HAARP

haarp utice na klimu...

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Postoji plan kojim se zeli zarad uspostavljanja novog svetskog poretka, ustanoviti jedna jedinstvena relgija koja bi vazila za ceo svet. U danasnjem vremenu gde imamo hriscane, muslimane, budiste , ateiste...itd. potpuno je nemoguce ostvariti ciljeve novog svetskog poretka, zato se uveliko sprema tkz. projekat Plavi zrak sa ciljem da se uniste sve postojece religije, a uspostavi jedna zajednicka.

On se sastoji iz vise faza a jedna od njih je i projekcija hologramskih slika ge bi se koristilo nebo iznad cele zemlje kao neka vrsta "bioskopskog platna"i gde bi se projektovale slike raznih bozanstava , šokirao svet i time se ostvarili njihovi ciljevi.
2307619494_32394bb889.jpg

Ta tema je velika...mislim da je ovde veoma lepo objasnjena:
https://sites.google.com/site/jungbookbeograd/nasa-projekat-plavi-zrak

E evo i jednog citata sa interneta.

Kako bi vi regovali na taj scenario...na tu predstavu?

Ja ne bih radio nista osim sto bih se zgrazavao nad ljudskom naivnoscu i gluposcu. Vazno im je da vide.... a kad im vladari sveta to i serviraju da konacno vide tog svog boga .. tu svoju projekciju autoriteta roditelja.. mogu zamisliti kako bi to izgledalo.
Nema veze sto ovako nesto pise u bibliji:

Nema veze. Vazno je da oni vide znake.
Takvi vernici, i atesti isto tako, nemaju gram pameti niti moci sudjenja , koji jedino sto poznaju jeste strah od autoriteta roditelja koga su projektvali u ono sto zovu "bog" i koji bi da vide .znake oko sebe u svetu koji je realan. Nije ni cudo sto ce biti nasamareni.

Pa eto sve ide na to što je od davnina napisano u Bibliji!
Šta god vi radili i pokušavali da uradite, taj Global nation i Global Language kao i Global Religion ce se sprovesti, samo kad pocnu sa cipovanjem, cipovi koji idu u desnu ruku ili u celo!
A tada ce biti progon Hriscana, i nazivace Hriscansku religiju, religijom mrznje, a sami su ti koji ce biti mrznja!

Postoji plan kojim se zeli zarad uspostavljanja novog svetskog poretka, ustanoviti jedna jedinstvena relgija koja bi vazila za ceo svet. U danasnjem vremenu gde imamo hriscane, muslimane, budiste , ateiste...itd. potpuno je nemoguce ostvariti ciljeve novog svetskog poretka, zato se uveliko sprema tkz. projekat Plavi zrak sa ciljem da se uniste sve postojece religije, a uspostavi jedna zajednicka.

On se sastoji iz vise faza a jedna od njih je i projekcija hologramskih slika ge bi se koristilo nebo iznad cele zemlje kao neka vrsta "bioskopskog platna"i gde bi se projektovale slike raznih bozanstava , šokirao svet i time se ostvarili njihovi ciljevi.
2307619494_32394bb889.jpg

Ta tema je velika...mislim da je ovde veoma lepo objasnjena:
https://sites.google.com/site/jungbookbeograd/nasa-projekat-plavi-zrak

E evo i jednog citata sa interneta.

Kako bi vi regovali na taj scenario...na tu predstavu?

Ja ne bih radio nista osim sto bih se zgrazavao nad ljudskom naivnoscu i gluposcu. Vazno im je da vide.... a kad im vladari sveta to i serviraju da konacno vide tog svog boga .. tu svoju projekciju autoriteta roditelja.. mogu zamisliti kako bi to izgledalo.
Nema veze sto ovako nesto pise u bibliji:

Nema veze. Vazno je da oni vide znake.
Takvi vernici, i atesti isto tako, nemaju gram pameti niti moci sudjenja , koji jedino sto poznaju jeste strah od autoriteta roditelja koga su projektvali u ono sto zovu "bog" i koji bi da vide .znake oko sebe u svetu koji je realan. Nije ni cudo sto ce biti nasamareni.

iskreno, potpuno mi je nezamislivo da se sve religije sliju u jednu; ma koliko da je moćna tehonlogija kojom se to čini.
Ljuid jednostavno imaju potrebu da prave razlike između sebe...

