Apostol_Black_Boris
Zainteresovan član
- Poruka
- 198
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e, dilulere...glok:Ne! Gloktanje je zvuk koji ti napraviš kada naletiš na dlaku.mr. I:glok:Viđu Saleta moralistu, tek počeo, pa odma' na "Lj&S"! Kako se nisi prevario da prvo vidiš šta se dešava na "Dom i porodica" ili "Društvene nauke" nego prve postove pravo na "Gutanje sperme".sale1504:tema je tipican primer njegoseve recenice sve su zene qurve izvini majko i ti si zensko![]()
gutanje je isto što GLOKtanje, zar ne![]()
glok:Ne! Gloktanje je zvuk koji ti napraviš kada naletiš na dlaku.mr. I:glok:Viđu Saleta moralistu, tek počeo, pa odma' na "Lj&S"! Kako se nisi prevario da prvo vidiš šta se dešava na "Dom i porodica" ili "Društvene nauke" nego prve postove pravo na "Gutanje sperme".sale1504:tema je tipican primer njegoseve recenice sve su zene qurve izvini majko i ti si zensko![]()
gutanje je isto što GLOKtanje, zar ne![]()
mr. I:nešto se pitam, kad gutate da li se gadite kad naletite da dlaku?
(možda je neko već pitao, but nevermind)
zavodljiva1976:mr. I:nešto se pitam, kad gutate da li se gadite kad naletite da dlaku?
(možda je neko već pitao, but nevermind)
:shock: Pa kako bre da se gadimo dlaka...![]()
![]()
![]()
Kad krene sperma,krecu i dlake...inace,dlake krenu zajedno sa spermom od prevelike erekcije..![]()
Nisi to znao![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mario80:je'l brije neko jaja ovde a?![]()
![]()
![]()
primetio sam da se mrste kad je cupava situacija...dok kad je obrijano, sa zadovoljstvom navale kao na sladoled... 8)zavodljiva1976:mario80:je'l brije neko jaja ovde a?![]()
![]()
![]()
Ma jooooook...![]()
![]()
![]()
![]()
Kada gutamo,gutamo i jaja sa sve dlakama....
Nemate pojma kakav je to FEELING... 8)
mario80:primetio sam da se mrste kad je cupava situacija...dok kad je obrijano, sa zadovoljstvom navale kao na sladoled... 8)zavodljiva1976:mario80:je'l brije neko jaja ovde a?![]()
![]()
![]()
Ma jooooook...![]()
![]()
![]()
![]()
Kada gutamo,gutamo i jaja sa sve dlakama....
Nemate pojma kakav je to FEELING... 8)
Sad si se skroz pogubio u onomatopejama. GlokTanje, gloNJanje, groktanje... Dogovori se koje zvukove ispuštaš.[/b]mr. I:ne GLOK ja kad naletim na dlaku uzviknem JIIIIPIIIII! samo što to spada pod temu "LIZANJE P.CE", a ne pod "GLOKNJANJE SPERME"
Ha!Ne kaze se tek onako "nikad ne reci nikad"... :? Pre pola sata mi je "frajer" napunio usta!Ana-Marija:Spermu sam liznula par puta,ali nikad je ne bih progutala ili punila usta njom...Bljax![]()
Dezinfikovano! 8)bundeva:a uzmi sad casu vode i malo sode bikarbone i dobro se izgrgotji...gllll...glllll
Mogu samo da zamislim, ja bih ga ubila. :xAna-Marija:Ha!Ne kaze se tek onako "nikad ne reci nikad"... :? Pre pola sata mi je "frajer" napunio usta!Da ste samo videli taj osmeh zadovoljstva na njegovom licu!!!A tek da ste videli moj izraz lica-overili biste!!!Malo je falilo da povratim!
![]()
![]()
![]()
Napakosticu mu na "fin" nachin... 8)chokolada:Mogu samo da zamislim, ja bih ga ubila. :xAna-Marija:Ha!Ne kaze se tek onako "nikad ne reci nikad"... :? Pre pola sata mi je "frajer" napunio usta!Da ste samo videli taj osmeh zadovoljstva na njegovom licu!!!A tek da ste videli moj izraz lica-overili biste!!!Malo je falilo da povratim!
![]()
![]()
![]()
Sacekaj, je li on tebi "nenajavljeno" u usta? :shock: :shock: :shock:Ana-Marija:Napakosticu mu na "fin" nachin... 8)
Joj shto volim kad sam zloca8)
Bash takochokolada:Sacekaj, je li on tebi "nenajavljeno" u usta? :shock: :shock: :shock:Ana-Marija:Napakosticu mu na "fin" nachin... 8)
Joj shto volim kad sam zloca8)
bundeva:sto nisi ugrizla kretena![]()
Nije to fazon...Bicu prosta,pa cu reci da sam ga samo odgurnula i da je "jadnichak" isflekao duxericu koja koshta oko 150 euricachokolada:bundeva:sto nisi ugrizla kretena![]()
![]()
![]()
![]()
Ne stvarno mogla si ili si mogla da ga poljubis ili da mu pljunes sve to u lice.![]()
Bas sam zlobna.![]()