zavodljiva1976
Domaćin
- Poruka
- 3.038
Devilishgirl:Dobro bukvalisto, pusenje je veridba![]()
Neee,bolje kao neka vrsta predbracnog ugovora... :wink:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Devilishgirl:Dobro bukvalisto, pusenje je veridba![]()
samo ti sishi...dobro je to i za ten...belancevine...a kako stvari stoje...ma videces kad se navadis. 8)NoNameGirl:Imam skoro 19 godina i letos sam to prvi put uradila svom decku i zakljucila da volim. Medjutim neke drugarice mi kazu da je to stetno, a neke da im se gadi.
Kakvo je vase iskustvo i koga uopste o tome da pitam?
tanjica:gutanje sperme moze biti stetno. ako je sperma bilo cime zarazena - hivom, hepatitisom ili necim drugim, i dodje u kontakt sa sluzokozom, koja je jako cesto puna malih ranica, a sluzokozu imas i na polnim organima i u ustima, mogucnost zaraze postoji! budi svesna toga!
svakih 30 sekundi se na svetu zarazi hiv-om jedna osoba! nemojte to smetati sa uma!
Cekaj, cekaj... Ti si malo previse opustena ovde... :? Nemojmo zalaziti u krajnosti...zavodljiva1976:Ako pocnes tako da razmisljas,onda je rizicno i uci u autobus i uhvatiti se za sipku,ako se pre tebe drzao neki zarazen HIV-om,a ti imas ranu na ruci jer si se prethodnog dana isekla u kuhinji na noz,pa ti rana nije u potpunosti zarasla kako treba.Slazem se da treba biti oprezan kad su takve stvari u pitanju,ali ljudi..NEMOJMO PRETERIVATI![]()
Da HIV moze tako lako da se prenese,ne bi bilo coveka na svetu koji ne bi bio zarazen.
Da li znas da je hlorovodonicna kiselina(zeludacna kiselina)jedina koja moze da ubije HIV virus,HCV i ostale viruse?
Snezna_kraljica:Cekaj, cekaj... Ti si malo previse opustena ovde... :? Nemojmo zalaziti u krajnosti...zavodljiva1976:Ako pocnes tako da razmisljas,onda je rizicno i uci u autobus i uhvatiti se za sipku,ako se pre tebe drzao neki zarazen HIV-om,a ti imas ranu na ruci jer si se prethodnog dana isekla u kuhinji na noz,pa ti rana nije u potpunosti zarasla kako treba.Slazem se da treba biti oprezan kad su takve stvari u pitanju,ali ljudi..NEMOJMO PRETERIVATI![]()
Da HIV moze tako lako da se prenese,ne bi bilo coveka na svetu koji ne bi bio zarazen.
Da li znas da je hlorovodonicna kiselina(zeludacna kiselina)jedina koja moze da ubije HIV virus,HCV i ostale viruse?
Koliko se secam, opasnost da se zarazis HIV-om je ista kod vaginalnog i kod oralnog sexa (ako ne i veca kod oralnog?), tako da... Bolje se sa sumnjivim osobama ne petljati.
I... Najbolje je koristiti kondom sa ukusom jagode![]()
![]()
tanjica:poredjenje sipke u autobusu i gutanja sperme nije na mestu. u ustima, grlu i zdrelu je sluzokoza. hlorovodonicna kiselina je u zeludcu, i hvala bogu, ne dolazi u gornje delove tela.
verovatnoca nije veca kod oralnog nego kod vaginalnog seksa, ali je ista.
i nije mi jasno sta znaci biti oprezan- odakle iko moze da zna da li je druga osoba inficirana? to se ne vidi, ne oseca i sam covek najcesce ne zna, dok ne postane kasno i vec se razboli! ne treba biti paranoican, ali ovo je realnost. teba brinuti o sebi, niko drugi nece to uraditi umesto vas. a u igri je zdravlje i zivot. pa vi odlucite.
