(H)armagedon

pa sad, ne znam sta bih radio sa vecnim zivotom...
ma ne radis ti sa njim nista, arijana pogresno uci, nego ili 'oces da postojis ili neces, a vecni zivot je u kontekstu vecnih vremena, svi koji postoje moraju ili da dobiju vecni zivot ili vecne muke... ili da budu nepostojeci, kao nemam pojma ko si, nikad nisam s tobom komunicirao, ne poznajem te prosto, kao alistera kraulija, koji ce on da se vaksrsava? ne treba ni za sta.

Ti iznosis laz o Bibliji koja je cela dokazana Bozja rec...
Verujes u te lazi i to te moze skupo kostati...
Hulis na Bozju rec time i na Boga to je opasno
ma, vazi, primljeno k znanju, ali ja bar ne sledim za laznim prorocima kao js
kako bude hriscanima koji su odbacivali lazno otkrivenje do 4. veka, neka bude i meni, a pise u mom potpisu mnogi cak svetitelji da su ga odbacivali, od jovana zlatoustog pa do raznih... tvoji jes rasel piramida ce da se meri sa njim? oce, malo sutra! hvalim Boga sto mi nece biti kao vama i vasem kolu koji ste lazno prorokovali upravo nastavljajuci se na lazno otkrivenje... plus, svakome sam izasao u susret i sve u vezi sa laznim otkrivenjem sam odgovorio, nemate opravdanja sto sledite za antihristom, jer je pisac laznog otkrivenja antrihrist... vide se i plodovi vasi, tj,. njegovi - vi ste njegovi plodovi

Poslednja izmena:
ma ne radis ti sa njim nista, arijana pogresno uci, nego ili 'oces da postojis ili neces, a vecni zivot je u kontekstu vecnih vremena, svi koji postoje moraju ili da dobiju vecni zivot ili vecne muke... ili da budu nepostojeci, kao nemam pojma ko si, nikad nisam s tobom komunicirao, ne poznajem te prosto, kao alistera kraulija, koji ce on da se vaksrsava? ne treba ni za sta.
Znam samo jednu stvar, ko god da je vaskrsao to jr bilo privremeno, ili se "uzneo" na nebo. Dakle, mrka kapa.
Niko od pomenutih ne moze da govori u svoje ime...

Znam samo jednu stvar, ko god da je vaskrsao to jr bilo privremeno, ili se "uzneo" na nebo. Dakle, mrka kapa.
Niko od pomenutih ne moze da govori u svoje ime...
svako bira sebi ucitelje, zalim slucaj, ali ti si zabludeo, ko je kriv ja ne znam

zasto mislis da je vaznesenje neka stvar, veca od vaskrsenja? ja tajnu vaznesenja znam, ali tajnu vakrsenja ne znam

Back