- Poruka
- 4.812
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја сам се баш осећао необично данас. Не могу то осећање да тачно објасним. Верујем да нисам једини. Мислио сам да је то због нагле промене времена, али очито да ту има и нешто више.[/QUOTE
Nisi zbog HAARP-a vec zbog Meseca,koji je bio najblize zemlji ikada,i najpuniji,ikada
a znas kako pun mesec utice na pojedine![]()
Ume li neko da komentariše pristojno?
....Oni zele od ljudi naprave stado ovaca i teladi koje uzgajaju na farmama, ili forumima, svaka buntovnicka misao van scenarija se gusi, a narod se uspavljuje tim otrovima pretvara u zombije bez mozga koji ne mogu da dignu ustanak, revoluciju, ili npr. da grupno sa kukakma i motikama idu tamo i sruse te haarp instalacije.
„Срби су доказали да су већински, инфлатилан, незрео и заостао народ.
Доказали су да бољу власт НЕ ЗАСЛУЖУЈУ и да све што им се дешава апсолутно и ТРЕБА да им се дешава!
Показали су да су већински ЈАЈАРЕ и КОКОШАРИ, који продају глас за 2000 динара без обзира што за месец дана неће имати ни леба, ни плате, нити било какве перспективе.
Показали су да имају памћење ко кокошке, а образ као ђон!”
http://www.vaseljenska.com/misljenja/dan-posle-nije-jos-dovoljno-radnih-mesta-izgubljeno/
Danas 99% Srba ima HARP u svojoj vlastitoj glavi:
Србиу имaj памћење ко кокошке, а образ као ђон. ЈАЈАРЕ и КОКОШАРИ!
I ja sam se osecao tako cudno jednom prosle nedelje, al ne znam koji je bio dan, mozda bas taj. Verovatno su zbog politickih izbora ukljucili taj HAARP, da bi ljudi glasali za njihove marionete, stvarno mi je nejasno kako je neko mogao uposte posle 5 godina propadanja Srbije i vlasti dva klovna, silnog lopovluka i jos debilnijih reklama da glasa za ove rezimske stranke, ja ne poznajem nikog ko je glasao za njih... a vi? a odnekud su dobili sve te glasove.. ?! i ova opozicija je njihov projekat, ocigledno da se to sve namesta nekako.. paranormalno, morali su njihove da postave na vrh, kontrolisuci umove ljudi tim Haarpom ili namecu neki svoj hologramski robotski program realnosti ljudima. I ovaj pun veliki mesec nije izabran slucajno za izbore - tada nocno nebo podseca na logo jedne stranke!
Pogledajte samo vecinu tih politicara pazljivo u oci kako izgledaju, ne lice uopste na obicne ljude, svakao bar ne na srbski genotip... ko zna odakle su oni dosli?! Isto tako sam primetio na dan izbora nebo puno Chemitrails tragova, kao da su zaprasivali i zamucivali umove ljudi nekim supstancama koje teraju ljude da glasaju za njihove, ili da ni sami ne znaju sta su zaokruzili, natprirodna izborna namestaljka je ocigledna. Meni su izbrisali ovde temu sa pdf politika, "Chemitrails na nebu na dan izbora", sto sigurno znaci da svuda imaju svoje ljude u crnom, robote, i da zavera nametanja njihovog sistema ropstva planetom je veoma jaka, pa su sakrili ovu informaciju, kao - tamo ne mozes da pricas o zaverama i misterijama, a ovde ne mozes o politici... fino su se obezbedili i smislili da sakrivaju istinu, ali kazem izbrisali su celu temu, da su je bar zakljucali.. pa hajde, ne, uklonili su je bez tragova kao iskusni profesionalci.
