HAARP

haarp utice na klimu...

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Nisam ja rekao da mu treba 30x veca masa ;) Vec da ta zvezda ima 30x vecu masu a nije postala Supernova. Ogroman broj zvezda ina vecu nasu od Sunca barem 1.4x pa nisu sve postale Supernove ;)
У финалу, када се исцрпе нуклеарно гориво у језгру звезде и гравитација надвлада, тек тада је битно да је маса 1,4(Чандрасекарова граница, названа тако по индијском физичару на привременом раду на Кембриџу) пута већа од садашње масе сунца(сунце губи масу и преко сунчевог ветра и кроз енергију по Ајнштајновој формули Е=m*c^2) и до краја живота на главном низу изгубиће барем још 10% од садашње масе.
А тај чланак о масивној звезди од 30 сунчевих маса за коју се не зна хоће ли експлодирати је последица глупости новинара, или неспретног превода, или оба.
Наравно да је 30 пута већа маса од сунчеве гарант за детонацију звезде.

Ide amerikancima u susret uragan Irina. Procenjuje se da je ugroženo 65miliona ljudi:

uragan-erl-1-498.jpg

irenel.jpg

Elem, pitam ja, gde je sad dežurno sredstvo za izazivanje vremenskih neprilika po Srbiji, Iranu, zazivanje zemljotresa u Japanu, izazivanje glavobolje, kontrolu misli, i šta ti ja znam, upravo sada, kad je USA u direktnoj opasnosti?

Gadna oluja ide, napraviće haos i ogromnu štetu...Zar neće sad upotrebiti HAARP da se izvuku?

Ili ta sprava nije tako svemoguća ko što izgleda u teorijama zavere?

Ide amerikancima u susret uragan Irina. Procenjuje se da je ugroženo 65miliona ljudi:

uragan-erl-1-498.jpg

irenel.jpg

Elem, pitam ja, gde je sad dežurno sredstvo za izazivanje vremenskih neprilika po Srbiji, Iranu, zazivanje zemljotresa u Japanu, izazivanje glavobolje, kontrolu misli, i šta ti ja znam, upravo sada, kad je USA u direktnoj opasnosti?

Gadna oluja ide, napraviće haos i ogromnu štetu...Zar neće sad upotrebiti HAARP da se izvuku?

koja logika :zcepanje: sigurno elita nece svoje skupocene spravice da troshi na spasavanje raje koja joj zavidi kroz vekove:whistling: ovako taman malo da ih pochisti ionako je previshe ljudi na zemlji:cool:

koja logika :zcepanje: sigurno elita nece svoje skupocene spravice da troshi na spasavanje raje koja joj zavidi kroz vekove:whistling: ovako taman malo da ih pochisti ionako je previshe ljudi na zemlji:cool:

Ah, pa problem je što ta elita živi od skupog dolara koji održava upravo ta gomila sirotinje na svojim leđima. Kad to ode dođavola, bogatstvo te elite se istopi dok si reko ašov.

Ili ta elita ne gleda de udara... :lol:

Moze da bude vise objasnjenja, hajde da pretpostavimo:
- da njihove spravice mogu da salju samo zlo, a ne i dobro
- da ne mozes biti lekar sam sebi, (figurativno, mada sumnjam u to)
- koliko znam, oni nisu potpisali sporazum o globalnom zagrevanju tj. sprecavanju, pa se majka zemlja buni i opominje
- ko se zla lati, zlo mu se vraca (i od jakog uvek ima jaci)
- opomena iz drugih dimenzija

Moze da bude vise objasnjenja, hajde da pretpostavimo:
- da njihove spravice mogu da salju samo zlo, a ne i dobro
- da ne mozes biti lekar sam sebi, (figurativno, mada sumnjam u to)
- koliko znam, oni nisu potpisali sporazum o globalnom zagrevanju tj. sprecavanju, pa se majka zemlja buni i opominje
- ko se zla lati, zlo mu se vraca (i od jakog uvek ima jaci)
- opomena iz drugih dimenzija

- Još kada bi prirodne pojave znale za etiku, kakva bi to zabava bila.... Znaš, ili možeš da menjaš vremenske prilike ili ne možeš. Nema između ili "samo u zle svrhe", šta god to značilo.
- A što da ne? I figurativno i bukvalno?
- Tako je, nisu. S tim da ni globalno zagrevanje još nije dokazana činjenica (odnosno uzroci još nisu poznati, ali se sumnja da je u pitanju emisija CO2.)
- Kako kome. Džingis Kan je primjerice pobio oko 40 miliona ljudi u svojim ratovanjima pa je umro u dubokoj starosti. I tako još gomilica primera da to ne pije vodu. DA parafrazirama lorda Kacigu iz Mel Bruksove parodije na Star Wars, Spaceballs: "Zlo pobeđuje zato što je dobro glupo"
-A nije uobičajna letnja pojava koja se svake godine javlja iznad Atlantika, po već ustaljeno receptu mešanja hladne i tole vazdušne mase?

