zavodljiva1976:NOclasic:Dacu joj vestacko sisanje.. pardon disanje![]()
Nece ona ni iz daljine ni iz bliza, ni da lizne. Bas nista kad je ovo u pitanju. Mislim da to nije OK!Pocinje sve vise da mi smeta, ja sam navikao na SVE!
Potpuno te razumem kad je to u pitanju,ali moras da shvatis da ima puno devojaka koje to ne zele da urade,a pri tom nisu nikad ni probale..(kako znaju da ne zele i da im se ne svidja,ako ne znaju kako to izgleda![]()
Ja sam vise za varijantu
robaj pa kako odlucis :wink: ),a ima i onih koje su to probale pa im se ne dopada pa ne zele vise nikad da probaju.
Ako ste,kako sam shvatila,skoro 2 god.u vezi to znaci da ti ona nesto znaci i da se dobro dopunjujete u sexu i da to sto ne zeli da guta spermu nije nikakav problem i ne trebas da se zbog toga osecas manje ok :wink: .
Ima toliko drugih stvari u sexu koje mozete da probate osim gutanja sperme... 8)
Pa ti bi bar to trebao da znas.... :wink: NIJE SVE U GUTANJU... 8)
Potpuno si u pravu i sve to ja znam. Da mi ovo previse smeta ne bi bili toliko dugo zajedno, sto znaci da se slazemo u mnostvu drugis stvari! Ipak znas kakav je covek proklet. Hoce i zeli bas ono sto nema ili ne moze, a da to ima bilo bi mi puno manje znacajno!