Jason Voorhees
Početnik
- Poruka
- 7
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kaj god nastao si isto kao i mi i to ti pie u Bibliji kako, hteo ti to ili ne...
Kaj god nastao si isto kao i mi i to ti pie u Bibliji kako, hteo ti to ili ne...
Objasni mi kako je nastala prva celija? Ako znas kako izgleda i kakav je to mehanizam, da li je moguce da nesto takvo nastane slucajno i da se dalje razvija do organizama kakvih ima na zemlji u milijardama. Svi razliciti, svi savrseni na svoj nacin, i svi se razmnozavaju da bi vrsta opstala. Gde imas u prirodi i nasem okruzenju da nesto nastane samo od sebe. Tek tako. Da ozivi samo. A gde su biljke sa svojim plodovima, razne lekovite trave itd itd.Ma da bogolika bicaUmesto da prihvatis da nisi nastao iz incesta ti i dalje teras po svome....

Pise i u Enciklopedijama, znas one knjige od po 4-5kg sto nikada nisu uzeo u ruke...
Objasni mi kako je nastala prva celija? Ako znas kako izgleda i kakav je to mehanizam, da li je moguce da nesto takvo nastane slucajno i da se dalje razvija do organizama kakvih ima na zemlji u milijardama. Svi razliciti, svi savrseni na svoj nacin, i svi se razmnozavaju da bi vrsta opstala. Gde imas u prirodi i nasem okruzenju da nesto nastane samo od sebe. Tek tako. Da ozivi samo. A gde su biljke sa svojim plodovima, razne lekovite trave itd itd.
Kazes nastalo samo od sebe...
A Bibliju probaj da procitas, bilo bi dobro da razumes, mani se ateistickih floskula.
Ah da, tu je naravno i ceo univerzum.... Toliko nepregledno veliki, ogroman, velicanstven toliko da ga ne mozes sagledati i shvatiti gde se ti, mi, nalazimo.... Toliki sklad u enormnom prostoru... Ah da zaboravio sam da neki veruju da je nastao od sudara dve cestice.... Onoliko nepregledno prostranstvo.... Milijarde zvezda i planeta.... Samo od dve cestice.... Izracunali naucnici.... Da, da, njihove teorije su tako jasne i precizne i ocigledne da ne mozes da im ne verujes...
Uci se i po skolama to, da, da... Sve lepo objasnjeno... Sjajno.... Sve je nastalo slucajno.... Cak i tvoja dusa... Ako mislis da je imas.... A ti bese ne verujes u Tvorca, mozda nemas dusu, ili je imas a mislis da je nemas... Sta bi ti... Da si samo krv i meso i koske.... Skup hemijskih elemenata... Sta se onda nerviras i smaras ljude koji veruju u nesto u sta ti ne verujes? Zasto ti je to vazno? Niko ne moze da te natera da verujes, kao sto ti nikoga koji veruje ne mozes da ubedis u suprotno.....
zato, idi burazeru, putuj.... Sabiraj hemijske elemente i razmisljaj kako su se tako sklopili i zasto (sami od sebe)...
Primera imas za bezbroj zivota....![]()
Umjesto da prihvatis teoriju po kojoj su svi ljudi bogolika braca i sestre,ti prihvatas teoriju po kojoj su svi ljudi majmuni.
Citao sam ja i enciklopedije i Bibliju. Mnogo si ti bajo nacitan, samo na pogresnu stranuObjasni ti meni kako je nastao Bog bez one glupoti oduvek ga je bilo ili sta vec... Kako je on nastao, kako je stvorio Evu od rebra...?
Biljke sa svojim plodovima? Kakve to veze ima? PA nisu ljudi od pocetka zanli koje su biljke lekovite, cak ni sada nemaju poijma. Gledali su zivotinje i "ucili" sta one jedu, kada,....
Mani se ti religioznih dogmi i naricanja, procitaj enciklopediju...
kako znas koliki je univerzum, to je predpostavka ( njegova velicina ). NEki veruju da je Zemlju napravio Bog, da je ona centar univrzuma, ravna ploca... Prosto te tera da poverujes... I da vanzemaljci su demoni, samo ljudi postoje u tom oromnom univeruzmu, sve ostalo su djavoli koji zele da nas odvedu u pakao....
Sta bi ti ? Trazis utehu jer se plasis smrti, pa verujes u zagroban zivot, postojanje duse!!!! Kako da ne, budi dobar i icices u Raj al samo ako verujes u svemoguceg Boga, cak i ako se pokajes nakon sto si ubio milion ljudi, al ako si bio dobar, spasao trudnicu iz zapaljeog automobila i izvrsio carski rez i spasao dete al si bio nevernik, ides pravac u pakao... Sve to ima smisla...

Citao sam ja i enciklopedije i Bibliju. Mnogo si ti bajo nacitan, samo na pogresnu stranu
Ja ne mogu tebi da kazem kako je nastao Bog, bitno je da ti znas kako je nastao svemir
Nisi mi odgovorio na pitanja.... Zasto na pitanja odgovaras pitanjima? Jesu li te profesori tako naucili
uzgred, pogresio si temu... tema je da se pojacava zracenje sa sunca...
Sunce će definitivno spaliti zemlju i tu nema pomoći. To će se sasvim sigurno desiti.
Za jedno 4 milijarde godina, kad se pretvori u crvenog džina.

Pa da. Naučne činjenice su jako smešne, pogotovo kad se radi o "kraju sveta". Nije smešno kad podbunjivač, razapet po rimskom pravu, umre, vaskrsne iz mrtvih, fizički ode na nebo i obeća da će doći ponovo da uništi svet koji je on to jest njegov otac već jednom uništio i pritom obećao da nikad više neće to uraditi.![]()
Па хунги ,рекао си да познајеш Библију, није рако да ће уништити свет.
И рекао је да више никада неће поплавити свет...![]()

Prevarant. Uništiće ga vatrom. Naravno, pod uslovom da te bajke shvatimo ozbiljno.![]()
Nece unistiti svijet nego sataniste u njemu.Pravednici ce biti uzneseni na nebesa.
Razumem, razumem. Naravno, naravno...
A kad si počeo da razmišljaš na taj način?
Nece unistiti svijet nego sataniste u njemu.Pravednici ce biti uzneseni na nebesa.
Razumem, razumem. Naravno, naravno...
A kad si počeo da razmišljaš na taj način?
Kada sam upoznao ljude slicne tebi.
Aha, a stani. Prvo ce ih sve pobiti i onda one koje su bili dobri a nisu bili vernici poslati u pakao kao i ubice, manijake psihopate... Dok ce sve one kosu su slepo verovali poslati u raj, pa cak i manijake pod uslovom da su se pokajali... Uh, nije tebi lako....
Kada je jednom ostao sam sa babom koja je strasno religiozna i obecala mu da ce ga ako bude dobar Bog nagraditi ( morao je da spremi sobu ) i on je to uradio i kao nagradu donio Kinder jaje... tako je sve pocelo...

Aha, a stani. Prvo ce ih sve pobiti i onda one koje su bili dobri a nisu bili vernici poslati u pakao kao i ubice, manijake psihopate... Dok ce sve one kosu su slepo verovali poslati u raj, pa cak i manijake pod uslovom da su se pokajali... Uh, nije tebi lako....
A šta, ja sam zao?
S obzirom na to kakva "ucenja" promovises na forumu.....