HAARP

haarp utice na klimu...

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Lepo si to argumentovao, i ne sumnjam u tvoju iskrenu nameru. A sad da te pitam. . dal si nekad pomislio da nauka laze? Sta ako je nasem Suncu ostalo malo vremena? Ja za ovo poslednje nemam dokaze,ali cisto onako razmisljam.
Naravno, u prirodi je coveka da sumnja, ali imam neko sire znanje (posto me jako interesuje astronomija) o tome kako univerzum funkcionise (tj koliko mi znamo o istom) i meni to izgleda logicno. Neke stvari mozes dokazati i kod kuce prostim eksperimentima, i posle videti isto ponasanje materije i energije u dubokom svemiru. Takodje, verujem da se i ponesto skriva od nas, ali i to ce se vremenom otkriti.

moguce slucajnosti su moguce narocito otkada su ameri zabranili Izraelu bordovanje Irana i rekli da ce oni da srede stvar, sufisticiranim oruziem...Prvo kopjuteski virus za nuklearke sad slucajni zemljotres.....

Poslednja izmena:
haarp1.jpg

Trusno podrucje...ha ha..Paganko podforum hunor je na drugom mestu.....

hahahahaha :roll:
856
Dec. 22, Damghan, Iran: earthquake killed 200,000.
893
March 23, Ardabil, Iran: earthquake killed about 150,000 people.
1138
Aug. 9, Aleppo, Syria: deadly earthquake claimed lives of 230,000 people.

1727
Nov. 18, Tabriz, Iran: about 77,000 victims killed in deadly earthquake.

1978
Sept. 16, Tabas, Iran: earthquake destroyed city in eastern Iran, leaving 15,000 dead.

1990
June 21, northwest Iran: magnitude 7.7 earthquake destroyed cities and villages in Caspian Sea area. At least 50,000 dead, over 60,000 injured, and 400,000 homeless.

1997
May 12, northeast Iran: severe earthquake measuring 7.3 in magnitude left more than 1,500 people dead and at least 4,460 injured.

Ja sam nešto gladao davno na tv,da je Tesla zamislio mašinu za pravljenje zemljotresa,našli su neke crteže,možda ih je neko iskoristio...

tacno, uredjaj je bio velicine i oblika budilnika tako da je mogao da stane u dzep
navodno Tesla je u Njujorku prikacio uredjaj za neki stub i izazvao zemljotres, policija je odmah pokucala na njegova vrata posto je epicentar bio u blizini njegovog stana a on bio poznat kao cudak iz Menlo Parka...
naravno to su samo price...

Kako volim osobe koje nemaju pametnija poska nego ceo dan da provode na nekim underground firumima, gde je svaki clan popio svu pamet ovog sveta, sakupio ideje i tripove drugih, malo ih oblikovao, i onda dosao ovde da ubedjuje ljude kako su prirodne pojave, koje su se desavale milijardama godina, delo Amera...

mene samo nervira preterivanje,
znaci svaki zemljotres koji se desi u zemlji koja se ne mirise sa amerima je vestacki? ma ajte molim vas,
zasto zemljotres u kraljevu nije delo harpp a a onaj u iranu jeste
i napokon aj dajte bar nesto ,jednu trunku dokaza osim to sto su neprijatelji
ako budemo tako nastavili sve sto se desi u zemljama koje su u zategnutim odnosima sa amerima pa cak i prirodne katastrofe ce biti proglasene za americko tajno oruzije
i jos nesto zasto onda nisu napravili jaci zemljotres da im bar pricini neke ozbiljnije stete???

Pitanje je šta ti tražiš na tim forumima kad si tako siguran da nisu delo Amera ?

Koja tebe muka nagoni z:mrgreen:

A odakle tebi ideja da ja idem na takve forume??? Ovo je podforum Krstarice a stavljati zemljotres kao pojavu koja se desavala milijardama godina u nazad i za svaku poplavu, tajfun, cunami, zemljotres kriviti Amere je smesno...

Back