Probali, naravno, samo nece svi da priznaju. Jos nesto....ako nekoga volite, nije vam nista gadno, to je deo tvog voljenog bica prema tome ne vidim zasto bi se gadili nekoga koga volite. Dakle...samo gutajte, pruzate nam nevidjeno zadovoljstvo.aisha:Pa dobro sta bi sad....hocemo li mi doznati jel neki muskarac probao svoju spermu![]()
??
Ako vec oni nece da kazu, ajte vi cure![]()
![]()
...
Sigurno ste sve raznoraznim trikovima, kao i ja, pokusavale da ih privolite :wink:![]()
I koji su im odgovori, tj. opravdanja![]()
![]()
Moj me samo odguruje kad hocu da ga poljubim....hahaha.....i slozi onu facu - ma `ajde, znas koliko to mrzim..... hahaha.... i sve vrti glavom kao no no.... i ja uvek puknem od smeha![]()
![]()
![]()
![]()
!!!!
sale1504:meni se vi speromopije gadite,a jeli jel neka od vas probala i sa zivotinjama i to isto radite video sam isecke na kojima vas i konji tusiraju po ustima... fuj odvratne ste
tema je tipican primer njegoseve recenice sve su zene qurve izvini majko i ti si zenskozavodljiva1976:sale1504:meni se vi speromopije gadite,a jeli jel neka od vas probala i sa zivotinjama i to isto radite video sam isecke na kojima vas i konji tusiraju po ustima... fuj odvratne ste
Pa zar se nisi prepoznao u tim iseccima....![]()
sale1504:tema je tipican primer njegoseve recenice sve su zene qurve izvini majko i ti si zenskozavodljiva1976:sale1504:meni se vi speromopije gadite,a jeli jel neka od vas probala i sa zivotinjama i to isto radite video sam isecke na kojima vas i konji tusiraju po ustima... fuj odvratne ste
Pa zar se nisi prepoznao u tim iseccima....![]()
:shock:sale1504:meni se vi speromopije gadite,a jeli jel neka od vas probala i sa zivotinjama i to isto radite video sam isecke na kojima vas i konji tusiraju po ustima... fuj odvratne ste
mr. I:nešto se pitam, kad gutate da li se gadite kad naletite da dlaku?
(možda je neko već pitao, but nevermind)
Nesi:mr. I:nešto se pitam, kad gutate da li se gadite kad naletite da dlaku?
(možda je neko već pitao, but nevermind)
![]()
![]()
FUJ !
Groucho Marx:Lady Scorpio:Devojko ne ponasaj se kao krava i neveruj laicima.
E, sto volim koleginice skorpione... I jos kad kazu ono sto ja mislim:wink:
Viđu Saleta moralistu, tek počeo, pa odma' na "Lj&S"! Kako se nisi prevario da prvo vidiš šta se dešava na "Dom i porodica" ili "Društvene nauke" nego prve postove pravo na "Gutanje sperme".sale1504:tema je tipican primer njegoseve recenice sve su zene qurve izvini majko i ti si zensko
glok:Viđu Saleta moralistu, tek počeo, pa odma' na "Lj&S"! Kako se nisi prevario da prvo vidiš šta se dešava na "Dom i porodica" ili "Društvene nauke" nego prve postove pravo na "Gutanje sperme".sale1504:tema je tipican primer njegoseve recenice sve su zene qurve izvini majko i ti si zensko![]()
Ne! Gloktanje je zvuk koji ti napraviš kada naletiš na dlaku.mr. I:glok:Viđu Saleta moralistu, tek počeo, pa odma' na "Lj&S"! Kako se nisi prevario da prvo vidiš šta se dešava na "Dom i porodica" ili "Društvene nauke" nego prve postove pravo na "Gutanje sperme".sale1504:tema je tipican primer njegoseve recenice sve su zene qurve izvini majko i ti si zensko![]()
gutanje je isto što GLOKtanje, zar ne![]()