Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oni su upozoreni, a to sto nece da prihvate je njihova stvar, vido sam da su neki prvi put culi za Hrista (sta je stvarno i sta je uradio za nas) oni su culi i nemaju nikakvog izvinjenja sto nisu verovali.-
za mene nije uradio nista i ja ga razapela nisam a ti ako se osecaj duznim postuj ga koliko hoces bez da snapastvujes ljude po forumu ,neki od njih ti po godinama mogu roditelji biti i ti se sad nasao da im "ukazujes" na greh ..
meni tvoj hrist ne smeta ali ne razapinji mi ga pred oci jer ni ja tebi ne razapinjem ono u sta ja verujem ....
Sta vredi da mu pricas, vidis da mu je neko isprao mozak jos dok je sisao. Decko misli i da je sex greh i umesto da kao njegovi vrnjaci onanise na drugarice, stipka za guzu i hvata za sisice on pametuje o tome kako je lepo biti vernik i kako je to sloboda...
ovako ce i episkopu ogaditi religiju ..ali nece meni sex :-)

nase Sunce nema dovoljno veliku masu da postane supernova.... Crveni Dzin da, Supernova ne...
Slazem se, i ja sam tako citao o tome.

Jesi li? Divno...
Je l', načitani, a kada se lagano ohladi, mislim na crveni džin, šta onda postaje, a?
Jesi li? Divno...
Je l', načitani, a kada se lagano ohladi, mislim na crveni džin, šta onda postaje, a?
Već sam izneo podatak da suncu malo fali da bi imalo masu za pokretanje procesa pretvaranja u supernovu. Po kalkulacijama učenih glavonja, suncu treba 1,4 mase negoli je sada poseduje. Ebe je ono 0,4... što nije neostvarivo ako svojom gravitacijom smandrlja pokoju tamnu materiju (mada, kada je privuće više nije tamna, nego jasno definisana materija) ili neki slićan belaj (što će se dogoditi kada na qurtzu nokat izraste, ali nikad se ne zna, cvrcne pokoji gen pa valja grickalicom po gaćama pohoditi...![]()

preko 2000x veca od naseg Sunca sa mason 30-40x vecom, postace mozda supernova al jos nije sugurno 

Takodje da nase sunce pojede sve planete u nasem sistemu opet nece imati dovoljno da postane opotencijalna Supernova![]()
A lad ce da se desi da pojede planete, za koliko godina?

Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku Brzi Bravari Srbije.
Opet se vrtimo u krug, jerbo glavonje vele da mu treba 1,4 mase da bi postalo kandidat za Miss Supernova, a cenjeni član markons veli da treba (ne sumnjam da je proverio taj podatak pre iznošenja) 20 do 30 puta veća masa... sad , imamo situaciju suprotstavljenih mišljenja glavonja, na šta sam aludirao sa komentarom da astrofizika nije toliko egzaktna, ili mi ovde nismo postavili stvar kako treba. Dakle, u ćemu je štos?
A lad ce da se desi da pojede planete, za koliko godina?