HAARP

haarp utice na klimu...

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ja nikad ništa nisam promovisao na Forumu Krstarica, apsolutno nikad nisam tvrdio da su stvari u koje ja verujem jedine istinite, a još manje sam tvrdio da će svi koji ne veruju u ono što ja verujem, biti uništeni ili završiti u večnim mukama.

Već si jednom to tvrdio, i već jednom sam ti tražio da citiraš makar jedan moj post u tom smislu, ili da priznaš da lažeš ko pas. Nisi citirao nijedan moj post u tom smislu, jer ih nema, dakle već je poznato da lažeš ko pas. Tvoj stvar što hoćeš to da dokažeš još jednom, samo napred.

Da,kao onda kad si tvrdio da bi Albancima SJEME zatro... kad sam ti iznio dokaze odmah si poceo da klikces trouglic... :mrgreen:

Da,kao onda kad si tvrdio da bi Albancima SJEME zatro... kad sam ti iznio dokaze odmah si poceo da klikces trouglic... :mrgreen:

Nisi izneo dokaze, i opet lažeš kao pas. Rekao sam, i stojim iza toga, da bi zatro seme svakom ko napadne moju porodicu, prijatelje i zemlju.

I već sam to objasnio da je to kolokvijalna fraza koja je deo ethosa srpskog naroda, sa kojim si ti izgubio kontakt, a znači da će se neko boriti puškom, rukama, zubima ili lupati neprijateljskom glavom o kamen i pritom vikati "ovo-je-moja-zemlja-moja-dedovina!!!" kao što je onaj srpski vojnik postupio sa onim Bugarinom pri proboju Solunskog fronta.

To što ti ne možeš da pojmiš značenje reči kao što su porodica, prijatelji, deca, otadžbina, čast i odanost, to je tvoj ogromni problem.

Nisi izneo dokaze, i opet lažeš kao pas. Rekao sam, i stojim iza toga, da bi zatro seme svakom ko napadne moju porodicu, prijatelje i zemlju.

I već sam to objasnio da je to kolokvijalna fraza koja je deo ethosa srpskog naroda, sa kojim si ti izgubio kontakt, a znači da će se neko boriti puškom, rukama, zubima ili lupati neprijateljskom glavom o kamen i pritom vikati "ovo-je-moja-zemlja-moja-dedovina!!!" kao što je onaj srpski vojnik postupio sa onim Bugarinom pri proboju Solunskog fronta.

To što ti ne možeš da pojmiš značenje reči kao što su porodica, prijatelji, deca, otadžbina, čast i odanost, to je tvoj ogromni problem.

Zatrijeti sjeme nekome znaci pobiti mu cijelu porodicu da niko ne ostane.... No,necu vise o tome da ne bi silovao onaj trouglic.

Mali, ajde na LjiS, tamo bar uveseljavaš ljude...ne ide ti ovo.
Njima sam vec ukazao na to da je greh i blud, ali oni su tamo stvarno Sodoma i Gomora tako da...
Da al sam ti ja cir na zeludcu koga bi veoma rado odstranio :)

Gde pise? U knjizi gde se propagira ubijanje za prevaru, obljubu... uh licimerja....
Vidis, nisi mi nikakav cir i ne bih te odstranio.
Dobro je sto si procitao stari zavet, koji takodje shvatas pogresno, a aj sad porictaj i novi...

Njima sam vec ukazao na to da je greh i blud, ali oni su tamo stvarno Sodoma i Gomora tako da...

Vidis, nisi mi nikakav cir i ne bih te odstranio.
Dobro je sto si procitao stari zavet, koji takodje shvatas pogresno, a aj sad porictaj i novi...

Kako pogresno? Pa sve bi da pobiju, cak je i sam Bog pobio sve ljude na planeti poplavom? Pa one gradove sravnio sa zemljom... Ispada da je Bog kukavica koja sme samo sa visine da njaka ljude....

A ti judi su bili predobri i nevini nisu nista readili el tako`? :rotf:
Pa dobro ali bitno da Ga nisu mucili na krstu zarad nas:..... jer je tu opet bio sa visine...

Ma da svi ljudi su bili zlocesti samo je jedna porodica bila dobra i onda je ona preko incesta ponovo naselila zemlju....
Bitno je da je on kukavica koji je pored toga i sadista pa mora da muci ljude... Eh da sam sam 5min sa njim, plakao bi ON kao malo dete...

Back