(H)armagedon

Biblijska knjiga Otkrivenje spominje Armagedon
a iz stihova vidimo da je to Bozji Rat
koji ce Bog zajedno sa svojim andjelima povesti protiv njegovih neprijatelja
Tako da ce u Armagedonu Bog unistiti sve zle...
a pravednike ce sacuvati za vecnost...

Otkrivenje 16
14 To su izjave nadahnute od demonâ koje čine čuda i odlaze kraljevima celog sveta,*
da ih sakupe za rat koji će se dogoditi na veliki dan Boga Svemoćnog.
16 I sakupili su ih na mesto koje se na hebrejskom zove Har-Magedon.

U proslosti je na tom mestu bio rat a u buducnosti ce se voditi na celoj Zemlji...
Armagedon oznacava Bozji Rat.
armagedon nije onakav rat kako ga vide ljudi.....megido nije gora ali jeste u Izraelu.... u megidu je Solomon imao svoje stale...ali u megidu je neka vrsta granice ,,tu su se cekale vojske koje idu na jevreje .... inace u Otkrovenju 16 spominje se HARMAGEDON:::A to znaci GORA MEGIDO,,,,, problem je sto megido nije gora ili planina,,,,,,
ali BOG kaze GORA:::::: ako malo potrazimo u bibliji i razmislimo zasto Bog kaze Gora,,,, jedna velika bitka koju je BOG dobio nad sotonom odigrala se u blizini MEGIDA ,,,a to je ucinio PROROK ILIJA na gori KARMIL; jedino se ta gora vidi iz megida,,,
znaci BOG pogseca ljude kako je ILIJA PROROK ubio SAM 400 jezeveljinih vracara i 400 sluzbenika sotoni... ta borba je bila pokazivanja delovanja BOGA I DELOVANJA sotone i njegovih palih andjela...
u otkrivenju BOG KAZE ... ljudi ce se morati boriti za svoje duse ,,,,,jer ce sotona pokusati da povuce sve za sobom ....ali ce ipak BOG u jednom trenutku poceti da pokazuje svoju snagu i moc...

armagedon nije onakav rat kako ga vide ljudi.....megido nije gora ali jeste u Izraelu.... u megidu je Solomon imao svoje stale...ali u megidu je neka vrsta granice ,,tu su se cekale vojske koje idu na jevreje .... inace u Otkrovenju 16 spominje se HARMAGEDON:::A to znaci GORA MEGIDO,,,,, problem je sto megido nije gora ili planina,,,,,,
ali BOG kaze GORA:::::: ako malo potrazimo u bibliji i razmislimo zasto Bog kaze Gora,,,, jedna velika bitka koju je BOG dobio nad sotonom odigrala se u blizini MEGIDA ,,,a to je ucinio PROROK ILIJA na gori KARMIL; jedino se ta gora vidi iz megida,,,
znaci BOG pogseca ljude kako je ILIJA PROROK ubio SAM 400 jezeveljinih vracara i 400 sluzbenika sotoni... ta borba je bila pokazivanja delovanja BOGA I DELOVANJA sotone i njegovih palih andjela...
u otkrivenju BOG KAZE ... ljudi ce se morati boriti za svoje duse ,,,,,jer ce sotona pokusati da povuce sve za sobom ....ali ce ipak BOG u jednom trenutku poceti da pokazuje svoju snagu i moc...
da u proslosti je bio rat na Megidu
u buducnosti Bozji rat obuhvata celu planetu Zemlju

jer se Bog obracunava sa svim zlom...

armegedon je laz [vidi moj potpis], ali nije problem, isceniracemo ga, na har-makedoniji, samo polako, dok zakuvamo, ima da presedne svim sektasima koji su verovali u laz, otkrivenje - evo ako vam ga ne izbijemo iz glava sada, necemo nikad, samo se cuvajte zracenja, ... ma necete se sacuvati, ko vas sljivi... ja skoro 2000 godina cekam ovo sada, ako lazno otkrtvenje opstane posle mene, ja sam PORAZEN... a ratnik mog kalibra se nije rodio posle mene, a kamoli pre mene, jer ja sam ADAM prvi covek, nema coveka koga se ja bojim, a ni andjeli nisu poceli da padaju dok ja nisam zaratio sa njima

armagedoin i lazno OTKRIVENJE nema sansi da opstane, pa ne znam sta ce da kosta da se ono porazi, ali opstati nece

Poslednja izmena:
Ne mesa se do Armagedona.
pa ne bi mene slao da satrem armagedon, najvecu laz u 2 milenijumu - lazno otkrivenje, od laznog jovana - naravno da se ne mesa, mene je poslao da vam satrem lazno prorostvo, ionako niko vec i ne veruje vasim naknadnim laznim prorocima, ako cemo posteno - samo da ja satrem uzrok, odakle ste crpli inspiraciju, a to je jovanovo lazno otkrivenje - po plodovima smo poznali da je lazno, a plodovi ste i vi.

ja adam sam cu da vam satrem, a vas ce posle drzave da razveju kao plevu, kao rusija, moci cete da se slikate i sa raselom i sa ostalim ludama!

Back