HAARP

haarp utice na klimu...

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Nece unistiti sve kao sto je to prikazano u klipu ('Knowing'). Scenario solarne oluje je ocigledno sasvim realan. Rezultat ce biti (ukoliko se ne otkrije na vreme) unistenje el mreze tako sto ce nastati kratak spoj u dalekovodima a to ce sprziti visoko-naponske transformatore. E sad, fora je sto se ti transformatori (koliko sam procitao) prave solo u Nemackoj po porudzbini te je zemlji poput SAD-a potrebno nekih 2 godine da uspostavi opet el.mrezu. Imajuci u obzir dobre odnose Srbije i Nemacke, jasno je kada bi Srbija mogla da ocekuje pristizanje narucenih transformatora (citaj nikad). Tako da bi se zivot vec posle 2 meseca radikalno izmenio u smislu da ljudi bez struje zaista nemaju sta da traze u gradovima i jedini 'spas' bi bilo selo. Vecina od nas po nestanku struje automatski po nestanku struje moze smatrati da je nezaposlen, a ta oformljena masa bi lako mogla da pocne da pravi sranje. Uglavnom, sta hocu da kazem, pre ce komsa da te ubije i otme ti hranu i gorivo da bi nahranio svoju decu nego sto ces umreti od izboja sunceve energije. Al krajnji rezultat ce biti isti...:)

A ovaj znači av i slični ne pomišljaju da dovedu u vezu izgradnju najvećeg elektromagnetnog suncobrana za odabrane u Cernu i najave razornih solarnih oluja..

Znači nije znači av ,nego znači muuuuu.

A ovaj znači av i slični ne pomišljaju da dovedu u vezu izgradnju najvećeg elektromagnetnog suncobrana za odabrane u Cernu i najave razornih solarnih oluja..

Znači nije znači av ,nego znači muuuuu.

A sta je onda tu suncevu oluju izazivalo pre?

Koliko sam shvatio, ne desava se prvi put i imajuci to u vidu, nema ni potrebe da se misli da nesto neprirodno izaziva nesto sto je ocigledno prirodno.

Kao bila 1859. ,mozda je ta mala beba naspram ove nadolazece.

Zapravo nije ni bitna jačina.Ako bude jaka kao ona iz 1859,štete će biti kao da je oluja bila 100 puta jača.Onda je uništilo telegrafske mreže u evropi i americi,i nije bilo nekih ozbiljnih posledica.Kada bi se danas desila ta ista,svet bi bio u haosu.Čitava planeta nema struju,prekinuts internet i telefonske veze,nema televizijskog i radio signala.To bi bio početak kraja.

I to u narednih par godina.

Aktivnost Sunca se naglo povecava i niko ne zna gde je tome kraj i da li ga ima.

Globalno podizanje temperature nije (iskljucivo) posledica ljudskog delovanja, vec nagle (i neocekivane) pojacane aktivnosti Sunca.

U prosloj godini dva puta su eksplozije na Suncu bile te snage da su naucnici mislili da ce eksplodirati.

koji bre naučnici, Rokfelerovi ili Rotčajldovi.....
to je njima cilj, da poseju paniku u narodu i onda ameri da reše stvar, i onda idemo na jednu svetsku vladu.

Planirana eksplozija na Jupiteru radi stvaranja drugog vestackog sunca bi mogla pre da ugrozi zemlju nego ovo sunce.
Jupiter je posle 50ak godina preksinoc bio najblizi Zemlji, http://www.huffingtonpost.com/2010/09/18/jupiter-making-closest-ap_n_722092.html
Ovo mora da su iskoristili nekako oni koji bi da ga pretvore u novo sunce.
U svakom slucaju blizina punog meseca i jupitera ima neki okultni ezoterijski znacaj???

Sto se tice Gamma zraka... i eksplozija, citao sam negde da je Betelgez u Orionu vec pukao.. samo treba da se manifesuje kroz brzinu svetlosti i ovde i zapali planetu.

A Gama zrak " bend" svira super muziku , i ima par anti NWO stvari.
A slika na albumu kao da govori nesto ili u vezi dva sunca, ili ukazuje na ove oci na nebu koje gledam nocas - mesec i "jupiter?"
http://www.metallibrary.ru/bands/discographies/images/gamma_ray/pictures/01_no_world_order.jpg

Ja sam cuo o tim teorijana da " zapale " Jupiter jos pre 7-8 godins. Navodno zvog ogromne koncentracije metana mozes da izazoves lancanu reakciju koja ce promeniti neki odnos mase i gravitacije i tako valjda zapoceticnu nuklearnu fuziju, sto su samo predpostavke. Zaboravljas da je u Jupiter vec zapucala kometa i napravila " oziljke " precniks Zemlje, a nista se nije dogodilo.

A zar Betelgez nije odavno postao crveni dzin? Tj koliko znam precnik te zvezde je valjda 800x veci od naseg Sunca. I valjda je postala Red Giant.

bas se zapitas o velicini :)

Poslednja izmena:
Gama zraka nece biti u nasem okruzenju, a sto se tice spaljivanja od strane sunca, ni toga nece biti... Uostalom, kontaktirajte nekog malo ucenijeg astronoma i sve ce vam objasniti, da ne ispadne da sam ja tu neki laik koji brblja...

Poslednja izmena:
To niko ne zna, ali nesto se da zakljuciti....

Jesi li ti gledao kada pada led kako temperatura naglo padne za desetak i vise stepeni?

Cim se led otopi - temperatura SKOCI za desetak i vise stepeni...

Dok je bilo mnogo leda na polovima - temberatura je bila niska (kao kada pada led).

A led na polovima (severnom) je pred potpunim otapanjem...Na juznom se isto topi naglo..

Pozari na celoj planeti gutaju MILIONE hektara sume koja je JEDINA ZASTITA...

STA OCEKIVATI KADA SE LED NA POLOVIMA OTKRAVI, A SUME BUDU DESETKOVANE?

A to ce se dogoditi U NAREDANIH 10 godina!

ili ce se mozda dogoditi za 2 godine 2012 sve je moguce od kad je na pomolu ova 2012 samo se nesto dogadja mislim na prirodne katastrofe i to xD :dash:

E liku samo da ti kazem nesta previse filmova gledas,i nevjeruj svemo sto NASA kaze npr ono za smak svijeta 2012 jedan dio NASE kaze da ce biti a jedni da nece tako suti mali.Pokazao si da vjerujes svemu na netu, :hahaha::hahaha:

Back