MasterYoda
Gost
- Poruka
- 4.275
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tog bi trebalo pod hitno u'apsiti, postrojenje zapleniti i njime izazvati poplave i orgulje u SAD! Da im se vrati milo za drago! Da vide kako to izgleda!

A misliš li da onaj ko ne razlikuje EM talase od "frekFencija" razlikuje predajnik od prijemnika...Sa. Malom napomenom da haarp antena u bg nije predajnik nego prijemnik, i da za ozbiljnije prčkanje sa jonosferom treba i mnoooogo struje
Dobro, ako ja nisam video šumu, 'ajde ti iznesi koncizno tvoj stav po pitanju HAARP-a, pošto su rezultati one ankete u okviru teme prilično alarmantni.od drveta nisi video sumu.
Sa. Malom napomenom da haarp antena u bg nije predajnik nego prijemnik, i da za ozbiljnije prčkanje sa jonosferom treba i mnoooogo struje
Ja samo čekam kada ću da čujem da je Bogdanu ispred kuće eksplodirala bomba sa ciljem da se sruši onaj stub mobilne....
A misliš li da onaj ko ne razlikuje EM talase od "frekFencija" razlikuje predajnik od prijemnika...
Kako da ne brinem kada hoće da ga sruše takvi kao vi?

"AKO" utiče na jonosferu... i krava kad prdne to u određenom stepenu utiče na jonosferu, mada još nisam čuo da su krave optužene za neku zaveru, obzirom na ništavnost njihovog uticaja.ako haarp moze da utice na jonosferu samim tim menja parametre koji utice na klimu i da moze uticati na klimu.
"AKO" utiče na jonosferu... i krava kad prdne to u određenom stepenu utiče na jonosferu, mada još nisam čuo da su krave optužene za neku zaveru, obzirom na ništavnost njihovog uticaja.
Mada, ako su krave američke, ni to nije isključeno.
Agriculture. Domestic livestock such as cattle, buffalo, sheep, goats, and camels produce large amounts of CH4 as part of their normal digestive process. Also, when animals' manure is stored or managed in lagoons or holding tanks, CH4 is produced. Because humans raise these animals for food, the emissions are considered human-related. Globally, the Agriculture sector is the primary source of CH4 emissions. For more information, see the Inventory of U.S. Greenhouse Gas Emissions and Sinks Agriculture http://epa.gov/climatechange/ghgemissions/gases/ch4.html
......... teo si da kažes svojim talasima.....Pazi kad sam znao da je neka američka zavera u pitanju... još poveži krave i HAARP, i tu si.
Recimo HAARP svojim frekvencijama utiče da krave prde više, i time pospešuju globalno zagrevanje.
Buudalo, mislim da si na pravom tragu. Nemoj sad da odustaneš.