Da li bas Americka vlada (pogadjam da je Amerika) zeli svakog coveka u jedno religiju? Mozda oni bas su i pitali onog Kamper da to izmisli kako bi pridobili ljude.

Ja mislim da ce oni prvo da ukljuce HAARP-ove pa onda to na nebo.
Ako se treba vjerovati svemu sta pisu na forumu. :D

Sta vi mislite?

GENRALNA PROBA projekta plavi zrak izgleda da je bila u Africi 21 aprila. :think:

Uskoro predstava sleduje i ostalima. Konacno ce "vernici" i "ateisti" da vide vernici svoje projekcije a ateisti svoj "dokaz" ...jer to oni umeju.. da gledaju umesto da misle.

Kako uostalom nauka objasnjava ovu pojavu u Africi. Sta kazu skeptici..?

Poslednja izmena:
GENRALNA PROBA projekta plavi zrak izgleda da je bila u Africi 21 aprila. :think:

Uskoro predstava sleduje i ostalima. Konacno ce "vernici" i "ateisti" da vide vernici svoje projekcije a ateisti svoj "dokaz" ...jer to oni umeju.. da gledaju umesto da misle.

Kako uostalom nauka objasnjava ovu pojavu u Africi. Sta kazu skeptici..?

Проблем је што треба знати гледати и мислити. Чак та два могу бити синоними. Није то баш лако као што изгледа.

A sta mislite da Amrikanci iskoriste zaludjenost ovim sektaskim fazonima da ce sutra Isus da sidje na zemlju pa da onda to projektuju na nebo i ljudi pomisle d aje to stvarno? :lol: Sta mislite? :mrgreen:

У 18 часова до Земље стижу честице "неуобичајене ерупције на Сунцу" која се догодила јуче.

NASA: Neuobičajena erupcija na Suncu
Američka svemirska agencija NASA objavila je da se na Suncu dogodila "neubičajena" erupcija, koja bi mogla prouzrokovati određene smetnje u telekomunikacionim vezama na Zemlji tokom popodneva i večeri.
Kako prenosi američka televizija Foks njuz, erupcija se dogodila u utorak ujutu, navodeći da bi moglo da dođe do geomagnetske oluje umerenog intenziteta.
Procenjuje se da bi umerena geomagnetska oluja mogla da se oseti između 18 i 20 sati po srednjeevropskom vremenu.

Избегли смо замало.

Stručnjaci NASA-e su izračunali da, s obzirom da koronalna erupcija nije bila usmerena ka Zemlji, nećemo da osetimo posledice te erupcije, ali će nas blago "okrznuti" i napraviti aurore prilikom prolaska preko magnetnog polja Zemlje.

Постоји и снимак те ерупције

Ko zna mozdai jeste povezano... Jeste da tokom juna i jula ima dosta "oluja" pracenih grmljavinom i velikim brojem munja al nikad nisi 100% siguran... Mozda je lose vreme samo popomoglo :P

E a bas sam pre 3 dana za inat pogledao ponovo film Knowing koji ima slicu tematiku :P

Ko zna mozdai jeste povezano... Jeste da tokom juna i jula ima dosta "oluja" pracenih grmljavinom i velikim brojem munja al nikad nisi 100% siguran... Mozda je lose vreme samo popomoglo :P

E a bas sam pre 3 dana za inat pogledao ponovo film Knowing koji ima slicu tematiku :P
Pa jeste povezano. Suncev vetar ima velik uticaj na klimu zemlje. Da nas je udario head-on ne bi bilo katastrofe. Bilo bi vise oluja po svetu, i vise seizmicke aktivnosti.

Sta se zapravo desilo:

Jupiter Mars Venera i Merkur ), su dosli u poravnjanje sa suncem, od sazvezdja Riba i Kita ka BIKU u cijim se rogovima nalazi Sunce trenutno.

Eksplozija na suncu se desila 6.6.2011 ne nalazim tacan minut ali verovatno u 6 sati po americkom vremenu ;)

Ovde vidite prikaz sazvezdja iz tog momenta.
https://i.imgur.com/ksIoO.jpg

(Ovoje prikaz sazvezdja iz 21.5 kad je trebao da je kraj sveta i period kad su uhapsii Mladica.
https://i.imgur.com/UX9d9.png
Merkur Mars i Venera su bili sasvim neobicno blizu jedno drugom u sazvezdju glave Kita ispod Ovna i Riba. (Kit / Cetus morsko cudoviste iz grcke mitologje, ravno primordijalnoj boginji svemira Tiamat).

