- Poruka
- 142
Ptedstoji nam ono sto je proreceno u Otkrivenju jer se ispunjenje toga odnosi na nase vreme
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
armagedon nije onakav rat kako ga vide ljudi.....megido nije gora ali jeste u Izraelu.... u megidu je Solomon imao svoje stale...ali u megidu je neka vrsta granice ,,tu su se cekale vojske koje idu na jevreje .... inace u Otkrovenju 16 spominje se HARMAGEDON:::A to znaci GORA MEGIDO,,,,, problem je sto megido nije gora ili planina,,,,,,Biblijska knjiga Otkrivenje spominje Armagedon
a iz stihova vidimo da je to Bozji Rat
koji ce Bog zajedno sa svojim andjelima povesti protiv njegovih neprijatelja
Tako da ce u Armagedonu Bog unistiti sve zle...
a pravednike ce sacuvati za vecnost...
Otkrivenje 16
14 To su izjave nadahnute od demonâ koje čine čuda i odlaze kraljevima celog sveta,*
da ih sakupe za rat koji će se dogoditi na veliki dan Boga Svemoćnog.
16 I sakupili su ih na mesto koje se na hebrejskom zove Har-Magedon.
U proslosti je na tom mestu bio rat a u buducnosti ce se voditi na celoj Zemlji...
Armagedon oznacava Bozji Rat.
da u proslosti je bio rat na Megiduarmagedon nije onakav rat kako ga vide ljudi.....megido nije gora ali jeste u Izraelu.... u megidu je Solomon imao svoje stale...ali u megidu je neka vrsta granice ,,tu su se cekale vojske koje idu na jevreje .... inace u Otkrovenju 16 spominje se HARMAGEDON:::A to znaci GORA MEGIDO,,,,, problem je sto megido nije gora ili planina,,,,,,
ali BOG kaze GORA:::::: ako malo potrazimo u bibliji i razmislimo zasto Bog kaze Gora,,,, jedna velika bitka koju je BOG dobio nad sotonom odigrala se u blizini MEGIDA ,,,a to je ucinio PROROK ILIJA na gori KARMIL; jedino se ta gora vidi iz megida,,,
znaci BOG pogseca ljude kako je ILIJA PROROK ubio SAM 400 jezeveljinih vracara i 400 sluzbenika sotoni... ta borba je bila pokazivanja delovanja BOGA I DELOVANJA sotone i njegovih palih andjela...
u otkrivenju BOG KAZE ... ljudi ce se morati boriti za svoje duse ,,,,,jer ce sotona pokusati da povuce sve za sobom ....ali ce ipak BOG u jednom trenutku poceti da pokazuje svoju snagu i moc...
I ostaje zlatna milijarde i kolko vidim nije dxabe krenulo orivikavanje na vestacku hranu.Kao satro brinu za zivotinje i planetu.A ustvari to ce zlatni ljudi i da jedu.da u proslosti je bio rat na Megidu
u buducnosti Bozji rat obuhvata celu planetu Zemlju
jer se Bog obracunava sa svim zlom...
Zar mislis da ce Bog dopustiti da ljudi sprovedu tu agendu?I ostaje zlatna milijarde i kolko vidim nije dxabe krenulo orivikavanje na vestacku hranu.Kao satro brinu za zivotinje i planetu.A ustvari to ce zlatni ljudi i da jedu.
Svasta je on dopustio tako da ni to nije iskljuceno ne mesa se u izbor coveka.Zar mislis da ce Bog dopustiti da ljudi sprovedu tu agendu?
Zato ce i biti Armagedon
Ne mesa se do Armagedona.Svasta je on dopustio tako da ni to nije iskljuceno ne mesa se u izbor coveka.
Dobro ja mislim da ce navijati za jednu stranu al da pruzi prst nece ama bas nikome.Ne mesa se do Armagedona.
Zamisli da se nadas da ce on doci a oni drugi tuku li tuku.Pa gotov si jbt.Bez uraaa nista.Dobro ja mislim da ce navijati za jednu stranu al da pruzi prst nece ama bas nikome.
Kratko...Koliko dugo će trajati taj rat?![]()
armegodonite cu satrti, tesko si ga vama, vec vas zabranjuju, bicete prosto oplevljeni, kao korov i strnjika, po bibliji, a ne da cete da glumite skakavce, heheNe mesa se do Armagedona.
pa ne bi mene slao da satrem armagedon, najvecu laz u 2 milenijumu - lazno otkrivenje, od laznog jovana - naravno da se ne mesa, mene je poslao da vam satrem lazno prorostvo, ionako niko vec i ne veruje vasim naknadnim laznim prorocima, ako cemo posteno - samo da ja satrem uzrok, odakle ste crpli inspiraciju, a to je jovanovo lazno otkrivenje - po plodovima smo poznali da je lazno, a plodovi ste i vi.Ne mesa se do Armagedona.
mislis tesko tebi, tesko si ga vama,
Ti iznosis laz o Bibliji koja je cela dokazana Bozja rec...jovanovo lazno otkrivenje -
Kako opasno? Mozda ako te neki covek klepi po glavi, inace Bog nece....Hulis na Bozju rec time i na Boga to je opasno
kak kakoKako opasno? Mozda ako te neki covek klepi po glavi, inace Bog nece....
Ne moze da te unisti kad si mrtav.kak kako
Bog ce Bozje neprijatelje - tu spadaju i oni sto hulke na Boga unistiti u Armegedonu.
MozeNe moze da te unisti kad si mrtav.
kako? mrtav si, nema te?
kad je neko mrtav moze vaskrsnutikako? mrtav si, nema te?