Gutanje sperme?

• Začetnik teme Začetnik teme NoNameGirl
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne bre, Gazdo, znam ja sve što treba da znam kad budem došla u vaše godine... i previše :lol: načitala se ovde svega i svačega.....
Teško ćeš me razuveriti, nije do mene :wink:

Lexa:
A šta je po tebi razlog da bi neko pojeo nečiju spermu?

mislim da ti je odlicno pitanje i da upravo u njemu lezi sustina cele teme.
razlog ne postoji, bar ne tako konkretan i jednostavan. to ili pozelis ili nikad ne pozelis da probas. e, ja sam jednom pozelela da probam. moja zelja, moja vizija, moja trenutna inspiracija (niciji nagovor, to hocu da kazem). i kad sam probala, dopalo mi se. cak sta vise. i, ako pokusam da ti odgovorim na pitanje za RZLOGE gutanja, koji, uzgred, ne postoje, vec samo afiniteti, jedini nacin je da probam da objasnim BLISKOST koju tada imam sa deckom. a to je neopisivo.

Lexo, ja bez pancira ne bih dalje... Naoštrila ti se i gazdinka, PPaćenici su osujećeni već, gHošći se omaklo...

Pa ti si sistematično čeljade...
Zamisli samo kakve fekalije će navučeš na se, zarad kontre :D

®:
Lexo, ja bez pancira ne bih dalje... Naoštrila ti se i gazdinka, PPaćenici su osujećeni već, gHošći se omaklo...

Pa ti si sistematično čeljade...
Zamisli samo kakve fekalije će navučeš na se, zarad kontre :D
A šta ima veze, jednom se živi..... :) uostalom, nije to tako ni loše :shock:

@lexa
Sta nije u redu s tim mojim recenicama koje si citirala... ? Bas zvuce cedno... naspram svega ostalog na forumu...
Da i ja pricam o osecanju bliskosti i zelje i podvukla sam da to nije nesto sto se radi sa svakim...

Volim sex, volim njega i njegovu spermu... i sta ces sad...?
... gossca se jos nije aklimatizovala... ne vuci me za jezik... :lol:

To sto ce nekog mozda napaliti neki moj post... hehehe... pa sta... i meni je nekad uzbudljiv neciji post... a nekad i cela tema :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back