Early_Jun2011-planet_align.jpg

Od 2-4 Juna pomenute 4 planete su bile najpreciznije poravnate sa Suncem, tada je verovatno sa vanzemaljske baze Jupiterijanaca ispaljen galakticki projektil koji je u koaliciji sa Merkurijancima Marsovcima i Venerijancima dobio na zamahu i pogodio Sunce, ali to nije kraj njegove putanje, cilj ovog dalekometnog hipergalaktickog nuklearno suncem punjenog raketnog projektila je Saturn, koji ce biti pogodjen za nekoliko dana , s obzirom da se Saturn nalazi ovih meseci u sazvezdju Device. Saturn ce tim snaznim pogotkom biti pretvoren u Novo Sunce / Sina bogorodice Device. Lucifera brata Sunca.

Da li je ovo ispravna teorija.. to cemo videti, ali izvesno je da Iluminati i slicni manipulatori kosmickim kretnjama sprovode ocigledno neki astro ritualni scenario . Koji se potom preslikava na mikro nivou na zemlji.
Vidimo ovde vest od juce 8 Juna, gde je predstavljena olimpijska baklja, tacno u vreme kad je dan pre toga u Bika susedno sazvezdja Oriona zapaljeno sunce, Orion je covek koji drzi baklju. vidite sliku.

https://i.imgur.com/Um9AI.jpg

Ovo je https://i.imgur.com/HLkYy.png prikaz sazvezdja u vreme 9.11.2001 kad su sruseni tornjevi u Njujorku.
Saturn Mesec Jupiter Venera Sunce su bile ravnolinijski poravnate.
Na baklji Oriona bio je Mesec (kip slobode u NY- Diana boginja meseca), Jupiter je bio meta u Blizancima (tornjevi), a Saturn u rogovima Bika mesto ispaljivanja projektila, zasnovanog na teslinim oruzijima. Sad su uloge obrnute i Jupiter se sveti Saturnu pomocu sunca umesto meseca, sto moze da ukaze mnogo gore katastrofe na zemlji. Ili mozda ipak opet je pravac i meta Jupiter.

I Bin Laden i Mladic i kraljevsko vencanje Lady Kate i (the)Will-a su se desili dok je sunce bilo u dva stocna rogata sazvezdja Ovna i Bika, kao sto su i rogate krave izlozene u centru Beograda (Bel/Bullgrada). sazvezdje plejada je tamo gore.. pa kapiram da tajni vladari neke ritualne obrede i dimenzionalne kapije ka njima upravljaju.

Da dodam po nekom mom tumacenju astroloskih pojava, Merkur je jedna zla planetica ciji kontakt sa suncem izaziva negativna zapaljiva desavanja na zemlji, (12.6 ce biti iza sunca,) a kad bude u blizini zlog boga oca Saturna.. zajedno sa mesecem i venerom... desice se na zemlji neobicne pojave. a to je negde oko 28-30 septembra 2011, https://i.imgur.com/yUAPX.jpg dakle moguce je tada da se desi ta eksplozija na Saturnu, drugo sunce itd.
Samo mi je nejasno da li je Saturn trenutno u Devici ili je vec u Vagi kao sto nalazim u nekim sajtovima, i dokle ce trajati taj tranzit nejasno je... u ovom Stellarium programu slika ukazuje na Devicu do 2012 novembra, ali kao da je sve pomereno jedan znak unazad u astrologiji, sunce je sad u Biku.. a znak Blizanac je u horoskopu?!
https://i.imgur.com/v5Cnp.jpg

ovo je slika kako ce nebo izgledati 21 12 2012. sunce dakle negde izmedju zmijonose i strelca.

https://i.imgur.com/3G0BN.png

Sta se zapravo desilo:

Jupiter Mars Venera i Merkur ), su dosli u poravnjanje sa suncem, od sazvezdja Riba i Kita ka BIKU u cijim se rogovima nalazi Sunce trenutno.

