Lexa
Buduća legenda
- Poruka
- 30.368
Pa operi kitu, majq mukojote:Ma pustio bih te ja da samo to radiš, dušo, samo kad se ovi naši seljani posle ne bi prokenyali, kao:"Evo je OVA sa zadahom"![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa operi kitu, majq mukojote:Ma pustio bih te ja da samo to radiš, dušo, samo kad se ovi naši seljani posle ne bi prokenyali, kao:"Evo je OVA sa zadahom"![]()
vama svaka cast ali ne bih bio na vasem mjestutrachara:pa ti sad vidi ko je bolje prosao
trachara:pa ti sad vidi ko je bolje prosao
ko ti pa nudiomontenegrin88:vama svaka cast ali ne bih bio na vasem mjestu
Lexa:Pa kako da dozvolim kad mislim da je ova tema grozna?![]()
Protiv sam nje i ne želim da ovakve postoje, zašto - lepo objašnjeno iza, priča o klincima.....
A kada kažem da ne biste morale sve detalje da iznosite javno ne kažem to jer treba da vas je stid nego zato što nekako izgubite uvid u to ko sve ovo čita i šta sve, čak i zbog vas ovde i sada, postaje default... u konkretnom slučaju.
Radoznala sam, kako ste vi to njemu svršile U usta? :shock: kad već pričamo..... i šta vam je progutao?
Ne, ne, ne... pa nisi u toku... ne citas dobro...Lexa:Nisam napisala da si teta zato što si teta već zato što si ovde u ulozi "tete koja je sve probala". So, bilo to istina ili ne.
Posebno kada te čita neko 10-ak godina mlađi.
Ženska želja je na prvom mestu ako se muška svodi na to da ona njemu nešto čini.
Lexa:Ne bih da odgovorim na pitanje zbogradi, da ponovim - šta radim u privatnosti svoje "postelje" nije za široke narodne mase, čak ni pod pseudonimom.
Što se perverzije tiče, nisi dobro razumela. Perverzije nisu ništa što mi budi želju da bilo koga osuđujem, tu spada i vaše gutanje sperme. Slobodno gutaj samo, što ja to moram da znam i što to proturaš kao nešto "lepo i prirodno sa osobom koju voliš"blagi bože kao Crvenkapica...... kad se sve svodi na to da budeš napaljena i da svršiš..... jer ti je klasičan seks sa stalnim partnerom postao monoton..... i ja to potpuno razumem, pre ili kasnije ću biti tu :?
Ne ljutim se, zašto bih?
A šta je po tebi razlog da bi neko pojeo nečiju spermu?NovaIsta:tudje postove ne kaci meni
Ček, ček, a što ne bi bila ovde, pa zar nije tema gutanje sperme i razlozi za i protiv?NovaIsta:lexa, malo mi je cudno zasto si i dalje ovde, obzirom na stavove koje iznosis. ne zelis da postoji ovakva tema, a ne silazis sa nje.
Bože svašta.... Pa da kontriramlexa, malo mi je cudno zasto si i dalje ovde, obzirom na stavove koje iznosis. ne zelis da postoji ovakva tema, a ne silazis sa nje.
sa Ćega, ba, ne silazi?NovaIsta:lexa, malo mi je cudno zasto si i dalje ovde, obzirom na stavove koje iznosis. ne zelis da postoji ovakva tema, a ne silazis sa nje.
Glad?Lexa:A šta je po tebi razlog da bi neko pojeo nečiju spermu?
tjoro, umiješ ti i bolje da opravdaš svoj nicktrachara:a to grinajzicna (sto bi neko rekao) voli da ulece!
ona tako stalno![]()
E, ajde onda da malo Lexu uvjeravamo kako je konzerva i kako je gutanje obavezno... Bice zabavnije...Lexa:Bože svašta.... Pa da kontriramŠta je tu nejasno?
gossca:Hoces da kazes da sam nemoralna ako ga gutam celog, ako progutam spermu?
Rekla sam ti gore da bih ga nekad celog progutala, a ne samo njegovu spermu... kad me izludi svojim pogledima, dodirima, poljupcima... i ja sam to ozbiljno mislila...
Al sperma ima dobar ukus... to je veoma privlacno i uzbudljivo... hehehehe... kako sam bezobrazna...
Izvini, Gošća i Novalsta, al' vi ste se baš upecale.....Novalsta:inace volim spermu onako po sebi, da je razmazem po sebi, u zavisnosti od toga gde mi je decko svrsio. i bas uzivam u tome.