Gutanje sperme?

• Začetnik teme Začetnik teme NoNameGirl
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja samo malo nesto da dodam. tek onako.
postoje osobe kojima je i sam oralni seks fuj i bljak i grozan. to je, naravno, njihov ukus i njihovi afiniteti ili ne-afiniteti. s druge strane, nekima je piskenje po partneru nesto do bola napaljujuce. e, nekako, izmedju te dve krajnosti je jedno normalno gutanje sperme. ne vidim nista perverzno ni devijantno u tome. (dok je za mene to piskenje ili kakenje nesto nezamislivo odvratno). inace volim spermu onako po sebi, da je razmazem po sebi, u zavisnosti od toga gde mi je decko svrsio. i bas uzivam u tome. e sad, ajde, "ovakva sam, onakva sam", najgora sam, uzasna sam. jel tako??
smesno..

Ma ljudi moji, ko govori o idealnom partneru..... Uz idealnog partnera nema abortusa, nema švaleracije, nema bolesti, nema krivice, nema ratova, nema zagađenosti, uz njega svet je lepše mesto :roll:

gossca:
Prvo ja nisam teta... hehehe... daleko od toga... teta nije neko sa 29 godina... teta sam za malisane od pet godina...

Drugo... znaci zenska zelja je na prvom mestu? A sta je s njegovom zeljom da mu neko proguta spermu? Nista. On svoje zelje nek gurne pod tepih, vazno je samo sta ona zeli...

E, pa ne ide to tako...

On meni nesto ugodi, ja njemu nesto, nesto zajednicki probamo, nesto nikad ne probamo i sve tako...

Ne verujem da ce ijedan muskarac koji postuje zenu s kojom je izgovoriti tako nesto lose... ako mu je stalo imace razumevanja... i strpljenja...
Nisi ni u cvijetu mladosti

koji bre qrcevi idealni partner

izvini goscice a jel te ta deca od pet godina dozivljavaju kao drugaricu iz vrtica
jbmga pretera ga sad u zelji da se podmladis
mislim zene smo znamo mi taj sitan rad vec
sada ce kojot verovatno da se nadoveze sa nekim visokogradjanskim postom

e novalsta nisi najgora sto se nerviras?
jel neko alergican na spermu, ne rekoste mi?

Evo ja bih na primer pristala da mu redovno pusim onako kako zeli i koliko zeli,,, ali da me zauzvrat on pusti da ja biram pozu u kojoj mi je najbolje s njm...
Hehehehe... ekonomista...

Salim se malo, ali... u normalnom odnosu dvoje su otvoreni jedno prema drugom i normalno kazu sta zele, a sta ne zele...

Niko nikog ne treba da prisiljava...

Sad treba da kucamo neke otrcane fraze... a stvar je vrlo prosta i svodi se na zelim - ne zelim...

Lexa, niko nije ni govorio o idealnom partneru, nego o normalnom odnosu dva bica koja su u vezi, bilo emotivnoj, bilo (samo) seksualnoj... Price o "konzervi" odraz su nepostovanja i nipodistavanja ljudskog bica s kojim si u nekoj intimnoj korelaciji... Ako to dozivis, znaci da je vrijeme da se kupis i odlazis odatle, pa makar se radilo i o najobicnijem ONS-u...

ako mu je stalo imace razumevanja... i strpljenja...
Nema strpljenja ako ona to neće, OK? Neće sada i verovatno neće nikada.
Da ustanovimo ovde i sada - to nije polazak u školu da se jednom mora ili da je normalno raditi to, to nije stvar koja je ili treba biti, da, treba, default. Gutanje sperme je perverzija ljudi moji :shock: i to ne kažem kao negativnu stvar, ali već je jednom bilo nešto slično, valjda o tom razmazavanju :lol:
Pa kad sam rekla - perverzija svi se zgorzili. Evo ja nešto ne bih gutala nikome spermu ali mi reč perverzija ne budi nikakve moralne čičke u glavi, niti mislim da su (do izvesne granice, naravno) perverzni ljudi u krevetu, sa stalnim partnerom mogu biti i beskrajno perverzni i kakiti i piškiti po njemu/njoj, njihov problem.

Nisam napisala da si teta zato što si teta već zato što si ovde u ulozi "tete koja je sve probala". So, bilo to istina ili ne.
Posebno kada te čita neko 10-ak godina mlađi.
Ženska želja je na prvom mestu ako se muška svodi na to da ona njemu nešto čini. Posebno nešto ovako trivijalno što realno nema veze sa samim vrhuncem, ide posle njega :shock:
Naravno, važi i obrnuto. Ako on neće da liže, njegov problem, njegova odluka.
A ako se, pak, desi da "piška firnajz" :lol: što reče Alexej jedared, el onda on da potrči po bokal u kuhinju, da natoči pa da popije da njoj bude baš extra?