Evo da dodam i ja nekoliko mogućih rešenja:

- Najava invazije superinteligentnih mutiranih veverica iz dimenzije X.
- Osveta Bude.
- Božija kazna zbog Holivuda?
- Mars u Jarcu u kvadraturi sa Jupiterom
- Milan Tarot je tako rekao
- Nostradamus predvideo

I tako spisak je poduži, da ne kažem beskonačan. Ali to ne daje odgovor na pitanje: Zašto sad ne upotrebe HAARP, ako se za njega tvrdi sve ono što se tvrdi da može?

uragan-erl-1-498.jpg

irenel.jpg

какво питање

па то је као да тражиш да се болесник излечи метком

- Još kada bi prirodne pojave znale za etiku, kakva bi to zabava bila.... Znaš, ili možeš da menjaš vremenske prilike ili ne možeš. Nema između ili "samo u zle svrhe", šta god to značilo.
- A što da ne? I figurativno i bukvalno?
- Tako je, nisu. S tim da ni globalno zagrevanje još nije dokazana činjenica (odnosno uzroci još nisu poznati, ali se sumnja da je u pitanju emisija CO2.)
- Kako kome. Džingis Kan je primjerice pobio oko 40 miliona ljudi u svojim ratovanjima pa je umro u dubokoj starosti. I tako još gomilica primera da to ne pije vodu. DA parafrazirama lorda Kacigu iz Mel Bruksove parodije na Star Wars, Spaceballs: "Zlo pobeđuje zato što je dobro glupo"
-A nije uobičajna letnja pojava koja se svake godine javlja iznad Atlantika, po već ustaljeno receptu mešanja hladne i tole vazdušne mase?

Evo da dodam i ja nekoliko mogućih rešenja:

- Najava invazije superinteligentnih mutiranih veverica iz dimenzije X.
- Osveta Bude.
- Božija kazna zbog Holivuda?
- Mars u Jarcu u kvadraturi sa Jupiterom
- Milan Tarot je tako rekao
- Nostradamus predvideo

I tako spisak je poduži, da ne kažem beskonačan. Ali to ne daje odgovor na pitanje: Zašto sad ne upotrebe HAARP, ako se za njega tvrdi sve ono što se tvrdi da može?

I napravio par hiljada deteta :hahaha:

Genghis Khan may have been the most successful male ever at spreading his genes. He would have passed his Y chromosome on to his sons and grandsons, who inherited his empire and with it an opportunity to spread it even further.

kao da su glupi ameri bitni za uspostavljanje poretka, sve ide ka tome.. :)

cilj ne bira sredstvo, ionako dobar deo amera mora da crkne, malo kao robovi, malo fema, i tako

SMRT NA DUGME
u Svetske sile raspolažu promišljenim vojnim planom kojim se izazivaju vremenske katastrofe širom zemljine kugle, tvrde Rusi
MOSKVA - Uragani, bujice, munje i druge vremenske nepogode mogu biti deo dobro promišljenog vojnog plana jedne zemlje. Tu tajnu pokušao je da odgonetne dokumentarni film "Strateške kiše", koji se mogao pratiti na Prvom kanalu ruske televizije, dostupnom i TV gledaocima u Srbiji.

Dokumentarni film "Strateške kiše" otkriva tajnu meteorološkog oružja. Specijalisti tvrde da je meteorološko oružje već primenjivano. U filmu se, pored ostalog, analizira vremenska nepogoda koja je septembra 2005. pogodila jugoistok Sjedinjenih Američkih Država, kada je obala Meksičkog zaliva bila uništena, stotine domova razrušeno, a više od 1.000 ljudi izgubilo život, za šta su tada američki meteorolozi okrivili "rusku mašinu za kontrolu vremenskih prilika".

OPASAN "PUCANJ"

Heroj Rusije probni pilot Anatolij Antonov je više puta učestvovao u tajnim eksperimentima u vezi sa vremenskim prilikama. On se i sada seća kako je jednom njegov avion umalo postao žrtva munje, veličine lopte, koja se ispred njega stvorila. Da se to desilo tokom leta, a ne prilikom sletanja, avion bi se srušio i razbio, rekao je Antonov. On, takođe, tvrdi da nema problema da se u atmosferi napravi munja.

Rečeno je tada da je to supertajno meteorološko oružje, koje je razrađeno još u sovjetsko vreme. Ruski stručnjaci, pak, tvrde da su Amerikanci svojevremeno izazvali sušu na Kubi i kiše u Vijetnamu. Međutim, američke snage o tome ćute 35 godina, navode stručnjaci, a prenosi ruska televizija.

Prema podacima sovjetske obaveštajne službe, 1972. godine su pirinčana polja i džungle na jugu Vijetnama pretvoreni za nekoliko meseci u neprohodno blato. SAD su nanele strateški udar po rejonima u kojima su se skrivali borci, ali ne raketama, već padavinama koje su izazvale bujice.
Provociranje padavina tamo gde naume još su četrdesetih godina primenili naučnici u SAD. Naručene vremenske prilike bile su koristan biznis, zaključuju stručnjaci u dokumentarnom filmu. Direktor nekada tajnog naučno-istraživačkog instituta izjavio je da slično oružje, ako je nekada i napravljeno u Rusiji, nikada nije primenjivano u vojne svrhe.

Izvođeni su samo eksperimenti, rekao je on, navodeći da je, između ostalog, bilo rasterivanja oblaka uoči značajnih državnih praznika. U to su se uverili, u vreme Olimpijade 1980. u Moskvi, žitelji oblasti koja se graniči s Moskovskom oblasti. U Samarskoj, Smoljenskoj i Pskovskoj oblasti dve sedmice lile su kiše, dok je u ruskoj prestonici sijalo sunce zbog Olimpijade.

U svetu danas postoje tri centra sposobna da utiču na vremenske prilike - u Norveškoj, SAD i Rusiji, navode ruski eksperti. O njihovim mogućnostima ispredaju se legende, ali se zna da, na primer, jaka radijacija uspeva da prekine radio-veze, izaziva uragane, oluje i čak ometanje sistema navođenja nuklearnih raketa.

(TANJUG)

Back