Gutanje sperme?

• Začetnik teme Začetnik teme NoNameGirl
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
NoNameGirl:
Imam skoro 19 godina i letos sam to prvi put uradila svom decku i zakljucila da volim. Medjutim neke drugarice mi kazu da je to stetno, a neke da im se gadi.
Kakvo je vase iskustvo i koga uopste o tome da pitam?
samo ti sishi...dobro je to i za ten...belancevine...a kako stvari stoje...ma videces kad se navadis. 8)
eh, da...umalo da zaboravim.cestitam ti prvo gutanje! :twisted:

gutanje sperme moze biti stetno. ako je sperma bilo cime zarazena - hivom, hepatitisom ili necim drugim, i dodje u kontakt sa sluzokozom, koja je jako cesto puna malih ranica, a sluzokozu imas i na polnim organima i u ustima, mogucnost zaraze postoji! budi svesna toga!
svakih 30 sekundi se na svetu zarazi hiv-om jedna osoba! nemojte to smetati sa uma!

tanjica:
gutanje sperme moze biti stetno. ako je sperma bilo cime zarazena - hivom, hepatitisom ili necim drugim, i dodje u kontakt sa sluzokozom, koja je jako cesto puna malih ranica, a sluzokozu imas i na polnim organima i u ustima, mogucnost zaraze postoji! budi svesna toga!
svakih 30 sekundi se na svetu zarazi hiv-om jedna osoba! nemojte to smetati sa uma!

Ako pocnes tako da razmisljas,onda je rizicno i uci u autobus i uhvatiti se za sipku,ako se pre tebe drzao neki zarazen HIV-om,a ti imas ranu na ruci jer si se prethodnog dana isekla u kuhinji na noz,pa ti rana nije u potpunosti zarasla kako treba.Slazem se da treba biti oprezan kad su takve stvari u pitanju,ali ljudi..NEMOJMO PRETERIVATI :!:
Da HIV moze tako lako da se prenese,ne bi bilo coveka na svetu koji ne bi bio zarazen.
Da li znas da je hlorovodonicna kiselina(zeludacna kiselina)jedina koja moze da ubije HIV virus,HCV i ostale viruse?

zavodljiva1976:
Ako pocnes tako da razmisljas,onda je rizicno i uci u autobus i uhvatiti se za sipku,ako se pre tebe drzao neki zarazen HIV-om,a ti imas ranu na ruci jer si se prethodnog dana isekla u kuhinji na noz,pa ti rana nije u potpunosti zarasla kako treba.Slazem se da treba biti oprezan kad su takve stvari u pitanju,ali ljudi..NEMOJMO PRETERIVATI :!:
Da HIV moze tako lako da se prenese,ne bi bilo coveka na svetu koji ne bi bio zarazen.
Da li znas da je hlorovodonicna kiselina(zeludacna kiselina)jedina koja moze da ubije HIV virus,HCV i ostale viruse?
Cekaj, cekaj... Ti si malo previse opustena ovde... :? Nemojmo zalaziti u krajnosti...
Koliko se secam, opasnost da se zarazis HIV-om je ista kod vaginalnog i kod oralnog sexa (ako ne i veca kod oralnog?), tako da... Bolje se sa sumnjivim osobama ne petljati.
I... Za oral najbolje je koristiti kondom sa ukusom jagode :lol: :lol:

Snezna_kraljica:
zavodljiva1976:
Cekaj, cekaj... Ti si malo previse opustena ovde... :? Nemojmo zalaziti u krajnosti...
Koliko se secam, opasnost da se zarazis HIV-om je ista kod vaginalnog i kod oralnog sexa (ako ne i veca kod oralnog?), tako da... Bolje se sa sumnjivim osobama ne petljati.
I... Najbolje je koristiti kondom sa ukusom jagode :lol: :lol:

Naravno,slazem se sa tobom,treba otvoriti cetvoro ociju kad je tako nesto u pitanju...
Citala sam u novinama jedan clanak "Covek je tuzio zubara,jer se zarazio HIV virusom u njegovoj ordinaciji " :!: :!: :!:
Da li bi trebali da prestanemo da idemo kod zubara :?: :!:
Naravno da ne,ali treba biti oprezan.. :!: :!: :!:

poredjenje sipke u autobusu i gutanja sperme nije na mestu. u ustima, grlu i zdrelu je sluzokoza. hlorovodonicna kiselina je u zeludcu, i hvala bogu, ne dolazi u gornje delove tela.
verovatnoca nije veca kod oralnog nego kod vaginalnog seksa, ali je ista.
i nije mi jasno sta znaci biti oprezan- odakle iko moze da zna da li je druga osoba inficirana? to se ne vidi, ne oseca i sam covek najcesce ne zna, dok ne postane kasno i vec se razboli! ne treba biti paranoican, ali ovo je realnost. teba brinuti o sebi, niko drugi nece to uraditi umesto vas. a u igri je zdravlje i zivot. pa vi odlucite.

tanjica:
poredjenje sipke u autobusu i gutanja sperme nije na mestu. u ustima, grlu i zdrelu je sluzokoza. hlorovodonicna kiselina je u zeludcu, i hvala bogu, ne dolazi u gornje delove tela.
verovatnoca nije veca kod oralnog nego kod vaginalnog seksa, ali je ista.
i nije mi jasno sta znaci biti oprezan- odakle iko moze da zna da li je druga osoba inficirana? to se ne vidi, ne oseca i sam covek najcesce ne zna, dok ne postane kasno i vec se razboli! ne treba biti paranoican, ali ovo je realnost. teba brinuti o sebi, niko drugi nece to uraditi umesto vas. a u igri je zdravlje i zivot. pa vi odlucite.

Mislim da ja govorim na srpskom,a ne na kineskom :!:
Sustina onoga sto sam ja rekla je ista kao i tvoj odgovor...Nisam mislila BUKVALNO da poredis sipku u autobusu i gutanje sperme... :roll:

aisha:
Pa dobro sta bi sad....hocemo li mi doznati jel neki muskarac probao svoju spermu :roll: :roll: ??
Ako vec oni nece da kazu, ajte vi cure :lol: :lol: :o ...
Sigurno ste sve raznoraznim trikovima, kao i ja, pokusavale da ih privolite :wink: :twisted:
I koji su im odgovori, tj. opravdanja :?: :!:
Moj me samo odguruje kad hocu da ga poljubim....hahaha.....i slozi onu facu - ma `ajde, znas koliko to mrzim..... hahaha.... i sve vrti glavom kao no no.... i ja uvek puknem od smeha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !!!!
Probali, naravno, samo nece svi da priznaju. Jos nesto....ako nekoga volite, nije vam nista gadno, to je deo tvog voljenog bica prema tome ne vidim zasto bi se gadili nekoga koga volite. Dakle...samo gutajte, pruzate nam nevidjeno zadovoljstvo. :lol:

sale1504:
zavodljiva1976:
sale1504:
meni se vi speromopije gadite,a jeli jel neka od vas probala i sa zivotinjama i to isto radite video sam isecke na kojima vas i konji tusiraju po ustima... fuj odvratne ste

Pa zar se nisi prepoznao u tim iseccima.... :twisted:
tema je tipican primer njegoseve recenice sve su zene qurve izvini majko i ti si zensko

Konstatacija ti je toliko glupa da nemam reci ....

Ja sam prva protiv gutanja, ali to mi, kao ni tebi ne daje ama bas nimalo prava da govoris to sto si rekao i da utices na tudji stil zivota i ukus....

Strasno :shock:

sale1504:
tema je tipican primer njegoseve recenice sve su zene qurve izvini majko i ti si zensko
Viđu Saleta moralistu, tek počeo, pa odma' na "Lj&S"! Kako se nisi prevario da prvo vidiš šta se dešava na "Dom i porodica" ili "Društvene nauke" nego prve postove pravo na "Gutanje sperme". :roll:

mr. I:
glok:
sale1504:
Viđu Saleta moralistu, tek počeo, pa odma' na "Lj&S"! Kako se nisi prevario da prvo vidiš šta se dešava na "Dom i porodica" ili "Društvene nauke" nego prve postove pravo na "Gutanje sperme". :roll:

gutanje je isto što GLOKtanje, zar ne :idea:
Ne! Gloktanje je zvuk koji ti napraviš kada naletiš na dlaku.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back