se tako i u stručnom i kolokvijalnom govoru koristi.

Mnogo si se ti prika zadržao na časovima.

Nego buudalo, priznaj ko je tebe sad dirao... jasno je da babe na pijaci tako govore kolokvijalno, ali bih voleo da me uputiš gde se tako kaže u stručnoj literaturi. Kao što onaj lik na forumu B92 kaže "ja sam filolog bez posla,ova država nemisli na nas" tako isto i neki "fizičar" može reći da antene emituju frekvenciju. Slažem se da to izgleda kao "nitpicking", ali u ovom konkretnom slučaju potvrđuje da je neznanje elementarne fizike preduslov za verovanje u nebuloze tog tipa.

a vi sad znate i sta je predajnik i sta je prijemnik.toliko znanja steta je sto se dopisujete na krsti i da taj kvalitet bude procerdan na objasnjavanje sa balvanima.

ako je istina zvanican stav onda nema prijemnika jer sta ima da se prima nego sam salje frekvence.da napisao sam salje frekvence jer nema potrebe da se trudim da budem precizniji a ako vas to ne zadovoljava onda nista.

vama strucnjacima za fiziku par ekselans nedostaje elementarna logika ali znate koliko struje treba za prckanje po jonosferi.neko negde napisa da treba vise struje nego sto nase elektrane proizvedu,znaci stavili su ga da ga ne ukljucuju nego samo da stoji.

Sa. Malom napomenom da haarp antena u bg nije predajnik nego prijemnik, i da za ozbiljnije prčkanje sa jonosferom treba i mnoooogo struje

opaaa....... nisam znao da si upućen prčkanje po jonosferi i u konsumpciju HAARP sistema.
Ja čito da danas raspolažu sasvim novim sistemima u odnosu na onaj sa Aljaske koji im vise ne treba pa ga zatvaraju

Pričaj nam malo, sta ste jos učili u skoli za haarpadžije?

- - - - - - - - - -

Ja samo čekam kada ću da čujem da je Bogdanu ispred kuće eksplodirala bomba sa ciljem da se sruši onaj stub mobilne....

Kaži mu nek sto pre pise vlastima i traži da obeleže objekat i vidno istaknu čije je vlasnistvo i čemu služi.

- - - - - - - - - -

A misliš li da onaj ko ne razlikuje EM talase od "frekFencija" razlikuje predajnik od prijemnika...

Itekako razlikuje i nema ni malo potrebe da ti se dodatno objasnjava ono sto ti je već jednom objasnjeno.

ako haarp moze da utice na jonosferu samim tim menja parametre koji utice na klimu i da moze uticati na klimu.
"AKO" utiče na jonosferu... i krava kad prdne to u određenom stepenu utiče na jonosferu, mada još nisam čuo da su krave optužene za neku zaveru, obzirom na ništavnost njihovog uticaja.

Mada, ako su krave američke, ni to nije isključeno.

"AKO" utiče na jonosferu... i krava kad prdne to u određenom stepenu utiče na jonosferu, mada još nisam čuo da su krave optužene za neku zaveru, obzirom na ništavnost njihovog uticaja.

Mada, ako su krave američke, ni to nije isključeno.

...........stvarno je zaprepasćujuće koliko neinformisanosti prati tvoje neosnovano samopouzdanje.........
Agriculture. Domestic livestock such as cattle, buffalo, sheep, goats, and camels produce large amounts of CH4 as part of their normal digestive process. Also, when animals' manure is stored or managed in lagoons or holding tanks, CH4 is produced. Because humans raise these animals for food, the emissions are considered human-related. Globally, the Agriculture sector is the primary source of CH4 emissions. For more information, see the Inventory of U.S. Greenhouse Gas Emissions and Sinks Agriculture http://epa.gov/climatechange/ghgemissions/gases/ch4.html
sources-overview.png

Poslednja izmena:
covek sto vise zna to je manje siguran u svoje znanje.

neko kaze da kad leptir zamase krilima na drugom kraju sveta je to jak vetar ali to se samo tako kaze.

Pazi kad sam znao da je neka američka zavera u pitanju... još poveži krave i HAARP, i tu si.

Recimo HAARP svojim frekvencijama utiče da krave prde više, i time pospešuju globalno zagrevanje.

Buudalo, mislim da si na pravom tragu. Nemoj sad da odustaneš.

Pazi kad sam znao da je neka američka zavera u pitanju... još poveži krave i HAARP, i tu si.

Recimo HAARP svojim frekvencijama utiče da krave prde više, i time pospešuju globalno zagrevanje.

Buudalo, mislim da si na pravom tragu. Nemoj sad da odustaneš.
......... teo si da kažes svojim talasima.....:lol:

Sta da ti kažem sem da smatram da je i to maslo Al Gora koji je stimulisao sve ovo kako bi uveo tzv carbon tax .
Sad goglaj pa se obavesti

Back