chokolada
Iskusan
- Poruka
- 5.251

Mogu samo da zamislim. Da li se to TEBI desilo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne,to je bilo u novinama pre par godinachokolada:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mogu samo da zamislim. Da li se to TEBI desilo?
bundeva:bojim se da ga je pregrizla do kraja kad je dobila tiganjom po tintari :?
bundeva:bojim se da ga je pregrizla do kraja kad je dobila tiganjom po tintari :?
Ajde, ajde... :wink:Ana-Marija:![]()
![]()
Znam za josh jednu takvu prichicu,ali necu ovom prilikom da je ispricham :wink:
Ok...chokolada:Ajde, ajde... :wink:Ana-Marija:![]()
![]()
Znam za josh jednu takvu prichicu,ali necu ovom prilikom da je ispricham :wink:
Ana-Marija:Ok...
Dakle...Zeni se pokvarila sudopera i zamolila je muza da sredi neku cev ispod,dok ona bude kafenisala kod komshike...
Proba on da popravi,ali kad je video da ne ume-pozove majstora i ode do kladionice da uplati tiket...
Zena se vraca od komshinice i misleci da je njen muz ispod sudopere,pridje i u'vati ga za yaya!
Majstor,iznenadjen,cimne se i odvali glavu o cev...
Zena pozove hitnu,poshto se majstor onesvestio od siline udarca...Kad je doshao svesti i dok ga je ekipa ambulantne na nosilima iznosila iz zgrade,pitali su ga shta se desilo...On im je isprichao,a ovi su pocheli da se smeju i ispuste choveka koji se potom kotrljao desetak stepenika...
Ni kriv ni duzan,chovek je zavrshio sa prelomom rebra,ruke i potresom mozga...
bundeva:kad nema jaja ko saban saulic
Ana-Marija:Ha!Ne kaze se tek onako "nikad ne reci nikad"... :? Pre pola sata mi je "frajer" napunio usta!Ana-Marija:Spermu sam liznula par puta,ali nikad je ne bih progutala ili punila usta njom...Bljax![]()
Da ste samo videli taj osmeh zadovoljstva na njegovom licu!!!A tek da ste videli moj izraz lica-overili biste!!!Malo je falilo da povratim!
![]()
![]()
![]()
glok:Ne! Gloktanje je zvuk koji ti napraviš kada naletiš na dlaku.mr. I:gutanje je isto što GLOKtanje, zar ne![]()
:shock: :shock: :shock:bombona:Ne trebas nikog nista da pitas,ako se TEBI to svidja,onda to i radi.Normalno je dokle god je tebi ok,pusti drugarice.A stetno nije,zdravo je![]()
Sta je?mario80::shock: :shock: :shock:bombona:Ne trebas nikog nista da pitas,ako se TEBI to svidja,onda to i radi.Normalno je dokle god je tebi ok,pusti drugarice.A stetno nije,zdravo je![]()