bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Pa cekaj, vaskrsne me da bi me opet ubio? Koja logika?kad je neko mrtav moze vaskrsnuti
a ne moze nakon unistenja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa cekaj, vaskrsne me da bi me opet ubio? Koja logika?kad je neko mrtav moze vaskrsnuti
a ne moze nakon unistenja
Ne nisi shvatioPa cekaj, vaskrsne me da bi me opet ubio? Koja logika?
Ok sad sam miran, a taman sam se uplasio da ce da me vaskrsne ČNe nisi shvatio
ko je unisten ili osudjen na unistenje nema mogucnosti vaskrsenja
Kao sto Biblija kaze to je druga smrt - unistenje
smrt iz koje nema vaskrsenja
Ako si radoznao a hejter oceOk sad sam miran, a taman sam se uplasio da ce da me vaskrsne Č![]()
A sta zna onaj koji umre da ce imati drugu smrtNe nisi shvatio
ko je unisten ili osudjen na unistenje nema mogucnosti vaskrsenja
Kao sto Biblija kaze to je druga smrt - unistenje
smrt iz koje nema vaskrsenja
Ne zna to je u Bozjim rukama.A sta zna onaj koji umre da ce imati drugu smrt
Ako si dobar covek dobices vaskrsenje hteo ti ne hteo...Ok sad sam miran, a taman sam se uplasio da ce da me vaskrsne Č![]()
I sta sad radio zlo spava ko beba kad umre i gde je tu pravdaNe zna to je u Bozjim rukama.
Da li ce Bog nekoga vaskrsnuti ili osuditi.
Neces jer ne verujesAko si dobar covek dobices vaskrsenje hteo ti ne hteo...
Bog je dobar, daje kisu i dobrima i zlima...I sta sad radio zlo spava ko beba kad umre i gde je tu pravda
To sto nece da vaskrsne nije ni verovao u te bajke..njemu glavno dobro ziveo.kako je hteo
Mislis bice po veriNeces jer ne verujes
Al.postuje izbor covekaBog je dobar, daje kisu i dobrima i zlima...
To je pravda zli nece dobiti vecni zivot.
Zato je i dosao na zemlju da nam vrati veru koju su izgubili eva i adam u rajuMislis bice po veri
Zli i ne veruju u vecni zivotBog je dobar, daje kisu i dobrima i zlima...
To je pravda zli nece dobiti vecni zivot.
Satanisti na primer isto veruju u vecnost...Zli i ne veruju u vecni zivot
Da veruju ne bi bili zlo
Sa njima u sta veruju ne mogu se bakcemSatanisti na primer isto veruju u vecnost...
Ne, beba postaje andjeo i ide pravo na nebo i postaje ti Andjeo Cuvar.I sta sad radio zlo spava ko beba kad umre i gde je tu pravda
To sto nece da vaskrsne nije ni verovao u te bajke..njemu glavno dobro ziveo.kako je hteo
To nije BiblijskiNe, beba postaje andjeo i ide pravo na nebo i postaje ti Andjeo Cuvar.
Pa tako funkcionisem. Kako drugacije da se utesim? Meni je svestenik rekao kad Bogu zatrebaju Andjeli da uzme bebe.To nije Biblijski
da nemas nekog drugog da ponudis umesto sebe? koga, mislim kakav je u odnosu na tebe?Ok sad sam miran, a taman sam se uplasio da ce da me vaskrsne Č![]()
pa sad, ne znam sta bih radio sa vecnim zivotom...da nemas nekog drugog da ponudis umesto sebe? koga, mislim kakav je u odnosu na tebe?
ne kazem da moraju svi da vaksrsnu, jer i nece, to je arijana u pravu, ali ko hoce?
a sto inace ti neces, nemas nikakve nade za vecnim zivotom? za oprostajem itd?
ma ne radis ti sa njim nista, arijana pogresno uci, nego ili 'oces da postojis ili neces, a vecni zivot je u kontekstu vecnih vremena, svi koji postoje moraju ili da dobiju vecni zivot ili vecne muke... ili da budu nepostojeci, kao nemam pojma ko si, nikad nisam s tobom komunicirao, ne poznajem te prosto, kao alistera kraulija, koji ce on da se vaksrsava? ne treba ni za sta.pa sad, ne znam sta bih radio sa vecnim zivotom...
ma, vazi, primljeno k znanju, ali ja bar ne sledim za laznim prorocima kao jsTi iznosis laz o Bibliji koja je cela dokazana Bozja rec...
Verujes u te lazi i to te moze skupo kostati...
Hulis na Bozju rec time i na Boga to je opasno
Znam samo jednu stvar, ko god da je vaskrsao to jr bilo privremeno, ili se "uzneo" na nebo. Dakle, mrka kapa.ma ne radis ti sa njim nista, arijana pogresno uci, nego ili 'oces da postojis ili neces, a vecni zivot je u kontekstu vecnih vremena, svi koji postoje moraju ili da dobiju vecni zivot ili vecne muke... ili da budu nepostojeci, kao nemam pojma ko si, nikad nisam s tobom komunicirao, ne poznajem te prosto, kao alistera kraulija, koji ce on da se vaksrsava? ne treba ni za sta.
svako bira sebi ucitelje, zalim slucaj, ali ti si zabludeo, ko je kriv ja ne znamZnam samo jednu stvar, ko god da je vaskrsao to jr bilo privremeno, ili se "uzneo" na nebo. Dakle, mrka kapa.
Niko od pomenutih ne moze da govori u svoje ime...