Oni zele od ljudi naprave stado ovaca i teladi koje uzgajaju na farmama, ili forumima, svaka buntovnicka misao van scenarija se gusi, a narod se uspavljuje tim otrovima pretvara u zombije bez mozga koji ne mogu da dignu ustanak, revoluciju, ili npr. da grupno sa kukakma i motikama idu tamo i sruse te haarp instalacije.
I ja sam se osecao tako cudno jednom prosle nedelje, al ne znam koji je bio dan, mozda bas taj. Verovatno su zbog politickih izbora ukljucili taj HAARP, da bi ljudi glasali za njihove marionete, stvarno mi je nejasno kako je neko mogao uposte posle 5 godina propadanja Srbije i vlasti dva klovna, silnog lopovluka i jos debilnijih reklama da glasa za ove rezimske stranke, ja ne poznajem nikog ko je glasao za njih... a vi? a odnekud su dobili sve te glasove.. ?! i ova opozicija je njihov projekat, ocigledno da se to sve namesta nekako.. paranormalno, morali su njihove da postave na vrh, kontrolisuci umove ljudi tim Haarpom ili namecu neki svoj hologramski robotski program realnosti ljudima. I ovaj pun veliki mesec nije izabran slucajno za izbore - tada nocno nebo podseca na logo jedne stranke!
Oni zele od ljudi naprave stado ovaca i teladi koje uzgajaju na farmama, ili forumima, svaka buntovnicka misao van scenarija se gusi, a narod se uspavljuje tim otrovima pretvara u zombije bez mozga koji ne mogu da dignu ustanak, revoluciju, ili npr. da grupno sa kukakma i motikama idu tamo i sruse te haarp instalacije.
ti mora da se salis??/
a za koga da glasaju??? Tomu naprednjaka??? koji ima obraz tvrdji od djona na vojnickoj cizmi....jesi li ti pri svesti? za koga su glasali ti tvoji...za Jadranku Seselj,domacicu iz Batajnice...muftiju Zukorlica
kakvi bre izbori? ti mislis da niko drugi nebi krao? pa ja prvi bi,da me stave na neku funkciju probao da drmnem nesto,sta da te lazem sad ovde i da ti pricam...joj ja nebi,devet Jugovica i Kosovka Devojka...Srbija Srbima itd itd...i ti bi drmno lovu,samo da ti se da sansa
Prosto,Srbija tone punoim parom,jos od 1989...do danas,to je jedan nezadrzivi proces,cak i da smo i ti i ja na vlasti,nebi mogli da ga zaustavimo,taj Tadic jeste bolidcina,oko sebe ima bagru,ali,ko mesto njih....razmisljao sam mnogo o tome,i shvatio,da to nema nikakve veze sa harpom,veruj mi...vec bukvalno sa time,da su mu protivnici jos gore dno dna od njega....jer je zemlja takva kakva jeste,gde niko normalan,pametan i iskusan nece da se uhvati u kostac sa necim,sto propada
ko kad bi ti neko dao auto sa trulom limarijom i motor bez pola delove,da od njega stvoris limuzinu...e onda samo budale ko tadic i toma i ludi seselj,udju u trku da se nadmecu sza to,ko ce da se bavi tim majstorstvom...prosto,budaletine,svi do jednog....i ovaj narod,namuceni i zaglupeli od nemastine i laganja od kad zna za sebe...netreba njima haarp rode,gotovi smo mi i bez harpa i bez aviona i bez icega....posle ove tadiceve nove 4 godine...nece vise biti potreban nikakav harp.....no,veruj mi,ovi drugi bi jos vise razhebali
E ako si mnogo razmišljao kako kažeš, jesi li smislio kuda će sve to da ode?
Ne mislim na slikovito prikazan cilj u vidu majčinog polnog organa, Do tog zaključka se stiže i bez razmišljanaja.
Šta misliš šta bi moglo konkretno da se desi kao sledeće ako se ovako nastavi?
Ne pričaš o Srbima nego o građanima Srbije.
Srbi imaju odlično pamćenje i obraz za primer.