Gutanje sperme?

• Začetnik teme Začetnik teme NoNameGirl
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
chokolada:
Ana-Marija:
:lol: :lol: :lol: Znam za josh jednu takvu prichicu,ali necu ovom prilikom da je ispricham :wink:
Ajde, ajde... :wink:
Ok...
Dakle...Zeni se pokvarila sudopera i zamolila je muza da sredi neku cev ispod,dok ona bude kafenisala kod komshike...
Proba on da popravi,ali kad je video da ne ume-pozove majstora i ode do kladionice da uplati tiket...
Zena se vraca od komshinice i misleci da je njen muz ispod sudopere,pridje i u'vati ga za yaya!
Majstor,iznenadjen,cimne se i odvali glavu o cev...
Zena pozove hitnu,poshto se majstor onesvestio od siline udarca...Kad je doshao svesti i dok ga je ekipa ambulantne na nosilima iznosila iz zgrade,pitali su ga shta se desilo...On im je isprichao,a ovi su pocheli da se smeju i ispuste choveka koji se potom kotrljao desetak stepenika...
Ni kriv ni duzan,chovek je zavrshio sa prelomom rebra,ruke i potresom mozga...

Ana-Marija:
Ok...
Dakle...Zeni se pokvarila sudopera i zamolila je muza da sredi neku cev ispod,dok ona bude kafenisala kod komshike...
Proba on da popravi,ali kad je video da ne ume-pozove majstora i ode do kladionice da uplati tiket...
Zena se vraca od komshinice i misleci da je njen muz ispod sudopere,pridje i u'vati ga za yaya!
Majstor,iznenadjen,cimne se i odvali glavu o cev...
Zena pozove hitnu,poshto se majstor onesvestio od siline udarca...Kad je doshao svesti i dok ga je ekipa ambulantne na nosilima iznosila iz zgrade,pitali su ga shta se desilo...On im je isprichao,a ovi su pocheli da se smeju i ispuste choveka koji se potom kotrljao desetak stepenika...
Ni kriv ni duzan,chovek je zavrshio sa prelomom rebra,ruke i potresom mozga...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jao super je i ova pricica. Jadnik majstor. :lol:

Ana-Marija:
Ana-Marija:
Spermu sam liznula par puta,ali nikad je ne bih progutala ili punila usta njom...Bljax :P
Ha!Ne kaze se tek onako "nikad ne reci nikad"... :? Pre pola sata mi je "frajer" napunio usta! :evil: Da ste samo videli taj osmeh zadovoljstva na njegovom licu!!!A tek da ste videli moj izraz lica-overili biste!!!Malo je falilo da povratim! :evil: :evil: :evil:

Za sve postoji prvi put,ali ne bi to bio problem da posle gotovo obavezno ne idu drugi,treci... :arrow:
:twisted: :D
Navikavaj se i ocekujemo vest o prvom gutanju :wink: :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back