Zaključak: seks nije tabu, ali šta ko od vas radi u privatnosti svoje postelje bi moglo biti malo manje javno, ako ne zbog vas samih, ono zarad opšteg dobra.

Struja:
koji bre qrcevi idealni partner

izvini goscice a jel te ta deca od pet godina dozivljavaju kao drugaricu iz vrtica
jbmga pretera ga sad u zelji da se podmladis
mislim zene smo znamo mi taj sitan rad vec
sada ce kojot verovatno da se nadoveze sa nekim visokogradjanskim postom

e novalsta nisi najgora sto se nerviras?
jel neko alergican na spermu, ne rekoste mi?

joj sad mi lakse :D . nisam bre alergicna, kako bih se onda mazala i gutala ;)

Lexa:
Nema strpljenja ako ona to neće, OK? Neće sada i verovatno neće nikada.
Da ustanovimo ovde i sada - to nije polazak u školu da se jednom mora ili da je normalno raditi to, to nije stvar koja je ili treba biti, da, treba, default. Gutanje sperme je perverzija ljudi moji :shock: i to ne kažem kao negativnu stvar, ali već je jednom bilo nešto slično, valjda o tom razmašivanju :lol:
Pa kad sam rekla - perverzija svi se zgorzili. Evo ja nešto ne bih gutala nikome spermu ali mi reč perverzija ne budi nikakve moralne čičke u glavi, niti mislim da su (do izvesne granice, naravno) perverzni ljudi u krevetu, sa stalnim partnerom mogu biti i beskrajno perverzni i kakiti i piškiti po njemu/njoj, njihov problem.

Nisam napisala da si teta zato što si teta već zato što si ovde u ulozi "tete koja je sve probala". So, bilo to istina ili ne.
Posebno kada te čita neko 10-ak godina mlađi.
Ženska želja je na prvom mestu ako se muška svodi na to da ona njemu nešto čini. Posebno nešto ovako trivijalno što realno nema veze sa samim vrhuncem, ide posle njega :shock:
Naravno, važi i obrnuto. Ako on neće da liže, njegov problem, njegova odluka.
A ako se, pak, desi da "piška firnajz" :lol: što reče Alexej jedared, el onda on da potrči po bokal u kuhinju, da natoči pa da popije da njoj bude baš extra?

Zaključak: seks nije tabu, ali šta ko od vas radi u privatnosti svoje postelje bi moglo biti malo manje javno, ako ne zbog vas samih, ono zarad opšteg dobra.

uz svo postovanje tvojih stavova, samo jedno pitanje: jel ti pusis? zar ti niko nikada nije rekao da je to perverzno? zasto onda to radis? verovatno jer volis. e ok onda, pusti nas da gutamo kad volimo ;) i kazi nam prijatno na kraju :D i nemoj se ljutis kad podrignemo sa mirisom sperme :lol: :lol: :lol: :lol:
ps.ne ljuti se :D

NovaIsta:
inace volim spermu onako po sebi, da je razmazem po sebi, u zavisnosti od toga gde mi je decko svrsio. i bas uzivam u tome. e sad, ajde, "ovakva sam, onakva sam", najgora sam, uzasna sam.
((((( :roll: :shock: :arrow: :twisted: :lol: :twisted: ))))))
J'll bet U do
b075.gif

...OR else....
a044.gif

NovaIsta:
uz svo postovanje tvojih stavova, samo jedno pitanje: jel ti pusis? zar ti niko nikada nije rekao da je to perverzno? zasto onda to radis? verovatno jer volis. e ok onda, pusti nas da gutamo kad volimo ;) i kazi nam prijatno na kraju :D i nemoj se ljutis kad podrignemo sa mirisom sperme :lol: :lol: :lol: :lol:
ps.ne ljuti se :D
Ne bih da odgovorim na pitanje zbogradi, da ponovim - šta radim u privatnosti svoje "postelje" nije za široke narodne mase, čak ni pod pseudonimom.
Što se perverzije tiče, nisi dobro razumela. Perverzije nisu ništa što mi budi želju da bilo koga osuđujem, tu spada i vaše gutanje sperme. Slobodno gutaj samo, što ja to moram da znam i što to proturaš kao nešto "lepo i prirodno sa osobom koju voliš" :lol: blagi bože kao Crvenkapica...... kad se sve svodi na to da budeš napaljena i da svršiš..... jer ti je klasičan seks sa stalnim partnerom postao monoton..... i ja to potpuno razumem, pre ili kasnije ću biti tu :?
Ne ljutim se, zašto bih?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back