Gutanje sperme?

• Začetnik teme Začetnik teme NoNameGirl
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa i ne moras da znas Lexa... Jednostavno, ne ulazis na ovu temu i onda ne znas ko guta...
Hocu reci ovo - Ne zelis da pricas o tome sta radis u spavacoj sobi - OK, tvoj izbor...
Ali, dozvoli da i drugi imaju pravo na vlastiti izbor, pa i da pricaju o gutanju sperme, ako zele...

Pa kako da dozvolim kad mislim da je ova tema grozna? :lol:
Protiv sam nje i ne želim da ovakve postoje, zašto - lepo objašnjeno iza, priča o klincima.....
A kada kažem da ne biste morale sve detalje da iznosite javno ne kažem to jer treba da vas je stid nego zato što nekako izgubite uvid u to ko sve ovo čita i šta sve, čak i zbog vas ovde i sada, postaje default... u konkretnom slučaju.
Radoznala sam, kako ste vi to njemu svršile U usta? :shock: kad već pričamo..... i šta vam je progutao?

Lexa:
Pa kako da dozvolim kad mislim da je ova tema grozna? :lol:
Protiv sam nje i ne želim da ovakve postoje, zašto - lepo objašnjeno iza, priča o klincima.....
A kada kažem da ne biste morale sve detalje da iznosite javno ne kažem to jer treba da vas je stid nego zato što nekako izgubite uvid u to ko sve ovo čita i šta sve, čak i zbog vas ovde i sada, postaje default... u konkretnom slučaju.
Radoznala sam, kako ste vi to njemu svršile U usta? :shock: kad već pričamo..... i šta vam je progutao?

lexa, malo mi je cudno zasto si i dalje ovde, obzirom na stavove koje iznosis. ne zelis da postoji ovakva tema, a ne silazis sa nje.

Lexa:
Nisam napisala da si teta zato što si teta već zato što si ovde u ulozi "tete koja je sve probala". So, bilo to istina ili ne.
Posebno kada te čita neko 10-ak godina mlađi.
Ženska želja je na prvom mestu ako se muška svodi na to da ona njemu nešto čini.
Ne, ne, ne... pa nisi u toku... ne citas dobro...

Ja sam ovde u ulozi tete koja nije sve probala, koja je neizivljena ili ne izivljena sto Ana rece... :lol: :lol:

I posto nisam puno toga probala, mastam da probam :lol: ... citam knjige o sexu i Gloriju, naravno :-D ... i tako...

Vise teorije, manje prakse... al samo za sad... za sad... popravicemo to valjda u nekoj buducnosti :lol: :lol:

Lexa:
Ne bih da odgovorim na pitanje zbogradi, da ponovim - šta radim u privatnosti svoje "postelje" nije za široke narodne mase, čak ni pod pseudonimom.
Što se perverzije tiče, nisi dobro razumela. Perverzije nisu ništa što mi budi želju da bilo koga osuđujem, tu spada i vaše gutanje sperme. Slobodno gutaj samo, što ja to moram da znam i što to proturaš kao nešto "lepo i prirodno sa osobom koju voliš" :lol: blagi bože kao Crvenkapica...... kad se sve svodi na to da budeš napaljena i da svršiš..... jer ti je klasičan seks sa stalnim partnerom postao monoton..... i ja to potpuno razumem, pre ili kasnije ću biti tu :?
Ne ljutim se, zašto bih?

tudje postove ne kaci meni

A, ja mislim da je tema bas lijepa, i sta sad, kao i da nisam odgovorna za vaspitanje tudje djece... Osim ako mi to nije profesija... A, nije...
Forum je vrlo jasno oznacen i nije poturen medju klince kao kukavicje jaje... Dakle, svako ulazi na njega po slobodnoj volji i savjesti, a na roditeljima je da znaju gdje su im djeca i sta rade...

Sto se tice toga sta su oni nama gutali, pa pitaj Alekseja, sestro slatka, on ce sve fino da ti objasni... :lol:

NovaIsta:
lexa, malo mi je cudno zasto si i dalje ovde, obzirom na stavove koje iznosis. ne zelis da postoji ovakva tema, a ne silazis sa nje.
Ček, ček, a što ne bi bila ovde, pa zar nije tema gutanje sperme i razlozi za i protiv?
Mislim, bilo bi dosadno da sad svi pišemo da o da kako je to divno i krasno, ovako je mnogo interesantnije... :-D

Tema je extra... a ja inace zastupam stav da o sexu treba citati, slusati i raditi...

Ovde mogu da vide razna misljenja... kao i u knjigama, u novinama, na tv-u, na ulici, u drustvu... svugde...

Ovde je cak sve to kulturnije predstavljeno nego recimo na tv...

Uvek sam sumnjicava prema onima koji zabranjuju protok informacija...

Nego, evo vam zapravo centralni razlog zašto mi se cela tema gadi i zašto sam ovde došla samo da prozivam autora iste:
gossca:
Hoces da kazes da sam nemoralna ako ga gutam celog, ako progutam spermu?
Rekla sam ti gore da bih ga nekad celog progutala, a ne samo njegovu spermu... kad me izludi svojim pogledima, dodirima, poljupcima... i ja sam to ozbiljno mislila...
Al sperma ima dobar ukus... to je veoma privlacno i uzbudljivo... hehehehe... kako sam bezobrazna...
Novalsta:
inace volim spermu onako po sebi, da je razmazem po sebi, u zavisnosti od toga gde mi je decko svrsio. i bas uzivam u tome.
Izvini, Gošća i Novalsta, al' vi ste se baš upecale.....
Jer je siroma' sad prezadovoljan razvojem situacije kome sam i ja nesrećno pomogla, prozivajući vas, sad ga je bez ikakve sumnje izvadio i vitla..... a istovremeno razmišlja - gle' ćurki :lol: znao sam da sve gutate blablabla..... BTW većina pičkopaćenika ovde i sami smatraju čin gutanja sperme ogavnim i nečim što rade samo raspale qravele (dakle, samo interpretiram, bez vređanja), svakako će tako razgovarati u društvu i nemojte, molim vas, o tome kako je to skotina i kako tako nešto ne treba da me brine, ovo je forum i sada pišem o motivima da neko muškog pola, nedoyeban, postavi ovakvu temu i da se neko ustvari primi i odgovori.
(Znam da sledi odgovor tipa - pa šta, meni ne smeta ako je njemu lepo, ja o tome i ne rezmišljam, ja sam samosvesna i nisam fobična o d seksa blablatruć klasičnaodbrana blabla.....)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back