Gutanje sperme?

• Začetnik teme Začetnik teme NoNameGirl
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
glok:
mr. I:
glok:
sale1504:
tema je tipican primer njegoseve recenice sve su zene qurve izvini majko i ti si zensko
Viđu Saleta moralistu, tek počeo, pa odma' na "Lj&S"! Kako se nisi prevario da prvo vidiš šta se dešava na "Dom i porodica" ili "Društvene nauke" nego prve postove pravo na "Gutanje sperme". :roll:

gutanje je isto što GLOKtanje, zar ne :idea:
Ne! Gloktanje je zvuk koji ti napraviš kada naletiš na dlaku.
e, dilulere... :lol: :lol: :lol:

glok:
mr. I:
glok:
sale1504:
tema je tipican primer njegoseve recenice sve su zene qurve izvini majko i ti si zensko
Viđu Saleta moralistu, tek počeo, pa odma' na "Lj&S"! Kako se nisi prevario da prvo vidiš šta se dešava na "Dom i porodica" ili "Društvene nauke" nego prve postove pravo na "Gutanje sperme". :roll:

gutanje je isto što GLOKtanje, zar ne :idea:
Ne! Gloktanje je zvuk koji ti napraviš kada naletiš na dlaku.

ne GLOK ja kad naletim na dlaku uzviknem JIIIIPIIIII! samo što to spada pod temu "LIZANJE P.CE", a ne pod "GLOKNJANJE SPERME"

mario80:
zavodljiva1976:
mario80:
je'l brije neko jaja ovde a? :lol: :lol: :lol:

Ma jooooook... :lol: :lol: :lol: :lol:
:arrow: Kada gutamo,gutamo i jaja sa sve dlakama....
Nemate pojma kakav je to FEELING... 8)
primetio sam da se mrste kad je cupava situacija...dok kad je obrijano, sa zadovoljstvom navale kao na sladoled... 8)

:roll: Ajde ovako:KAKO BI TI REAGOVAO KADA BI KRENUO DA LIZES NEKU RIBU,A ONO KRENU DA NAVIRU DLAKE IZ SVIH PRAVACA :?: :!: :twisted:

Ana-Marija:
Spermu sam liznula par puta,ali nikad je ne bih progutala ili punila usta njom...Bljax :P
Ha!Ne kaze se tek onako "nikad ne reci nikad"... :? Pre pola sata mi je "frajer" napunio usta! :evil: Da ste samo videli taj osmeh zadovoljstva na njegovom licu!!!A tek da ste videli moj izraz lica-overili biste!!!Malo je falilo da povratim! :evil: :evil: :evil:

chokolada:
Ana-Marija:
Ha!Ne kaze se tek onako "nikad ne reci nikad"... :? Pre pola sata mi je "frajer" napunio usta! :evil: Da ste samo videli taj osmeh zadovoljstva na njegovom licu!!!A tek da ste videli moj izraz lica-overili biste!!!Malo je falilo da povratim! :evil: :evil: :evil:
Mogu samo da zamislim, ja bih ga ubila. :x
Napakosticu mu na "fin" nachin... 8)
Joj shto volim kad sam zloca :lol: 8)

chokolada:
bundeva:
sto nisi ugrizla kretena :evil:
:lol: :lol: :lol:
Ne stvarno mogla si ili si mogla da ga poljubis ili da mu pljunes sve to u lice. :twisted:
Bas sam zlobna. :roll:
Nije to fazon...Bicu prosta,pa cu reci da sam ga samo odgurnula i da je "jadnichak" isflekao duxericu koja koshta oko 150 eurica :lol: :lol:
Tek cu da smislim paklen plan...

Shto se tiche ugriza,moram da vam ispricham jednu prichicu:
Elem-biomelem,mladi zaljubljeni par-sami u stanu-odluchili da prze palachinke goli :wink:
Tako stoji on pored shporeta i u trenutku kad je krenuo da okrene palachinku,devojka chuchne i pochne da mu pushi :wink:
On se trgne i njoj vrela palachinka padne na ledja :shock: !Ona,od bola,stisne zube i ugrize ga :twisted: ,a on,takodje od bola i u samoodbrani,zamahne tiganjem i zvekne je po glavi stanovnika :shock: :lol: !
Romantika u kuhinji se zavrshila sa ekipom hitne pomoci :lol: :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back