Eksplozija na suncu se desila 6.6.2011 ne nalazim tacan minut ali verovatno u 6 sati po americkom vremenu ;)

Ovde vidite prikaz sazvezdja iz tog momenta.
https://i.imgur.com/ksIoO.jpg

(Ovoje prikaz sazvezdja iz 21.5 kad je trebao da je kraj sveta i period kad su uhapsii Mladica.
https://i.imgur.com/UX9d9.png
Merkur Mars i Venera su bili sasvim neobicno blizu jedno drugom u sazvezdju glave Kita ispod Ovna i Riba. (Kit / Cetus morsko cudoviste iz grcke mitologje, ravno primordijalnoj boginji svemira Tiamat).

Early_Jun2011-planet_align.jpg

Od 2-4 Juna pomenute 4 planete su bile najpreciznije poravnate sa Suncem, tada je verovatno sa vanzemaljske baze Jupiterijanaca ispaljen galakticki projektil koji je u koaliciji sa Merkurijancima Marsovcima i Venerijancima dobio na zamahu i pogodio Sunce, ali to nije kraj njegove putanje, cilj ovog dalekometnog hipergalaktickog nuklearno suncem punjenog raketnog projektila je Saturn, koji ce biti pogodjen za nekoliko dana , s obzirom da se Saturn nalazi ovih meseci u sazvezdju Device. Saturn ce tim snaznim pogotkom biti pretvoren u Novo Sunce / Sina bogorodice Device. Lucifera brata Sunca.

Da li je ovo ispravna teorija.. to cemo videti, ali izvesno je da Iluminati i slicni manipulatori kosmickim kretnjama sprovode ocigledno neki astro ritualni scenario . Koji se potom preslikava na mikro nivou na zemlji.
Vidimo ovde vest od juce 8 Juna, gde je predstavljena olimpijska baklja, tacno u vreme kad je dan pre toga u Bika susedno sazvezdja Oriona zapaljeno sunce, Orion je covek koji drzi baklju. vidite sliku.

https://i.imgur.com/Um9AI.jpg

Ovo je https://i.imgur.com/HLkYy.png prikaz sazvezdja u vreme 9.11.2001 kad su sruseni tornjevi u Njujorku.
Saturn Mesec Jupiter Venera Sunce su bile ravnolinijski poravnate.
Na baklji Oriona bio je Mesec (kip slobode u NY- Diana boginja meseca), Jupiter je bio meta u Blizancima (tornjevi), a Saturn u rogovima Bika mesto ispaljivanja projektila, zasnovanog na teslinim oruzijima. Sad su uloge obrnute i Jupiter se sveti Saturnu pomocu sunca umesto meseca, sto moze da ukaze mnogo gore katastrofe na zemlji. Ili mozda ipak opet je pravac i meta Jupiter.

dečko, je l' tebi dobro?

Merkur/Prometej/Hermes/Tot/Tito..Tito je bio MerKurac, setimo se stafetnih palica koje je primao 25 maja sa kojim je palio vatru sunca u znaku Bika i oriona. Tako da jesu ispaili
Zasto niko ne demolira taj muzej u vazduh vec jednom, nego se vracaju istim ritualima, jer svi svetski masonki saturnijanci (komunisti, politicari, crkva, vatikan. pagani rade zajedno na masovnoj manipulaciji uz pomoc merkuraca, titoista )

Markons, ja ne pricam o horoskopu, i ne zamenjuj teze samo da bi nesto napisao. I sa mojim nogama je sve u redu, ne vredjaj mi znak, Mi Jarcevi imamo bolje spoznaje kosmickih zbivanja u vezi Sunca i oca Saturna, s obzirom da Saturn vlada znakom, kao i Srbijom, tako da ja telepatski osecam kako iluminatski putnici kroz vreme prolaz kroz moje astralno vise ja, i transportuju se npr. iz BIA zgrade ili sa krova Beogradjanke i slicnih kapija na saturn i svemir radi manipulacije istorijom, osecam kako lete kosmosom i manipulisu dogadjima gore da bi se posle preslikali dole. Cak sta vise sumnjam da i ovaj www internet i sajt su upravljani sa te planete tako da malo ovog sto pisem dopire tamo gde treba medju zemljane.
Uglavnom, rekao sam sta sam imao na ovu temu sunca za sada.. nemam vise sta da dodam danas.

A da malo spustis sebe sa pjedastala? Ako sam rodjen 10. Januara, koji sam onda znak!!!

I opet, izadji, prosetaj, a ne sa ceo zivot trosis na povezivanje besmislenih stvari!!! Nego jedno piranje? Kada je Tito rodjen?

Back